«Дуже я в твій вік» і чому батьки обдурять дітей

Коли ми говоримо дітям — навіть якщо ми думаємо про себе як просунутих молодих батьків — ми часто говоримо, «Чи я маю у своєму віці...» Далі йде список, для яких вони дають Оскар, нехай на Олімпі і дозволяють хол і крила проявляти себе.

Я зловив себе сказати,

Р

«Я завжди зробив уроки себе, батьки не знали, що ми пройшли. Я зацікавився тим, що ви знаєте? ?

Як це дійсно було:

Дад буде приймати носок і використовувати його миття і мило, щоб пояснити мені, людськість до кістки, процес і принцип дифузії. А його малюнки все ще висять в галереї «І гордість гімназії», звичайно, під моїми ініціали. Моя мама читала складні диктації, щоб я підготував для Олімпіади.

І як батьки люблять мило на кавовому столі з щільним картоном, ножичками і правильно заточеними олівцями для створення шедеврових моделей складних тіл за геометрією. Ну, в деталях: мій брат на холостих вечірках розмовив з хіміком (його однокласника) про те, що я можу сказати, наприклад, про вплив амінокислот на організм людини. І Бог заборонений, немає формул.

Без допомоги батькам і сім'ї я ніколи не завоював медалі. Але сьогодні пам'ять і его грають жорстокий жарт з мене, виховавши всі мої досягнення і забуваючи внесок інших.

«Я завжди допоміг будинку без нагадування. й

Як це дійсно було:

Не нагадуючи, я тільки зіпсував мій мами дорогою гардеробу, викинувши сукні, що її тато приніс її від італійських ділових поїздок, щоб пришити унікальні колекції одягу для дискотеки. Звісно, шедевр не пережили навіть один реліз. Я також запечений печиво, красивий назовні, камінь на внутрішній стороні. Батьки потроху, хвалі і пішли в стоматологію.

Але я почав робити ліжко тільки для старшої школи, а також ретельно очищати приміщення - я просто мав стимул, щоб бути в порівнянні не гірше друзів. Підлоги після того, як мені довелося вимити, якщо я складав речі, знайшли їх не завжди відразу, я втратив хамстер альтгетер - і він сміливо зробив гніздо в зимових речах матері на 2 тижні. Дуже успішним, я повинен сказати, моя мама була в ударі, коли вона знайшла її. Єдине, що можна було мити посуд. Медитація хоча б якось уповільнила мене і просто дав задоволення.

доб. 2

«Чому не можна керувати власним часом?» Це легко, не пізно!

По суті, я мушу на тренажерний зал в повній парі за годину до класу, тільки тому що я був назавжди в любові з кимось. Це те, що пішло по всій високій школі, але це добре для старшої школи, якщо ми були пучок дівчат, які приходять в п'ять хвилин до виклику. Я ненавидаю, тому що мій батьки пізнають всюди. Ми звичаїмося з запереченням і протестом реальності.

«Якщо ви зацікавили, як приготувати, ви можете приготувати не менше 8 страв самостійно!» Я почав готувати перші страви, коли я почав знайомства з чоловіком. Перед тим, що у мене була наймедізора ідея приготування їжі. Чи не був щасливий підліток.

«Це так багато цікавих речей, які можна зробити! До музею або до виставки!

Ця фраза викликає сина сама амплітуда прокатка очей. А, якщо ви занурили час, для мене, то це було абсолютно незалежно від того, яка виставка проводиться в нашому славному місті. Я зацікавила відеопанелі та розклад дискотеки. Саме там, де панування закінчується, і вона кидається вниз, "Мом, ми будемо йти на прогулянку?"

Емоційна грамотність: 5 способів навчити дитину висловлювати почуття Не потрібно «любити» дітям

Що я говорю? Так, до того, що ми не можемо втратити справжню пам'ять, яка змінюється під впливом часу, ми не можемо втратити почуття гумору і самокритика. Ми також повинні повернутися до себе, до тих, які ми були як діти, тільки до того, як ми повітаємо новий моральний викладання про те, як це повинно бути.

Дякуемо! Джамі Олівець навчить їх варити, свої молоді діти зроблять їх чистими, а їхні шкільні перемоги стануть вашими. Ще більше задоволення! Видання

Кредитна Анна Делянди

Джерело: ezhikezhik-en.livejournal.com/57121.html