Виклик вищого рівня партнера – бути готовим до наслідків

Якщо ви зателефонуєте в життя людину з свідомістю набагато вище, ніж ваш, будьте готові відкинути всі сумніви, страхи, звички, стереотипи мислення і поведінки.

Якщо людина, яка пересувається вперед з великою швидкістю до зустрічі, ви не будете зупинятися на вас. За короткий час можна сповільнити. Але це не сповільнить, щоб ви почували себе більш комфортно з усіма вашими сміттями у вашій голові.

Приготувати відчуття неадекватності.

Якщо ви їдете в 12 кілометрах на годину, ви зустрінете чоловіка, який вичавлює 70 кілометрів на годину. І якщо ви не готові рухатися швидше і ефективніше, викинути всі сміття, щоб зловити ваш партнер, не сподівайтеся, щоб уповільнити свій рівень.

У зв'язку з тим, що зв'язки є, насамперед, повною взаємопроникністю і співвідношенею, а не школа для підтягування двох студентів.

І коли один з партнерів не прискорить, хтось, хто переїжджає на швидкості 70 км за годину, весь цей час доведеться пересуватися. Тексти пісень, а це означає: І він з'явиться і літає. А партнер, який обирає свої звички та стереотипи, пропустить шанс досягти того, що він мріяв, коли він назвав себе високорозвиненим партнером.

Приготуйте, щоб перетворити мозок навколо, викинути всі сміття.

І робіть його цілодобово. Оскільки людина з високою швидкістю розвитку на машині постійно виявляє і викидає сміття з себе, не замислюючись про те, що це може бути складно. Для цієї людини значення життя і гри є ефективним розвитком і самопізненням.

Після всього, чим швидше розвиток, тим сильніше і більш глибока можливість висловити джерело одного.

І в цьому випадку масштаб такої людини буде рухатися вперед до мети або сповільнювати, щоб побачити, чи є твій мозок.

Поінформованість відповідальності того, хто бореться за те, що лежить в підсвідомому запиті Швидке уповільнення.

- Я, хто я. Складно. Я звик до життя, як це. Розробляю себе, і я буду розвивати свій шлях. Я не можу це зробити. Я не знаю чому. Просто не працює. Я забув. Всі звички. Етк.

Відповідь:

Чому ви зателефонували для високорозвинених партнерів?

Якщо ви не готові викинути все і переміщати, Повернемося з кимось, хто хоче уповільнити вас.й Але якщо ви готові змінити життя і себе назавжди, Не думайте про це!

І якщо це відбувається за рік, два, три ... швидкісна людина сповільнюється і стає менш швидким. Коли ви попросите свого партнера, щоб уповільнити вас, усвідомте, що чим довше ви затримали, тим довше ви думаєте, тим швидше відблискує в Fast. Хто, заради любові і віри в свою силу, вирішив уповільнити. Тексти пісень, а це означає: І скоро ви не побачите в нього все, що для якого він був викликаний у ваше життя.

У масштабах Quick має однакову частку відповідальності, оскільки він повинен вибрати між внутрішнім бажанням рухатися вперед до джерела, швидше і простіше - і ви, хто думає і чекає на бажання розвиватися, щоб пробудити вас?

Ось, чекаю, вона буде прокинутися, і я обов'язково зможе зловити вас, повторює світіння. «смажити» тільки зітхає і відчуває розтоплення свічки. Він знає, що буде прийти обмеження після того, як йому доведеться залишити «повільну», адже тяга для джерела все, що він дійсно має.

Любов партнера є тимчасовим, матеріальними цінностями є тимчасовим, а тяга до джерела вічна.

І оберіть джерело, яке він завжди зробив. Він залишить Slow і перейде на. Бо він вже познайомився з багатьма «вільними» і «немовими» на своєму шляху. Не існує причин зупинитися.

Не можна маніпулювати "Фаст" за фразами: Якщо ви не можете сповільнити мене. Як ви можете залишити, коли я люблю тебе?

Не маніпулювати фрази про любов, коли ви не можете відкинути стереотипи та звички, щоб швидше рухатися, вибираючи Любов над Грубою. У зв'язку з тим, що людина з високою свідомістю і відкритою любов'ю може жертвувати роки свого життя. Ви прокинете один день.

І коли ви прокинулися, ви можете побачити, що іскра буде потурбувати в ньому. Що б не було в ньому, він дав вам. А потім ви переключите місця. Знайте, що ви робите кожен момент життя. Будьте собі. Як вибрати себе, вибрати любов. Видання

Джерело: enlightment.ucoz.com/index/prizyvaja_partnera_urovnem_razvitija_namnogo_vyshe_chem_vy_budte_gotovy_k_posledstvijam/0-33