Чему нас могут НАУЧИТЬ дети

Традиційна ідея, яка доросла повинна вчити все до своєї дитини, і що навчити, вирішує, багато батьків не сумніваються. Коли я пропоную тему «Діти наші викладачі» для семінару, я завжди чую наступне питання: «Що і як навчити нас? й

Звісно, це не тренінг, який використовується всім. Ви, як дилігентні студенти, не сидять, щоб писати алгоритми. Цей тренінг є більш тонким, він складається з спостережень, аналізу поведінки і дій близьких. І найголовніше, Ваше бажання бачити те, що потрібно працювати. Ось чотири якості, які допоможуть вам розвивати ваші діти.

Любов.

Коли я запитаю здавалося б просте питання, "Що подобається?", не кожен може знайти відповідь, але багато хто з любов'ю означає почуття. Коли я кажу, що любов - це дія, більшість людей це питання. Я пропоную, що ми відображаємо на слова Марія Мантиса: «Дослідження дитини поглинає все, що відбувається відкрито, дотримуючись любові, без байдужості в будь-який спосіб. Ця любов є активним і тривалим. Чи всі дорослі хочуть зробити щось з любов'ю? Не тому, що я повинен платити або тому що я повинен платити. З любов'ю?

Довіра.

Діти не мають сумнівів про правильність дій батьків, коли вони беруть їх кудись – довіряють матері та батькам. Як дорослі, ми не довіряємо більше.

Ніяких досудів: Дитина буде грати з дитиною різного кольору шкіри, національності або фізичної інвалідності, не дивлячись на різницю або прикріплюючи багато значення, якщо дорослі не підкреслюють це.

Кованість.

Якщо доросла (або старша дитина) попросить переварити дітей, щоб зробити мир, вони не перемішати минулі або зробити умови, перш ніж вони пробачать. Чи є всі дорослі?

Готовність вчитися

«Молода дитина знає менше дорослого і тому готова вчитися». Це бажання розвивати, вивчати нові речі доступні кожному, але не всім дорослим хочуть це зробити.

В кінці я процитую для відображення слів Марії Мантиса: «Ми завжди можемо жити краще, тому що людина має бажання лазити. Дитина є тим, хто допомагає дорослим. І якщо дорослий не робить цю спробу, дитина втрачає терпіння, поступово стає загартованою і, нарешті, стає байдужим.

浜у 涓 蹇

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: m Kids.ru/4-kachestva-kotorym-vas-nauchat-deti/