Хворість багатьох, що вони не люблять.

Це такий збивний отвір в кожному серці, що що що-небудь, навіть куля для самогубства (зробіть отвір в отворі) можна заповнити. Незвичайна любов є батьківським, але здається, що вони люблять нас тільки тому, що ми їх діти. І кожен хоче бути коханим для себе, без причини. Але де ми можемо зробити так багато любові в світі, щоб кожен його потребує?

Відрізок не просто недолік любові, це хвороба-до-любителя (як Серен Кіеркегаард має хворобу-достаток): біль доми закоханих, біль самотності, безтурботності, що недорогий штовхає до любові – або смерті – як єдиний спосіб від і сальваації.

Навіть прагнення до полум'я іноді виникає як сурогат: Я не можу бути коханим, тому нехай багато хто любить мене. Або дайте тисячу мухів перенести мене до вуха і серця коханого. Не можна приваблювати любов, але це більш слава, ніж її володілець, адже це завжди якось для чогось, він заслуговує. І любов, якщо він заслуговує на те, що, не дарма дарунку.

Навіть прагнення до полум'я іноді виникає як сурогат: Я не можу бути коханим, тому нехай багато хто любить мене. Або дайте тисячу мухів перенести мене до вуха і серця коханого. Не можна приваблювати любов, але це більш слава, ніж її володілець, адже це завжди якось для чогось, він заслуговує. І любов, якщо він заслуговує на те, що, не дарма дарунку.

Не тільки по всьому світу, але й релігійна віра може бути сурогатним. Відчайдушно знайти любов іншої людини, людина шукає її від Бога. Якщо ви почуєте людей, що говорять: «Щоб вам потрібна любов людини так багато, що ви не відчуваєте Бога». Відкрийте для себе: Він любить тебе. Так само, як ходиться пасом на ганку, кидаючи його замість алмів, гарне бажання: «Год дасть». Ні один має право заперечувати любов на землі, що звертається до Бога, народу, природи, землі, небо, Універсального духу.

Можливо, всі злочини, тиранія, насильство є формами неподобного, пошук любові, болючості для шукача, а особливо для тих, хто прагнув. Якщо ж тиран приносить комусь на колінах, він відчайдушно просить: Люблю мене! Для себе. Вечір «дощ» – це найсмачніша та нещастяна шагарка слова «лове». Вони побили, що вони не можуть або не сподіваються, щоб привернути себе до любові.

Ми знаємо, що коли ми сердитися, пропагуючи, піднімаючи скандали в сім'ї, зловживаючи і закінчуючи, є тільки один німий кричав за все це: Ну, будь ласка, люблю мене. Я не хочу, щоб зробити страви або зробити додаткові гроші, я просто потрібно, щоб любити мене. Але я не можу змінити свою залежність від любові і стати ще більш вразливою.

Від них залежить люди. Щасливі жінки ніколи не повстанці.

Так багато видів захисної броні просто приховати – навіть від себе! – необхідність любові.І все-таки, по-детурі, правді або тітка. Видання

Витяг з книги "Гулі листя"

Автор: Михайло Епштейн

Джерело: alpha-parenting.ru 2016/04/25/доба-многих-хто-ні-недолюблений