342
Приготуйте макарони за цим рецептом - ви отримаєте нереально ефектну страву! Дуже добре, я рекомендую!
Для годування сім'ї з ситною вечерею, все, що вам потрібно, це пачок макаронів, половина кілограма фаршу і ароматного соусу - мінімум для приготування смачної пасти. Дуже дивувати господаря, "Сайт" підготовка макарони nestй Смачний, соковитий і незвичайно елегантний!
Для того, щоб гнізда не розпадалися в процесі приготування, макарони повинні бути виключно з твердих сортів пшениці, і не потрібно готувати їх довгий час: 1-1,5 хвилин в киплячій воді буде достатньо для попередньої термообробки.
інгредієнти
Підготовка
Соковита смачна під сирною скоринкою ... Я люблю макарони і все про це! Я впевнений, що вони будуть щасливими.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті
Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Для того, щоб гнізда не розпадалися в процесі приготування, макарони повинні бути виключно з твердих сортів пшениці, і не потрібно готувати їх довгий час: 1-1,5 хвилин в киплячій воді буде достатньо для попередньої термообробки.
інгредієнти
- 12 гнізд пасти (capellini)
- 2 цибулини
- 1 велика морква
- 700г фаршу фаршу
- 250г твердий сир
- сіль, перець за смаком
- Базилік
- 2 ст.л. томатної пасти
- 2 зубчики часнику
- 1 ст. л. гарячого бульйону або води
Підготовка
- У фаршу фаршу додайте одну дрібно нарізану цибулину. Посипати, за смаком додати подрібнений свіжий базилік або ручну висушену і ретельно перемішати.
- Нарізаємо другу цибулину дрібно, моркву натрію. Ростові овочі в нагрітій сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла. Додати подрібнений часник, сіль, спеції за смаком і томатною пастою. Викласти овочі під кришкою ще 5 хвилин. Покладіть отриманий соус у вигляді випічки.
доб. - У каструлі кип'ятити воду і після кип'ятіння ретельно розмістити в одному шарі гнізда за 1 хвилину. Вийняти шум і, намагаючись не пошкодити форму, викласти на овочеву подушку. При цьому маніпуляції з рештою гнізд.
- Починаємо гніздо фаршу, залийте 1 ст. гарячий бульйон або вода (рідка повинна покрити гніздами на 2/3, якщо недостатньо - акції). Відправте блюдо запікати при температурі 180-200 ° С протягом 20 хвилин. Потім вийняти форму, посипте гніздо тертим сиром і повертаємо в духовку ще 5-7 хвилин.
Соковита смачна під сирною скоринкою ... Я люблю макарони і все про це! Я впевнений, що вони будуть щасливими.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті
Він любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Як швидко перевірити якість миючого засобу: простий прийом з несподіваним результатом.
Цікаві факти про Єгипет