Як матеріалізувати ваші думки: 5 порад

Кожен розповідає про матеріальність наших думок: батьки, психологи, лікарі, менеджери - так, будь-який.

Тема «Як матеріалізувати думки» знаходиться вгорі 10 на різних сайтах, часто не маючи нічого спільного з психологією і саморозвитком.

Важко зрозуміти тему і отримати корисну інформацію від мільярдів додаткових літер. Я спробував зробити це для вас.

Як ще матеріалізувати ці думки?

На громадському транспорті я став неприпустимою слухачем розмови між двома друзями.

Одна дівчина розповіла про інші голосно і емоційно, що вона так втомилася від невиконань життя, брак грошей і любові, що вона вирішила проголосувати в двотижневому психологічному навчанні.

«Особливити свої думки, а потім вони обов’язково стануть справжніми. й

«Я», – розповідає студентка курсу «відновлено все». Я роблю всі вправи щодня протягом шести місяців, і кошик ще там.

Я думав про те, що я почула і читаю це більше одного разу від людей, які здавалося б, готові змінити своє життя, але щось не вдалося.

Я точно не знаю, що проблема з дівчиною з мікроавтобусом (відомо про поганий тренер або вона просто використовує свої поради невірно), але я думаю, що це, ймовірно, все в комплексі.

Психологи, автори статей іноді не дуже точно формують поради щодо того, як матеріалізувати свої думки, а читачі, які не хочуть потрапити в дно, просто відрегулювати їх на себе. Всесвіт не може з'ясувати, що ви хочете це зробити!

Що заважає нам матеріалізувати наші думки?

Тільки його думки і не його зовнішні обставини роблять його нещасливим або щасливим. Він контролює своє щастя.

Фрідріха Ніцша

У нашому світі є цікава категорія людей, дуже багато, до речі.

Ці чоловіки і жінки не приступають, не лази, готові вчитися і навіть спробувати щось нове. Але для успіху вони завжди не вистачає щось: наполегливість, відвага, ризик-питання. Вони рідко доходять до низу проблеми і швидше за все, віддають перевагу «розташуванню в руках, ніж кран в небі». Ця категорія людей часто скаржаться: «Ваша психологічна техніка не працює!» Я спробував його з другом Вася і без успіху!

Особливо для них я даю 3 помилки, які вони роблять в бажанні матеріалізувати свої думки.

3 Помилки, Чому не можна матеріалізувати свої думки?

Ім'я користувача

Наприклад, у Вас немає особистого життя. «Я хочу зустріти хорошого хлопця», – скаржаю щоденно, «Я самотні». Це так погано."

Всесвіт виловлює слово «похилого» з вашого блискавки і воли – ваше особисте життя – це конопля на обох ногах.

Погано ставлення.

Навіть лікарі, які не допускають нічого, але наука підтверджують, що ті, хто щиро вірять, що вони позбавляться від захворювання набагато швидше за все, щоб відновити, ніж песимісти.

Якщо ви хочете щось, перш за все переконайте себе, що все буде вірно. Або, «О, я такий скептик». Я вірю в те, що я можу відчувати. І чому мої думки не заважають?

Помилки.

Саме тому в магазині ви вперше вважаєте асортимент товарів, а тільки потім перейдіть до продавця і скажете: «Дивайте мені фунт пісочних печива з конденсованими конденсованими конденсованими конденсованими.» Я хочу щось солодке, або, можливо, не дуже солодке, в цілому, я не знаю, що я хочу, - потім приклеїти в магазині протягом півгодини і знайти певну смерть на руках інших клієнтів, які стоять за вами.

Чи варто всесвіту боротися з вашою нездатною галькою і відразу дати вам те, що вам потрібно?

6669397

5 практичних порад про те, як матеріалізувати ваші думки

З основними помилками, які перешкоджають досягненню того, що вони хочуть, ми з'ясували, і зараз хочу навчити вас, що робити, щоб точно матеріалізувати ваші думки:

Візуалізація бажань.

Немає нічого більш ефективного, ніж цей метод ніколи не був винайдений. Якщо у вас є хороша уява, ви можете намалювати фотографії майбутнього прямо в голову.

Наприклад, ви мрієте про подорожі в Италію? Уявіть цю подорож до найменшої деталі. До того, як ви встигли поглянути, ви будете придбати бажаний тур.

Спосіб передачі ваших думок в паперові роботи відмінно: зробити колаж бажання, малювати свою мрію, описати його словами в щоденному режимі, зробити щось перед тим, як почати змивання, що Всесвіт не чує вас!

Матеріалізуйте свої думки з правими фразами.

«не» частинки краще уникнути, оскільки воно погано сприймається Всесвітом. Замість повідомлення: «Я не хочу бути хворим більше», чим вище влада почне, що ви дійсно насолоджувалися лежачи в ліжку з ангіною.

«Я завжди хочу бути здоровими. й

від негативності.

Якщо ви хочете, щоб ваш злий бос, щоб зламати вашу ногу і залишити вам самостійно, навіть за тривалість вашого хворого залишити, Всесвіт може почути вас. Але наслідки будуть сумувати не тільки для вашого лідера, але і для себе. Негативний і злий приваблює свого роду, є бооменг закон!

Не контролює долю інших.

Ви можете лише матеріалізувати власні думки.

«Я хочу, щоб мій чоловік знайшов свою роботу», «Я хочу, щоб мій мама виграти лотерею».

Замість того, щоб зробити побажання іншим, краще навчити людей близько до вас, щоб матеріалізувати свої думки правильно.

Чому Психологи вражають людей і як вибрати психолога Вже зараз! 4 Кроки в Новий рік

Сонце реальний.

Яскраві казки про кіндерелі, які стали принцесами, звичайно, чарівні і більше одного покоління дівчат виростуть на них. Ось тільки кілька принцес, і стати багатим і успішним - може будь-який представник справедливого сексу, який докладав всіх зусиль.

Ви можете посередити на триповерховій віллі в Іспанії, але почати свою мрію, щоб купити однокімнатну квартиру в місті.

Джерело: dnevnyk-uspeha.com/interesnye-fakty/kak-materializovat-mysli-5-delnyh-sovetov.html