Зберігати! За відсутності обставин

Ми займаємося шорстким часом у дворі. Для чоловіків і жінок. Для всіх своїми силами. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Що важливо для жінок в часи кризи? Хто-небудь – не тільки економічна, але й особиста і професійна?

Зберігати бажання. За відсутності обставин.

3610Р. 4200Р.

Є криза в дворі, немає грошей. Що таке жінка? Затискачі. Не тільки в реалізації своїх бажань, але і в бажанні себе.

вона не просто не купить собі плаття - вона не хоче. І в цілому тимчасово «повернути» свою здатність до бажання, щоб не пережити себе або її чоловіка. Вона швидко. Я маю досвід.

Ми були через так багато криз, які ми навчилися усаджувати інстинктивно. Відправити Всі Вона згортала, вона згорнена. Уже покине бажання, плани, заглиблення в отвір, кажуть, що не потрібно дарувати подарунки на Новий рік, все так складно, і у нас мало грошей, але що якщо є... Найкращий подарунок - це телевізійна програма і Олів'є. Чоловік запитує, що ви хочете, відповідь нічого. І вона буде переконувати себе це вміло. Вона не хоче нічого. Що про чоловіка?

Навіть якщо ця криза не вплине на свою сім'ю, вона все ще просто у випадку, якщо «подарує» ті подарунки, які вона мріяла. Чому потрібен кільце, тепер він не до кілець, і ми не будемо йти в Балі, бо долар виріс так багато. Я не знаю, що ми повинні зробити з ним або який долар повинен зробити з ним. Але всюди криза, то прийшов час згорнути. Просто пожежник. Небагато.

Так легко вижити – коли ви не відволікаєтесь від усього «екстра», тільки найнеобхідніший. Не визначилися, де витрачати гроші і час – тільки пріоритет. Все, що не входить до переліку базових потреб є зайвим. І список так асцетична - світло, гречана, підгузники і паста. Звісно, не одну сукню, а не хололетну вечірку, не поїздка в море буде прокидатися в ньому. У категорії «екстра». Так відкинути його без шкоди.

Для того, щоб не хвилюватися занадто багато, жінка не тільки відкладає її бажання «подруги пізніше», вона буде гасити її, знищити її. Так що вона не мучить і катування її чоловіка. Оздоровлення. Ви знаєте, що дорога така.

Ми навчимося з дитинства, від наших мам і власних. Як і під час кризи їжа була втрачена в будинку, так як моя мама з сльозами в очах вкрали її капрону колготки, так як ми любимо ту ж саму сукню на ранок на другий рік поспіль, і Санта Клаус приніс нам замість ляльки - кросівки для фізичного виховання. Оскільки лялька зайва.

Ми навчимося жити без бажань, навчавшись вижити, навчавшись терміново «захопити». Але ми забули щось. Ми ніколи не навчилися. Жива.

Десер - це знак нашого життя!

По-перше, бажання жінки – це відбиття її «живого». Якщо вона жива, є бажання. Якщо вона не, вона зомбі. Дощ може бути різним, не обов'язково плаття або подорож, вони не завжди суворі матеріал. Бажання прогулятися в парку, годувати білки, повісити штори, перемістити шафу, піти в гості... Бажання - природа жінки. Затискаючи на ваші бажання, ви затискаєте на жіночий характер. А потім можна зазирнути до тих пір, де все відбулося і чому. Ви знаєте, як багато жінок я зустрічаю, хто не знає, що вони хочуть, і тому harass самі і своїх близьких?

Потрібні бажання не вимагають їх виконання відразу. Це не означає, що без неї все, що ви нещасливі і сумні.

Для того, щоб мати бажання, щоб дізнатися своє право на бажання.

Аксноулінг правого бути живим і реальним. Будьте щирими.

Для того, щоб мати бажання, не означає бути непорушним грішником, який не може відмовитися від усього матеріалу. Що жаху, хустку і гріх! Подумайте про долю людства, і вона має нові сережки! Але жінка не повинна бути гермітом і аскетою. Як народжується жінка, ви обов'язкові за замовчуванням до матеріальної сторони життя міцно і назавжди. Тоді чому намагатися позбутися від чого ваша природа?

