Метод Hooponopono: 5 Основні принципи гармонізації відносин

На сьогоднішній день ми будемо говорити про основні ідеї Hooponopono - Гавайська шлях гармонізації відносин.Метод Hooponopono має 5 базових принципів:

1,1 км Ви не знаєте, що відбувається, і ви не можете керувати ним.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Атмосфера навколо нас наповнена світлом, звуком, кольором, запахами, всіма видами інформації – від продуманих форм до радіохвиль. На думку вчених, швидкість потоку інформації в наш мозок від зовнішнього середовища становить 11 млн біт на секунду. Тільки 40 біт з цих мільйонів свідомо сприймаються. Я думаю, що це – деякі сороки з одинадцять мільйонів. Це пил, ніщо. Все решта маси осідає в клітинах нашої пам'яті у вигляді зайвого досвіду або, я б сказав, у вигляді непотрібного ягняти.

Так, ми все живемо з власним індивідуальним світом, створюючи його прямо тут і зараз кожен момент, але це відбувається для самої частини несвідомо і ми не можемо тримати його під повним контролем.

Якщо все, здається, буде йти відповідно до нашого плану, це пастка. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Ви хочете зробити Бога сміятися? Скажіть його про плани на завтра.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не потрібно турбуватися про те, що відбувається в будь-який момент. Ви просто повинні прийняти цей момент. Прийміть і довірте Вищу владу.

2,2 км Ви можете зацікавити всіх в житті.

Згідно з Hooponopono, що відбувається у вашому житті, що проблема з'являється на горизонті, це не ваша несправність. Але ви зможете зацікавити його простими причинами, що це в своїй сфері, це стосується вас особисто, тому це цілком зрозуміло.

Якщо ви помітили проблему у кого-небудь іншому, і це болить вас (не подобається це або дроїти ви), то проблема вже у вас. Це означає, що ви можете зафіксувати його (знежирити або видалити) загоєння самостійно.

Пам'ятайте Біблія?

У наших очах ми не помітили колоди, а в іншому ми бачимо метелика.

Все з тієї ж опери.

А тим частіше ви будете зацікавити все, що йде по своєму шляху життя, тим більш глибоким ви зможете очищати себе і чим більше креативної енергії буде випущений одночасно, що допомагає нам у виконанні наших бажань.

3. У Ви є сто відсотків, відповідальних за життя.

Як згадувалося вище, все, що відбувається в житті, не ваша несправність. Ви завжди несете відповідальність за всі події, тому що ви є автором. Ви несете відповідальність за себе, але для всіх людей, які приходять в життя з проблемами. Якщо хтось у Вашому оточенні є проблемою, що це ваша проблема. Прийняття цього факту означає прийняття 100% відповідальності. Це, мабуть, найважливіше в Hooponopono.

Ми не маємо права кинути будь-який для того, що відбувається. Ми можемо тільки прийняти його і зацікавити себе. І ми можемо тільки зробити це, коли ми визнаємо його і любимо його. Любов проблеми загоює свою причину. У той же час відбувається очищення і наше з'єднання з основним джерелом.

4. У Ваш паспорт без обмежень – повторення фрази «Я люблю тебе!»

Проста фраза «Я тебе люблю!» може перетворювати світ по всьому світу, зацікавити її і заповнювати її життєвою силою.

За допомогою повторення «Я люблю тебе!» знову, ви пробуджуєте духовно і очищаючи ваш внутрішній простір, таким чином відкриваючи двері для чудес.

Весь пункт Hooponopono - це любити все навколо вас - ваша неслухняна дитина, ваш чудовий бос, зайва вага, погана погода, ваш неспокійний сусід - любити їх всім.

Немає нічого міцного, ніж любов. Він очищає негативну енергію, перетворює її і відкриває шлях до натхнення.

Прості слова, «Я люблю тебе!», стануть магічним паролем без обмежень.

5. Умань Натхненне натхнення є більш важливим, ніж особистий намір.

У техніці Hooponopono, всі наші наміри, але іграшки наших розумів, і натхнення – це повідомлення від Бога.

Інтенсивація – це спроба контролювати життя людини за допомогою внутрішньої его перевантаження пам’яті.

Натхнення сигналу від Верховного Суду з інструкціями до дії.

Затримання може працювати і принести результати.

Натхнення працює і створює дива.

Hooponopono Обман лист:

Якщо ви вирішили практикувати метод Hooponopono, то вам потрібно міцно засвоюватися і застосувати наступні 5 постулуляцій щодня в житті і для відносин з іншими:

1,1 км Фізичний Всесвіт – втілення моїх думок.

2,2 км Якщо мої думки негативні, вони створюють негативну фізичну реальність.

3. У Якщо мої думки ідеально підходять, вони створюють ідеальну фізичну реальність, яка випромінює любов.

4. У Я 100% відповідальний за створення мого фізичного Всесвіту.

5. Умань Від мене немає. Все існує як думки в моєму розумі.

р.

Техніка очищення

Навігація Пристрої "Pencil" (ластик)

Техніка Hooponopono, з широким асортиментом очищувальних інструментів, дозволяє досягати нульового стану і діяти на Натхнення.

Сьогодні я привертаю свою увагу один з додаткових - "Пенцикл" або "Еластичний"

Засіб для очищення "Hooponopono олівцем"

Техніка його застосування досить проста:

Візьміть звичайний олівець шпилькою на кінці (новий, не заточений) і злегка притисніть його на предмет, який потрібно очистити (це може бути будь-яким, або самостійно). Важко повторити слово «Росинка» для підвищення ефекту.

Ви також можете бути вашими негативними спогадами, які потрібно позбутися від (в цьому випадку натискання проводиться на будь-якій поверхні).

Є глибоке очищення через багато поколінь. Як показує практика, деякі важкі і глибокі проблеми можна усунути тільки за допомогою методу олівця.

Вже зараз! 4 Кроки в Новий рік

Михайло Литвик: Якщо ви хочете змінити свій партнер, це фантазія.

Йое Вітале, популяризація цього способу та автора Bestseller Zero Limit (Життя без лімітів), який зробив Hooponopono відомий у всьому світі, описує свій досвід з цим інструментом:

Я зрозумів, що я можу використовувати гумову смугу на іншому кінці олівця, щоб згасити негативні програми і очистити. Все, що я хотів би зробити це на об'єкті, який мені довелося чистити. Яскравий символ очищення спогадів. й

Очистити спогади! Видання

Автор: Артур Головін

Джерело: mechtayte.ru/hooponopono/