Якщо ви не захочете повірити

1,1 км Без пари означає «легке».

Якщо ви не знаєте, що ви самостійно. І, за це, особисті стосунки не гарантують щастя. Без пари, ви ніколи не будете як самотні, так і в неправильних відносинах.й

Якщо ви усвідомлюєте, що нічого хорошого буде виходити з життя з цією людиною, краще розбити відносини, і витрачати трохи часу на найважливішу людину в житті – себе. Спробуйте знайти себе. Поверніть свій самореспект. І в наступний раз ви знайдете себе в швидко миючим особистим відносинам, ви будете готові залишити.

2,2 км Щастя, коли у вас є все, що ви хочете.

Якщо ви не бажаєте нічого. В першу чергу це означає, що Ви вдячні за те, що у вас є і пацієнти чекають на те, що відбувається.й

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

Так, Зацікавити сьогодні, повірити мене, це варто.й Після того, як це одна з тих «добрих днів», які ви пам'ятаєте з такою ностальгією у віці.

3. У Якщо хтось захворіє, ви побачите його відразу.

Ми всі боляче і поганий. Деякі люди навчилися приховати її краще, ніж інші. Ви не знаєте, що відбувається за закритими дверцятами своєї душі, тому вимовляючи людей тим, що ви бачите, це відходи часу і зусиль.

Якщо ви встигли обговорити і судити інших людей, ви, ймовірно, маєте занадто багато вільного часу. Ви краще заправляти його на щось гідне.

4. У Життя має йти певним чином і ніяким іншим чином.

Не можна пошкодити нас більше, ніж самі. Але залягати рану на нашій душі, ми також можемо зацікавити її – іноді досить не соромно бути вражені ваших думок і бути реальним. Після того, як ми завжди маємо вибір, як відповісти на ситуації, які стикаються з нами.

Так, нереальний образ у вашій голові, що ви намагаєтеся вписати своє життя і почати його, як це. Змініть те, що змінено, змініть вашу перспективу на те, що не можна змінити, і зберігайте рух вперед.

р.

5. Умань Ви повинні бути як хтось інший.

Якщо ви перестаєте порівнювати себе іншим людям, чи є реальна або фантастична, і коли ви перестаєте порівнювати себе з іншими версіями себе (для самої частини, що існують тільки у вашій голові), то ви починаєте жити спокійно - і є абсолютно ніяка ілюзія в цьому миру.

6. Жнівень Тільки вибрати кілька людей, які живуть дійсно великим життям.

Якщо ви прокинулися вранці і скажте: «Я маю великий день попереду мене,» і кинувся, знаючи, наскільки добре це було. Тільки тоді, один день, багато років пізніше, ви зможете запам'ятати минуле і посмішку і сказати: «Мій життя був просто великим. й

7. Про нас Ми не потребуємо важкого часу.

Іноді для того, щоб знайти щастя, потрібно пройти через справжній пекл.

Іноді для того, щоб познайомитися з правими людьми, необхідно позбутися від тих, хто не належить до вашого життя.

Іноді для того, щоб зрозуміти, що це означає бути міцним, ви повинні відчувати себе слабкими.

Іноді потрібно відчути вашу душу, щоб отримати нерозривну цілісність.

Іноді, щоб знайти єдину людину, з якою можна жити в житті, потрібно пройти через натовпи людей.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

8. У Не відчувається біль.

По суті, сильні люди – ті, хто відчуває біль, приймають його, дізнаючись від неї всі вони можуть, а потім подолати його.

Суть повноважень Вирішуючи запитати про розірвання, відірвати, а потім повернутися до кільця, щоб боротися, як ви ніколи не мали.

9. Навігація Тексти пісень, а це означає: Ліжко "для хороших" є нормальним.

Перш ніж сказати: «Я люблю тебе»,

Дуже вдячний за когось.

Відчуйте, коли ви очолите.

Довірити мене. Коли ваші слова підтримуються справжнім почуттям, вони проникають в дуже серця інших.й

Цікаво: Якщо ви хочете знати любов, зупинитися.

Ліз Гілберт. Краща порада мого життя

10. Мрія - відходи часу

Найпопулярніші подарунки – це ті, які не видно очей, але відчуються серцем. Що ми бачимо лише невелика частина чого можливо. Уявіть, що дуже важливо для нас, але приховано з погляду.

Десь, в якийсь день ви знайдете щось неймовірне, якщо ваші мрії достатньо, щоб дістатися до нас. Видання

й Тат Мелькон

Джерело: www.psychology-age.ru/ 2014/10/10_70.html