Якщо жінка не може знайти відповідь на питання «Що ви хочете?» протягом декількох хвилин, щось неправильно з нею. Жива і реальна жінка буде практично відразу сказати, що вона хоче їсти, сну, ванни, масаж, різати її волосся, піти в її маму... або хоча б подумати, кажучи тільки одне. Тільки жива жінка може бути щасливою. Зомбі можна вижити, але не жити.

Я знаю дівчину, яка розповіла всім, що вона хоче отримати шлюб. Дуже зрозуміло, що вона не хоче одружитися. Але був чоловік, дуже гідний, почав доглядати. Що? Протягом п'яти років вона захопила себе і його. Я не хочу одружитися. І що вона хоче в цій ситуації вона не знає. П'ять років. Не можна заздрити чоловіка.

Ви знаєте, що ви хочете? У вас є бажання? Або ж ви кинули їх у сміття, що нічого не сталося? Ви втратили свою жіночу ідентичність з ними?

Ми змінюємо наш «кризові програми»? Я пропоную цей антикризовий план:

1,1 км Жива жінка краще, ніж комфортний. Жінка, яка не потребує нічого. Вона не потребує нічого, тому не потрібно нічого робити. На невеликій відстані це правда. Але на довгому відстані «зомбі», який нічого не хоче.

Зомбі можуть не тільки бажання, але і відчувати почуття. Її почуття заблоковані разом зі своїми побажаннями. І він свого роду іржі навколо, їсти, і щось неправильно. Вона або паралізована всередині, або заморожена, або під психічною анестезією, або в глухій сні. Я не знаю, що це неправильно. Це дратує. А ті, хто приїжджає до неї, і залишають ще більш заморожені. І тих, хто хоче жити з таким мумією.

Важко за жінку бути мертвою. Життя також непросто – потрібно жити почуттями і побажаннями, прийняти, любов, прощення. Увімкніть весь пристрій знову на невеликій відстані. На довгому шляху життя вона буде нестерпним, болючим і складним. Вона не може бути щасливою, любов'ю. Навіть за те, що ви хочете, щоб він був першим. Що таке? Не пам'ятає.

2,2 км Наші бажання створювати можливості для чоловіків.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Лоти. Для росту і розвитку. Для нових речей, для нових горизонтів. Це можливість відроджуватися в галузі своєї діяльності, змінити. Багато, щоб почати з нуля. Для того, щоб вони могли скористатися цими можливостями, щасливими і натхненними жінками повинні бути з ними. Жінки, які виглядають після себе, мають бажання і не затискаються страхом. Вони вірять у свій потенціал навіть у кризі. Жінки, які мають бажання і в той же час знають, як впоратися з своїми побажаннями. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Давайте до Балі, чудово! Ми не їдемо, це добре тут. І я? Я хочу піти в Балі. Що таке щасливе бажання жінки. Що б це було. Тоді людина втрачає страх і може діяти. Усе, в іншому випадку це занадто важко для нього зробити кохану нещасливу і стати нелюдом у своїх очах.

Якщо ви не можете отримати те, що ви хочете прямо зараз, це не причина відмови. Просто поставте своє бажання в коробку "коли при виникненні можливості". Не вважайте бажання погано, якщо мова йде про вас або чоловіка. Відчай завжди хороший. Я хочу, але не зараз. Щодня. При можливості. Тексти пісень, а це означає: Я добре зараз, а потім я буду добре. Але він вірить, що ви відчуваєте, що шлях зсередини.

3. У Немає бажання до нас без можливості його реалізувати. Це, можливість реалізації бажаного вже лежить в самому бажанні. Ви просто повинні чекати багато. Як довго чекати залежить від розміру вашого бажання. Якщо у вас немає очікувань. Мій друг хотів піти в Балі, але це не працює. А один день побажав, але вона пішла там, щоб знімати фільм, і не лежачи на пляжі. Хоча, звичайно, в кінці поєднуються корисні і приємні.

