Вони не відхилялися,

Сьогодні - про аеробіку психологічної зрілості: відповідальність за власні почуттяй Коли ми навчимося приймати його?

Це не ви, хто мене болить, але я відчуваю себе боляче, коли ви...
Ви не зашкодуєте мене, але я роблю, коли ви зашкодили мене.
Ви не даєте своє значення життя, я тільки знайде сенс у вас.
Ви не зволожуєте мене, ви знаєте.

Я маю на увазі, що це важливо? І по суті, дозволяє зробити ряд життєво-зважених припущень:

• Цей біль і відступ є наш суб'єктивний, Не всі в цій ситуації будуть відчувати себе таким же чином. Так, прямо зараз, нічого страшного, що ми робимо, можливо, просто наш минулий досвід, що нагадує біль.
  • Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Не знаю, що робить нас некомфортним.
  • Головна Що ми не повинні чекати або продовжувати, коли інша людина перестає боляче нас або боляче. Це в нашій силі, щоб зупинити це: щоб крок назад до правої відстані, піти в психотерапія (якщо це з першої точки).

Амбаш це те, що це розуміння зупиняє нашу гру tyrant і потерпілого, і ми повинні рухатися і приймати рішення, і це було набагато простіше полум'я.

Він смішний, що закон також відповідає за почуття: Якщо я хороший, я хороший, і якщо я не, це ваша несправність.й

Ми часто говоримо: Я був відхилений, я був боляче, я був звинений, але ось я був коханий, я був щасливий, я був подякував (достатньо відчувати любов, щастя, вдячність), ми говоримо рідко і / або залізо, і під деякими такими явищами немає слів на всіх. Як відчути себе любов'ю, вдячність, щастя, інтерес - це нас, але як відірватися, відчувати біль, відчувати себе безцінно - це все "ті" - це винна.

Коли я почав взяти відповідальність за мої почуття, я був відремонтований тим, хто не зробив, і зрушив відповідальність іншим, включаючи мене. І тоді я зрозумів, що Ми несемо відповідальність за те, що ми несемо відповідальність.й Це, я не відлякувся за свої почуття («Що мене боляче»), і я відповідальність за свої почуття («О, я блю тебе, я поганий, я шкода!»). Я думаю, що я контролює почуття інших розумних дорослих.

浜у 涓 蹇

З тих пір я був переважно, як гусячої води, але тепер тертя, яка болить, хто і як, граючи життєрадісний потерпілий або ходьба навколо гілі / щасливий / almighty / боляче мене не цікаво.

Цікаво: Ожиріння – це наслідок гордості та нездатності спілкування

Стійкість до об’єктивної психології

Це не дивно. Я не дуже хороший, і я не звик до нього. Я стрибую з нього іноді, щоб скандалізувати і відчувати себе шкода за себе, але досвід отримання з нього неоціненний і кладе тиск на мій мозок. Ви повинні відімкнути напругу, писати для тих, хто не ледачий, але звинувачення і бути відхилений / відхилений / винний вже втомився.

Для деяких людей це не може бути нудним протягом 80 років. Я оцінив свою пристрасть до процесу, я не достатньо для одного випадку протягом тривалого часу. Видання

Автор: Анна Негрева

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: annanegreeva.ru/ne-obideli-a-obidelas-osvobozhdayushhij-post-ob-otvetstvennosti/