Чому я голодний син

Заголовок цієї статті був коментар дівчини до мого попереднього повідомлення: "Чому я жорстокий син?" Вона написав про те, як несправедливе це було те, що вона спробувала і давала багато грошей і енергії, щоб відсвяткувати свої дні народження, скільки вона працювала, і вони відчували боляче.

І ви знаєте, це відповів мені. Моя мама використовувала для того, щоб ми не були вдячні, і ми не будемо служити склянкою води у віці.

У цьому сенсі це бажання було укладено в дитинстві, а прагнення матері важливо виконати, правильно?

Скільки ви мали подібну ситуацію?

І так це тема подяки, яка так очікувана від нас, надягаючи нас. Я розповідав, що я була її інвестиціями.

Коли вони виростають і стають багатими, вони будуть купувати свою матір.

І ви знаєте, що я не хочу отримати багату дивовижним способом, тому що тягар очікування і тягар, який повинен сплатити ексорбітантний боргу (як багато чого ваше життя варто?) є настільки великим, що краще уникати цього дуже багатства.

Далі розглянемо позицію мами щодо інвестування.

Дитина повинна бути: смажений, чистий, прасувати одяг без плям і отворів, розчісувати і добре навчатися.

Тепер відчуйте себе як малюка, і подивіться, як це важливо. І що дійсно важливо для вас?

Виснажена і сердитися мама, яка працює важко, але може купити фінський купальник?! Що, якщо ви раптом брудні, реакція і тиск буде настільки сильний, що краще не жити! Не існує, щоб приховати і вмирати!

Я пишу. Це дійсно важливі моменти в житті, де я відчуваю щиру подяку мамі.:

1,1 км Коли я хотів піти в театральну школу, моя мама влаштувала з другом, актриса, щоб побачити мене.

2,2 км Я помітив копсів, які затримали мене на Лужники, взяв свої квитки на концерт DDT, оскільки вони були пов'язані з місцевими спекуляторами, і я дитина, хотів би зробити гроші і спробувати продати квитки нижче, який виграв на радіо. Я, мій мама пішов до свого боса і зробив його так що він навіть хотів, щоб найняти її.

3. У Коли вона була підприємцем, вона представила мене до свого бізнесу. Вона дав мені можливість зробити гроші, допомагаючи їй.

Це, аналіз, для мене були важливі моменти, коли підтримав мене і мої захоплення.

І ось ще один приклад, де я був протягом 20 років, і я вже жив з дівчиною, я раптом вирішив дати вам плату за курси водіння. В результаті я ніколи не отримав ліцензію, я ніколи не мріяв про автомобіль. В результаті вона відчуває накладення, як насильство, не жива до очікувань і т.д. Бажаєте мені, що я хочу? Це буде різна розмова.

Але мама завжди знають краще, що нам потрібно.

4. У Я дав можливість вибрати з багатьох колів, де я вступив. Я закінчився перебування в театральній студії.

5. Умань Я дав можливість вибрати факультет, який повинен піти в інститут, рекламу або журналістика.

Зробіть цей трюк на тиждень і ви побачите, що відбувається!Щасливі жінки ніколи не повстанці.

Зауважте, що я вдячна мамі за тих моментів, де я не натискав і давав собі можливість вирішити. На жаль, не було багато подібних моментів.

І все інше, дорогі мами, які ви вважаєте навіть 1000% правильно, незалежно від того, скільки ви витрачаєте на неї, не будуть сприйматися щирою подякою, але тільки як тиск, деспотизм, пригнічення, порушення індивіда.

Автор: Павел Стандарт, особливо для

Джерело: www.standzon.ru/