Якщо ви хочете придбати нову сукню, то її можна придбати. Може бути не в цьому місяці, але далі. Може бути не червоний, але зелений. І не цей бренд, але інший. Може бути краще, ніж що ви мрієте зараз. Або ж, можливо, це точно так само, і чекати вас на продаж саме за вашим розміром. Не знаю, як він прийде до проходу.

Будь-який можливий. Останнім часом весь світ збирався оперувати маленьким хлопчиком. Євро виріс швидше, ніж він був зібраний, а сума була величезною. Останній день був нереальною сумою шести мільйонів. І вони робили. Майже сім. Так не помилитися. Будь-який можливий. Це реально. І відпочивати на тему.

4. У Написати свої побажання – це допоможе вам допомогти.

Чим більше ви закріплюєте на що-небудь, тим важче його приїхати. А ти за тебе жити. Постійний контроль - приїхали вірно, не прийшли, коли, як, чому...

Desire є жіночним, що він є гнучким, оскільки ми не можемо існувати в загальному контролі та постійному тиску. Розслабляйте ріпаку. Релакс. Пишіть всі Ваші побажання на папері.

Коли ми пишемо список сотень побажань, ми не тільки розвиваємо нашу здатність до бажання. Ми все ще даємо їх з наших голів. Ми звільнимо простір нашого життя від сотні маленьких «сібів», які перешкоджають нам затишку.

Напишіть свій список. У ній ви можете знайти свій комфорт - один раз він письмовий, ви не можете турбуватися - там буде. Ви зможете дізнатися багато про себе. Наприклад, знайти не ваші бажання, на які ви витрачаєте багато енергії і нервів, і вони ніколи не прийдуть.

Намагайтеся замінити наші бажання з іншими, також знак нашого паралічу. Це простіше. Вони сказали, що вони хочуть, і зараз я хочу. Що я хочу? У вас є автомобіль, як це кіно, будинок, як Маша і бабуся для моєї мами, що вона хоче. Я збираю бажання. Але вони? Чи існують будь-які джерела енергії або енергії в них? Або вони паралізовані, штучно приклеюються і відчужуються?

В силу життя тільки у ваших бажаннях, які приходять з вашого серця.

Вони зроблять вас трохи щасливим. А ніякого бажання іншої людини, правда, не зробить вас приємним навіть за грам.

5. Умань Духовність ваших бажань

Ще один небезпечний пастка, щоб стати їх рабом. Коли ви контролюєте, не ви. Коли все життя перетворюється на задоволення почуттів і нічого більше.

Desire є великий. Але є різні бажання. На додаток до того, щоб дізнатися щось інше. Як стати кимось. Не просто мати дітей, але стати матір'ю. Не просто мати чоловіка, але будучи гарною дружиною. І так далі.

Також є бажання «зануритися». Вчимося вишити, в'язати, готувати, співати, танцювати. Це великі бажання, тому що вони розвивають свій внутрішній світ і залишаються з вами завжди, не знецінюють або стають застарілими.

Також є бажання дарувати. Наприклад, щоб допомогти дитині, щоб взяти дитину в будинок, щоб допомогти будувати храм, створити центр допомоги людям. І так далі.

У вас є такі бажання? Бажаєте змінити своє життя і підняти його на вищий моральний рівень?

Ви не повинні носити нове плаття, будь ласка. Допомога хворим дітям не конфліктує з тим, що ви хочете бути красивими. І ці бажання можуть існувати одночасно, і нічого страшного про нього.

Якщо ви не є нінд, ви не повинні жити для інших. А хто може висвітити спосіб, якщо ви запасете гроші, щоб змінити вашу лампу? Знайти баланс між побажаннями для себе і прагненням до інших.

Це антикризовий план. Вітаю? Тоді ми допоможемо нашим чоловікам реалізувати свій потенціал, досягати наших маленьких і великих бажань, мріяти про поліпшення світу і себе, записувати, пускати. І пам'ятайте, правда? Ми залишаємося щасливими. Видання

Автор: Ольга Валяєва

Джерело: www.valyaeva.ru/ne-perestavat-zhelat/