Щасливі жінки ніколи не повстанці.

Я ніколи не бачив однієї щасливої жінки в відносинах, які хотіли б захистити свою незалежність, нести на рівних ступнях з чоловіком, поділитися труднощіми бізнесу і т.д. Дикі, безкоштовні жінки? О, будь ласка. Якщо ви хочете, то, звичайно, ви можете влаштувати свободу і вийти з природи. Я можу побачити тільки для себе і побачити його в сотні інших жінок - чим ближче ви повернулися до природи, тим більше ви розумієте, що жіночий місяць природа дійсно є.

Мир – базовий стан жінки. Мир і висока самооцінка. В цьому стані я не хочу сперечатися. Я не хочу боротися. Якщо ви просто знаєте, що це означає, що жінка виграє без бою.

Подарунки, увага, любов? Збережіть все це? Немає, ви не повинні заслуговувати нічого. Все йде сама. Про силу жіночої гумористики і довіри до життя.

Якщо у вас є ставлення до себе, то життя поспішає проявляти все у вашій реальності. Коли ви виявите себе серед чоловіків, які дають вам свою теплоту і увагу в достатку, коли ви відчуваєте себе безпечно і захищено весь час, коли є людина, яка рада взяти відповідальність за бізнес, для сім'ї, і для вирішення всіх проблем навколо вас, то, повірте мене, ви не хочете будь-якого повстання.

Щасливі жінки не повстанці. Щасливі люди не змагаються з ким-небудь. Дуже добре. До того ж, щаслива жінка навряд чи буде дратувати позицію, відмінною від неї. Мир і внутрішній мир є державою незалежно від зовнішніх умов.

Дуже просто буває, коли ви станете жінкою. Не вимагає особливих зусиль, все відбувається самостійно. Тому що Ваш м'якість і спокійна впевненість приваблюють неймовірно сміливих, щедрих і впевнених чоловіків. Як працює життя. Все про відбиття. Все це насправді. Ви не любите навколишнього середовища, подивіться на себе. Ви змінюєте себе, все навколо вас змінюється. Якщо ви їдете в жіночність, чоловіки одружилися. Якщо вони не є, це означає бути чесним.

Якщо ви не захочете повіритиІноді хочу бути такою жінкою. . й

Жіноча природа є дружиною. Жіноча природа повинна бути мати. Жіноча природа про теплу, будинок, спокій, гармонія і краса навколо. І, звичайно, про жіночу реалізацію. Розумна сила жінки настільки велика, що вона не потребує зайвих зусиль. Ви отримуєте саме те, що ви хочете. Про жіночу силу. Якщо ви не знаєте, що жіноча влада. Видання

Кредит: Деена Річардс

Джерело: set-k-sebe.org/publ/muzhchina_zhenshhina_ljubov/zhenshhina/dina_richards_schastlivy_zhenshhiny_nikogda_ne_buntujut/23-1-0-293