5 Вправи, які розвивають творчість

1,1 км Два ДТП.

Візьміть хороший словник і випадково оберіть два випадкові поняття. Просто вкажіть пальцем на будь-якій сторінці. Порівняти їх, намагатися знайти щось спільного. Приходьте з божевільною історією і поставте з собою зв'язок. Це вправи добре просуває мозок.

2,2 км Божественний генетик

Візьміть порожній аркуш паперу і маркер. Дуже добре, якщо ви не знаєте, як намалювати, адже краса і результат абсолютно не важливо тут. Головне, як я сказав вище, це процес. Тепер малювати те, що поєднує в собі безліч можливостей для всіх тварин, які ви знаєте. Ви отримаєте, наприклад, лисиця з рибними вагами, або з довгим вирізом гайкою з копитами. Мета вправи полягає в тому, щоб вбити будь-які порушення логіки та спільного почуття шляхом підкреслення креативності.

3. У Мадний архітектор

З тварин в архітектурі, пофарбувати будинок. Перед тим як почати, оберіть 10 слів. Уявіть, що ви, як архітектор, введено в експлуатацію дизайн будинку. Але замовник встановлює 10 обов'язкових вимог. Це слова, вибрані. Що робити. Наприклад, «помаранчевий» – і дах вашого будинку повинен бути помаранчевим, «платним» – зробити круглі вікна у ванній кімнаті і т.д. Уявіть, що це буде виглядати в реальному житті.

4. 10+10

Оберіть будь-яке слово, яке повинно бути іменником. Напишіть 5 оголошень, які ви думаєте, краще для вас. Наприклад, «кішки» – чорний, теплий, вовна, взимку, чистий. Про це? Тепер намагайтеся писати ще 5 прикметників, які не підходять для всіх. Ну, що там, де всі затримані. Виявляється дуже важко зробити це. Викопування в різні області сприйняття і пошуку правих слів.

2 прості методики відновлення сил сну

22 найбільш корисних зв'язків для клавіатури

5. Умань Головна

Спробуйте кожен раз, зацікавивши щось, придумайте ім'я. Він може бути коротким і збивним, або довгими і розбитими. Мета вправи полягає в тому, що ім'я повинна бути використана.

Повторити вправи кілька разів на день і ви станете творчою особою. Видання

Джерело: vk.com/feed?w=wall-34598021_81725