Ліз Гілберт: 4 Питання, які допоможуть визначити людей

Вирізати правду королева

Я зустрівся з другом шахти в мексиканському ресторані, коли вона раптом попросила, «Ліз, я можу бути надзвичайно чесним з вами?» Я був таким, що я сказав: "Так, звичайно!" На наступний момент мій друг занурився з її гаманець і захопив мене під ребрами.

Ну, вона не дуже міцна. Вона просто сказала, що я був самовільним, що я, ймовірно, не був письменником, і ніхто не любить мій хлопець. І нарешті, моє волосся не добре виглядає. Мій підборіддя дуже масивний для короткого стрижки, тому я дивлюся дивний і негармонійний.

В той час як я був переконливо захопливим повітрям з ротом, намагаючись якось зупинити внутрішню емоційну кровотечу, мій друг перепланував каструлю, щоб досягти своєї руки рукою.

"Я єдиний друг, який ви сказали вам правду, - сказала вона. Ось чому так важливо, щоб ми вийшли ближче, адже решта нас просто кидаємо пил на очах. І я вірив її. Я був друзями з цією дівчиною протягом п'яти років.

Я хотів би зробити важливе рішення або почути думку когось, Я хотів би досягти її, і вона б зітхала правду в очах.

Чому б я скажу себе? Я думав, що через її кандору і я б чесно, але ні, завдяки їй «канодор» я був просто травмований.

Тест на трасу

Я повинен сказати, що це мій прогрес у професійній галузі (що вона не вірила) що навчила мене, як шкідлива її критика була. Попри те, що мій друг пророки я став письменником. І дайте свої роботи «в народі» і дізнайтесь, як правильно реагувати на критик.

Повільно я почав розуміти, що я не повинен прийняти критики від будь-якого. Згодом я дізнався, щоб визначити тип читача, до якого зверталася моя робота. Я розвивав чотири питання, які допоможуть мені вирішити, хто не читає рукопис і хто не:

• Чи можу я довірити смак і судити цього чоловіка?

• Чи потрібна ця людина?

• Чи дійсно це людина хоче мені досягти успіху?

• Чи може це людина сказати мені правду без шкоди мені?

Якщо я не можу відповісти на "так" на всі чотири питання, я не даю, що людина читати мій рукопис. І четверте питання є найважливішим, адже насправді читачі та редактори, які пропонують мені «незавершену правду» розповідають мені не стільки правди, як звичайний дисконт. І кожен, хто запрошує вас слухати свою "пранку" думку, дуже просто хоче, щоб отримати шанс вибити вас вниз.

Правда, видається без падіння доброти, навряд чи допомогти будь-кому, не мене, це обов'язково. Я хочу відмовитися від літератури і потрапити в куточок. З Я припинив демонстрацію своєї найпривабливіших (Я розмовляю про рукописи «в прогресі») від насильницького, мій стиль різко поліпшився.

Але найголовніше, я почав застосовувати цей невеликий тест довіри до своїх особистих відносин. Якщо я збираюся відкрити для кого-небудь, потрібно знати, якщо я можу довірити цю людину, я повинен знати, якщо людина розуміє мене, якщо вони хочуть, щоб я був добре і успішним, і головне, може бути чесним, поки що залишилися?

Від них залежить люди.

Якщо ви не захочете повірити

Це люди, які я оточу себе. Тексти пісень, а це означає: І мій життя взяв новий, хороший, яскравий шлях. І так один день мій друг з кинджалом запитав мене знову, "Чи можу я бути дуже чесно з вами?" І я сказав: "Збережіть тебе."

Не хвилюватися, я насправді говорив м'якше, тому що це єдиний правий спосіб говорити. Видання

Кредит Елізабет Гілберт

Джерело: womo.ua/komu-mozhno-doveryat-prostoy-test-ot-elizabet-gilbert/