Іноді хочу бути такою жінкою. . й

Іноді хочу бути такою жінкою. Кільце браслети. Закріпіть волосся і зберігайте його падлогу. Для аромату з Гуерлаїном, щоб потерти кільце, щоб вичавити: "Яка краса!" Недостатньо їсти в ресторані: «У мене є салат». Не сором'язлива кольє, навпаки, неприпустимо верхню кнопку не випадково.

Використовуються для дорогих панчох і латунь, щоб купити тільки "Liezabi". З двома любителями легко. "Ви знаєте, що я не прогуляюся." "Чому пальму мені підійде." Не любити їх. А потім, в кафіні, пам'ятайте Ланський.

Іноді хочеться бути розумною жінкою. Зробіть довге плаття чорного кольору. Купити чорну черепаху, яку Тетяна Толстая сказала, що вони зношуються тими, хто внутрішньо безкоштовно. Якщо ви курите, то, звичайно, з ротантом, щоб він не виглядав смішно.

Іноді підходити до шафи, знімати словник з полиці, просто уточнити слово. Скажіть на телефоні: "Я повинен закінчити статтю, редактор називається сьогодні." Поговорити про смарт на фуршеті, а на грудях і в вухах так, щоб - антикварний срібло з рожевими коралами або бірюзовим.

Так що у зворотному офісі, поряд з коридором зліва, чоловік-науковець сідає на комп'ютер, з яким любов продовжить назавжди. Кожен повинен сказати: «Високі відносини». Отже, поставляючи книгу на тумбу, перед відключенням світильників у спальні, він помітить: «Хоя, ви подивитеся блідою, перейдіть до професора Мурмуленського завтра». Абсолютно.

А іноді ви хочете бути самостійно на борту. З короткою стрижкою. І фарбувати волосся, губи і нігті помаранчеві. І прогуляйтеся по великому зеленому взутті, з індійським торпедом сумкою, навушниками в вухах, мотузками на зап'ясті. Для того, щоб запізнити весь час, потішиття в камері куріння: «Я відкрив такий кавовий магазин!» Ви коли-небудь спробували гомотропний дихання? І курити з вух. Щоб подрібнити враження. Не можна спати. Перейти до Goa на Feb.

Сісти в офісі за маком. Навколо всіх ведучих з різнокольоровими наклейками з нагадуваннями: «Появляйте подарунок на Машка», «помініть Вітка про вечерю в середу», «помітайте нові лижі». На робочому столі для фото дітей в басейні і в океані портрети лабрадорської собаки (розглянуті) і ведмедя чоловіка в дивному жовтому ковпаку.

Для того, щоб бути одруженим, все моє життя до однокласника, який протягом двадцяти років ніколи не викинув один форель. Так, і викласти всі ці друзі, сторони, відходи та немиті страви. "Чи ви заберете мене восьмий?" - "Одно я".

І іноді хочу поголити волосся і зав'язувати хустку. Вимити в ванну з господарським милом, але запах деяких трав, черв'яна там або м'яти. Вчимося молитися, читати життя святих, дотримуватися швидкостей. Покликати сина Серафима, щоб повернути, принаймні розумово, інший щок. "Чому ти хочеш. Проксимус Hallelujah I поцілунала руку, яка б’є мене. Щоб випромінити доброту і світити так легко з внутрішньої гармонії.

Доведіть святу воду з церкви, покладіть її в холодильник. А коли на душу важко мити. І раджу мати, що якщо у дитини є лихоманка, просто бризка. І допомогти.

Я не мій w *, або нехай це неприпустимо!

Кошти від Babi Duri: ми пишемо інструкції

Я також хочу бути офіціанткою. Купити фальшиві вії і повну колекцію робіт Дарія Донцова. Вчимося прогулятися в підборах, мухувати з відвідувачами так, щоб вони залишали більше на чай, скажуть: «Намагайтеся ще один карпаччо, дуже чудово в нашій країні. й

Перейти до кіно, зберегти для автомобіля. Поверніть бармен, ганьте італійською варильною варильною плитою. На пансіонат на честь працівника, який спінював максимальну кількість сосок на дорогій французькому вині, які не відрізняються від кримського. Пити стільки гарячого шоколаду, як ви хочете з кавової машини. Не схожий на грецький салат.

Що ми дійсно маємо? До сих пір тільки чорна черепаха.Видання

Автор: Поліна Санаєва

Джерело: www.facebook.com/intelligent1/photos/a.515173618529004.1073741825.5155415196491/1181852505194442/?type=3&theater