Що буде душа з ним

Відправлення Смішні ... Чистий вітер ... Застуда, що йде під одягом... Ви натиснете голову в плечі і намагайтеся погріти своїми руками. Не працює. Холодна зовні, холодна всередині.

Ми їдемо в похоронний автобус, залишаючись на кладовищі. Невелика гума голосів. Хтось обговорює, як загиблий помер, як лікарі звернулися. Хтось скаржаться про те, що вона буде любити дружину і дітей без нього. Хтось затирає, занурюється в себе. Хтось зважився: «Людина не фінішувала, не фінішувала, почала – не фінішувала ...» Ег ... Ви не можете прийняти все з вами.

123456наступнийОстанній

... "Чому це хлопець? Він прийшов до дому, він живе і не хоче нічого іншого. Так що, хто переглядав сина? Я маю на увазі, він мусить водія! Це багато роботи! Ну, він мене годує, коли я зустрію з друзями. Але він каже, що він залишив все до свого роду. А що я залишаю? – жінка в кафе навпроти недискусіяної індикації розповідає про її стосунки.

«Чи любиш тебе?» – Я запитую риторично, я думаю, що відповідь очевидна. «Я не думаю, що це наш вік, щоб розповісти про любов. Тепер нам потрібно думати про щось стійке, щоб життя була захищена, щоб база була там. А що він тут, він не тут, що я буду жити? Давайте йому подбати про квартиру.

Чи піклується про вас? Якщо він не в житті, як ви будете? – це стає цікаво, чи помітить вона все на всіх, або знецінює все. «Особливо, що мені потрібно зробити.» Я не хочу бути самостійно. Так, він піклується про мої проблеми на дні. Але людина повинна надати. Зрозуміти, я повинен знати, що я не живе з ним нічого.

Ми хочемо переконатися, що ми не живемо в ваговому стані, що наше життя не закінчується в похоронах та дезіях тіла. Ми хочемо гарантувати, що відносини потрібні один раз і назавжди. Гаразд, не вперше, але тепер напевно. І дати контракт з вище і покласти печатку. Але контракт не видається, тому ви повинні бути змістом з невеликими - кухні, плазми, автомобілі, квартири. Принаймні деякі гарантії, які ми будемо разом досить довго.

У екзистентному сенсі все це, ретельно придбане і охороняється, необхідно підтвердити наше існування. Основні показники, які я. Що таке крихкий ілюзій безпеки і стабільності.

Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть!

Не носите тісні люди.

Якщо це не так, що нам залишилося? Просто мені. Просто. Просто два з нас. Тексти пісень, а це означає: Шлях я відчуваю себе і ви відчуваєте. Що відбувається між нами. Сенсорний, ніжний і ненадійний. Зникнути в будь-який момент. Але це єдине, що залишилося. Емоції, почуття - що ми живемо і що залишає слід в самому суть наших особистостей. Це те, що душа візьмуть з ним. Видання

Автор: Лілія Ахремчик

Джерело: pticavpolete.com/to-chto-dusha-vozmet-s-soboj.html