Якщо ви зателефонуєте в життя людину з свідомістю набагато вище, ніж ваш, будьте готові відкинути всі сумніви, страхи, звички, стереотипи мислення і поведінки.
Якщо людина, яка пересувається вперед з великою швидкістю до зустрічі, ви не будете зупинятися на вас. За короткий час можна сповільнити. Але це не сповільнить, щоб ви почували себе більш комфортно з усіма вашими сміттями у вашій голові.
Приготувати відчуття неадекватності.Якщо ви їдете в 12 кілометрах на годину, ви зустрінете чоловіка, який вичавлює 70 кілометрів на годину. І якщо ви не готові рухатися швидше і ефективніше, викинути всі сміття, щоб зловити ваш партнер, не сподівайтеся, щоб уповільнити свій рівень.
У зв'язку з тим, що зв'язки є, насамперед, повною взаємопроникністю і співвідношенею, а не школа для підтягування двох студентів. І коли один з партнерів не прискорить, хтось, хто переїжджає на швидкості 70 км за годину, весь цей час доведеться пересуватися. Тексти пісень, а це означає: І він з'явиться і літає. А партнер, який обирає свої звички та стереотипи, пропустить шанс досягти того, що він мріяв, коли він назвав себе високорозвиненим партнером.
Приготуйте, щоб перетворити мозок навколо, викинути всі сміття.І робіть його цілодобово. Оскільки людина з високою швидкістю розвитку на машині постійно виявляє і викидає сміття з себе, не замислюючись про те, що це може бути складно. Для цієї людини значення життя і гри є ефективним розвитком і самопізненням.
Після всього, чим швидше розвиток, тим сильніше і більш глибока можливість висловити джерело одного.
І в цьому випадку масштаб такої людини буде рухатися вперед до мети або сповільнювати, щоб побачити, чи є твій мозок.
Поінформованість відповідальності того, хто бореться за те, що лежить в підсвідомому запиті Швидке уповільнення.
- Я, хто я. Складно. Я звик до життя, як це. Розробляю себе, і я буду розвивати свій шлях. Я не можу це зробити. Я не знаю чому. Просто не працює. Я забув. Всі звички. Етк.
Відповідь:
Чому ви зателефонували для високорозвинених партнерів?
Якщо ви не готові викинути все і переміщати,
Повернемося з кимось, хто хоче уповільнити вас.й Але якщо ви готові змінити життя і себе назавжди,
Не думайте про це!І якщо це відбувається за рік, два, три ... швидкісна людина сповільнюється і стає менш швидким.
Коли ви попросите свого партнера, щоб уповільнити вас, усвідомте, що чим довше ви затримали, тим довше ви думаєте, тим швидше відблискує в Fast. Хто, заради любові і віри в свою силу, вирішив уповільнити. Тексти пісень, а це означає: І скоро ви не побачите в нього все, що для якого він був викликаний у ваше життя.
У масштабах Quick має однакову частку відповідальності, оскільки він повинен вибрати між внутрішнім бажанням рухатися вперед до джерела, швидше і простіше - і ви, хто думає і чекає на бажання розвиватися, щоб пробудити вас?
Ось, чекаю, вона буде прокинутися, і я обов'язково зможе зловити вас, повторює світіння. «смажити» тільки зітхає і відчуває розтоплення свічки. Він знає, що буде прийти обмеження після того, як йому доведеться залишити «повільну», адже тяга для джерела все, що він дійсно має.
Любов партнера є тимчасовим, матеріальними цінностями є тимчасовим, а тяга до джерела вічна.
І оберіть джерело, яке він завжди зробив. Він залишить Slow і перейде на. Бо він вже познайомився з багатьма «вільними» і «немовими» на своєму шляху. Не існує причин зупинитися.
Не можна маніпулювати "Фаст" за фразами: Якщо ви не можете сповільнити мене. Як ви можете залишити, коли я люблю тебе?
Не маніпулювати фрази про любов, коли ви не можете відкинути стереотипи та звички, щоб швидше рухатися, вибираючи Любов над Грубою. У зв'язку з тим, що людина з високою свідомістю і відкритою любов'ю може жертвувати роки свого життя. Ви прокинете один день.
І коли ви прокинулися, ви можете побачити, що іскра буде потурбувати в ньому. Що б не було в ньому, він дав вам. А потім ви переключите місця. Знайте, що ви робите кожен момент життя. Будьте собі.
Як вибрати себе, вибрати любов. Видання
Джерело: enlightment.ucoz.com/index/prizyvaja_partnera_urovnem_razvitija_namnogo_vyshe_chem_vy_budte_gotovy_k_posledstvijam/0-33