Мій друг 64 і всі ревнощі її. Немає проблем шкіри, не зморшок!

Я люблю старших людей різного віку. Грандепаренти в тролейбусах - це всі шахти, вони хочуть спілкуватися, і я звик до неї. Я поважаю старших людей, я завжди слухаю їх уважно, і не тільки незнайомців. Я гордий, щоб мати друзі 2 рази старше мене.

Безцінний. крохмаль-маск Я показав жінці, що я ніколи не втомився від захоплення. На дозвілля вона фарбує взуття з акриловими фарбами, декоруючи його квітами і робить неймовірні світильники ручної роботи. Не знаю, як старий вона дійсно є: така свіжа обличчя зустрічається рідко навіть серед молоді!

Спробуйте ці дивні маски, основний інгредієнт якого є крохмаль. Навіть після однієї процедури шкіра обличчя затягується і світить!

Крохмаль маска для обличчяІнгредієнти
  • 1 ст.л. крохмаль
  • 1 ч.л. солі
  • 1 ч.л. меду
  • трохи теплого молока

Додаток
  1. Змішайте всі інгредієнти дивної маски до стану гулятини. Застосовувати маску для очищення шкіри обличчя. 211934

2. Тримайте маску на 30 хвилин. Ретельно видаліть залишки суміші з бавовняним тампоном, промийте обличчя.

Крохмаль маски затягують шкіру, тонізуючи її, активують внутрішні процеси, що відбуваються в шкірі. Додаткові інгредієнти, які присутні в цих косметичних сумішах, тільки підвищують ефект крохмалю!

інгредієнти
  • 4 ст.л. крохмаль
  • 4 ст.л. сметани
  • 3 ст.л. шикорію в порошку

1. Змішайте всі інгредієнти маски до густої. Нанести пасту на очищену шкіру обличчя.

2. Промийте маску 30 хвилин після нанесення.

Крохмаль маска з яєчним білком
  • 1 ст. картоплі крохмаль
  • деякі варені води
  • 1 яєчний білий
  • 0,5 ч.л. лимонного соку

Додаток
  1. Змішайте крохмаль водою в паста стан.
  2. Введіть 1 яєчний білок і кілька лимонного соку в крохмаль паста. Дивитися все. Необхідно бути в'язкою масою, яка буде зручно застосовуватися до особи.

3. Нанести маску на очищену шкіру обличчя і залишити на 40 хвилин.
  4. Видаліть пасту з ватним тампоном, замочений в теплій воді.

Зморшка крохмаль маска Замінити Botox! Скоріше ви починаєте робити такі маски, краще - не чекайте появи вікових змін шкіри. Я хочу, щоб триматися нездатними, обов'язково зберігати і спробувати ці рецепти, ви не пошкодуєте!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

З дитинства зацікавився медицини, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері

Категории

Смотрите также

Новое и интересное