Зберігати цю дивовижну схему в руці, і ви легко зможете опанувати часи англійської мови!

Будь-який, хто вивчає або вивчає англійську мову, знайомий з складністю перцевого, розуміння та розуміння складної системи англійського дієслова.

Всі ми, хто говорить про те, що є 3 рази. Що дивує інформацію про те, Скільки разів українська мова?й Після того, як англійська граматика може похвалитися як на 12 тимчасових форм дієслова!

Щоб спростити це непросте завдання вивчення «індивідних часів», редакційна колегія "Сайт" Поділитися з друзями корисною графікою. Щоб швидко навчитися і навчатися використовувати конкретний час в певній ситуації.

Подивитися в схему, коли потрібно визначити, який час краще використовувати в цій ситуації, чи варто це говорити або писати текст. Більша практика, більше зусиль, і скоро вам не потрібно схеми.

Зробіть свій час. Ви швидко і ефективно опануєте всі граматичні нюанси.

Ось кілька. практичнийЦе допоможе зрозуміти теоретичний матеріал!

1. Мова навчання повинна бути послідовноюй Почати з теорії: спробувати читати і розуміти все про час і обставини його використання. І не забудьте попередження теорії і практики!
  2. Зробіть кілька простих вироків, використовуючи кожен з тимчасових зразків, як описаний на схемі. Пишіть перший, а потім скажіть кожну вирок. Не можна розуміти все в одну ніч, звичайно. Але після того, як тільки пара тижнів зробити це просте вправи, ви відчуєте, скільки простіше і більш приємним, він став для вивчення англійської мови. Якщо ви вже налаштовані!
    р.

3. За кожен період часу спробуйте. одноє вирок Від особистого досвіду. Це те, як ви використовуєте вашу асоціативну пам'ять. Це дуже корисно.
  4. Якщо ви виявите, що важко вивчити час в одному паху, спробуйте. Попередження в будь-який час при інтервалах декількох днів. Напишіть і скажімо всі ваші вироки в певний час. Зайшов час? Отримайтеся наступного! І так, поки ви не впевнені, що ви відчуваєте ситуацію, в якій доцільно використовувати цей час.

Декодування схеми
  1. Я працював - Минулий ідеальний - Я працюю в часі.
  2. Я буду працювати - Майбутнє Perfect - Я точно буду працювати.
  3. Я буду працювати - Майбутнє безперервно - Я працюю в цей час.
  4. Я буду працювати - Майбутній ідеальний безперервний до На цьому етапі я буду працювати.
  5. Я працюю - подарую Perfect Continuous - Я все ще працює.
  6. Я працюю - в минулому ідеальний безперервний - Я ще працював в часі.
  7. Я працював - Представляю Perfect - Я вже працював.
  8. Я працюю - подарую безперервно - Я працюю зараз.
  9. Я працюю - подарую безперервно У цей час я планую працювати (Пресент Continuous використовується для опису моїх планів і намірів).
  10. Я працюю - минулий безперервний - Я працюю в часі.
  11. Я буду працювати - Майбутнє Простий - Я працюю.
  12. Я працюю - Минулий простий - Я працюю.
  13. Я працюю - подарунок простий - Я працюю.

Останні три рази визначаються лише виписки. Я працюю, працюю, працюю. Інші часи зазвичай вимагають додаткового уточнення.

Ми сподіваємося, що Англійська мовний розклад для Dummies Він перетворить вас в реальний віртуоз!

І найголовніше, не варто лаштувати, щоб вивести достатню кількість годин на практиці. Після того, як тільки це дозволить вам відчути англійську мову і принести до автоматизації навички використання видів-часових форм дієслова.

Зберігати цю корисну схему на стіні і поділитися своїми друзями, щоб дізнатися Англійська для них була просто безтурботною!

від

Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!