Новий рік: Надія для зміни продажу добре

Походимо: Різдвяні дерева в супермаркетах, Санта Клауса в McDonald's. Ми намагаємося створити, захопити, жити Новий рік як свято. І воно гірше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.

А замість того, щоб справити наше життя, ми їсти майонези неврозів і дивно, чому Новий рік не приносить оновлення. Підготовка до неї давно перетворилася в свято, де атрибути всмоктуються.

Тут, здається, вони тільки купили нові олівцеві випадки за 1 вересня для дітей і взуття на осінь для себе, і хтось вже повісив нову новорічну гірлянду в віконці, і він не зв'язується на балконі навпроти, де жінка в рожевому пальто завжди курить. Два роки тому

Або можливо, я думаю, що це неправильно? Мапа Я з ритму, тому я думаю, що це занадто рано, щоб підготуватися до Нового року в листопаді. Бо Ми знаємо, як підготуватися, і радіти і дати нові в нашому житті – ми не знаємо. А понеділок після понеділок, рік після року, це пухнаст, не нове життя.

Ви відкриєте вікно, дві сніжинки літати в приміщення. Що? Сніждень не є новим роком, це просто сніг у листопаді. Тоді хтось бабуся або няня не може стояти її, вирізати з паперу велику сніжинку з отворами, але не один, і покласти на скло. Хоча вона ще восени і пишною. Я відчайдушно хочу свято і викликати радість. Це також затишна, як на малюнку з книги Різдвяного оповідання.

Вечори, як і вечору.: сніг падає, ліхтар світиться, кущі литі тіні - і відразу в Instagram і пост.

І звичайно, я хочу десь бути точно так само, як на листівці: будинок покритий снігом, шлях очищається, і дим піднімається з труби. Але ми в місті і тому ліпимо на вікнах сніжинок, які, до речі, можна придбати готове в господарстві, вже на клею і в паєтках. Картина, хоча краще GIF затишним будиночком в сноубордах і світиться вікна, можна на Facebook. Лакі і mimi ...

Але не відчувається відпустка.

У мармурових холодних залах офісних будівель, не чекаючи перших природних сніжинок, в'яжемо на дротяних рамках і є різдвяні дерева, штучні як підсилювачі смаку, і навколо, звичайно, порожні коробки з банками, в яскравому обгортковому папері. Як, подарунки.

І вогні, вогні в енергозберігаючі гірлянди. Символи комерційного Нового року і того ж Різдва. Немає нічого сказати про магазини: Новий рік – двигун торгівлі. Надія для зміни завжди продається.

А потім о! – і тепер живі дерева привозили. Хочу приїхати, пахнуть, підбирають дьога з тулуба, втирають голки в долонях ... Намагатися отримати в. Немає сенсу свята.

А потім він починає кип'ятіння навколо: «О, як складно вибрати подарунки всім!», «І в упаковці!» Хорор!, «І я відправив посилання на сайт – там можна замовити будь-який екстремальний подарунок», «Що робити апологи радять?» У яких тонах відзначити Новий рік? Я не маю жовтого плаття!, «Чи ви збираєтеся куди відсвяткувати Новий рік?» Де і де?, «Ми забронювали столик. Ні, це все зроблено, це таке місце!

«Додати йому свині фігурки – це символ майбутнього року». А потім ці трави свиней лежать навколо комп'ютерів, пилу.

Правильні наряди, праві вечірки, правильні страви на кулінарних сайтах, «як ви познайомитеся, і витрачаєте ...», «не ЯК, але з ВООЗ!» І хто? З ким? є серйозним питанням.Це не свято, що приїжджає до нас, але кінець світу.

Власне, дощ 31-го, але це не важливо, тому що ми упаковуємо штучний сніг і штучний дощ і, втомлений, який летить до Мальдів, який купує і святкує пляшки коньякового спирту на дії, святкує до точки занурення.

Немає радості.

Тому що радість не приїжджає з серпентину на дзеркалі і добре розсоленими огірками до столу. Оскільки fuflo є все порожньою – вічний антіпація, яка смакує краще, ніж смак, цей вічний препарат і урочистий перехід від передбачуваного старого до передбачуваного нового, це ініціація, вміло мебльовані тотеми – свічки і кільця окулярів.

Все це може і має бути доглянуто життя, але якщо життя сама є лише очікуванням: П'ятниця, свята, Новий рік – де ви отримуєте задоволення від процесу? Для оновлення, скидання, свіжу новину та заходів, потрібно набагато більше розумової міцності і визначення, ніж для висить скляні кулі і пити шампанське. Шампанське зазвичай обмежується всім.

І найкращі люди, щоб відсвяткувати, є тими, хто вніс зміни в своє життя і знову переймається – не календарем, але по необхідності. Хто не встигає приготувати щось на довгий час або відкласти – він вже дуже зайнятий сьогодні. Ті, хто відчуває себе в своєму місці, беруть участь в процесі, знають, що вони роблять щось важливе, принаймні для себе.

Хто цікавиться життям в принципі незалежно від погоди, природи, будь-яких конвенцій та контекстів? І хто не порушував своїх бажань, сни, здібностей в бюстах днів, в компромісах, споживчому І через багато подій у своєму житті він не помітив: свято сьогодні офіційно за календарем, вихідні або будні дні. Що? Новий рік? І знову? Великий Дякуемо! Яй і всі.

Саксофоніст Я знаю, що один раз прийшов з новорічної події в високих духах і сказав: «Іграла з гармонікою в стаціонарі, на корпоративі сестри». Ог! Ми! Вони мають обличчя ... І посмішки... Реальний, людина. І білі пальто. Віковий діапазон - 20 до 80. Ми граємо їх різними спокійними, фоновими, щоб не заважати фуршету.

Ми граємо, граємо, а потім жінка приходить і каже рішуче: є щось танці? Ми думаємо, wow. І дав їм танець. Що розпочато! Як танцюють! Я не бачив цього протягом тривалого часу: це весело, без показу, без понтів, але це гарно! Я навіть закрили очі, щоб я не брав участі і якось зміг грати. Вони мають серйозну роботу з сестрами. Вони живуть там. Ну, вони повинні відпочивати. І лікували мене та Сергія, як музиканти та чоловіки. З повагою. І пішов.

Ми танцювали і переїхала.

Але для більшості людей, 2 січня дерево починає розсипатися, іграшка ковзає на килимі з гілки, навіть невелика риба. І це кінець Нового року.й З думкою «ми повинні змінити щось» ви лежите і лізилі дивитесь в першу серію «Метельні місця не можна змінити» і почуєте, що браслет-змія з смарагдовим оком відсутній, хоча день до вчора вже дивився на фразу «І зараз Humpback!»

Вихідні кінці, «нове щастя» не приходять. Ви лазите в новий рік, як старі тапочки, постраждайте післясвятою депресією на ногах, і по 1 травня ви промиваємо вікна, скребте сніжинки з віконного скла і сколите дітей за те, що клей занадто сильний. Хто сніжинка в даний момент?

浜у 涓 蹇

Джерело: sopli-i-vopli.ru/nfullyudeniya/novyj-god-nadezhda-na-peremeny-xorosho-prodaetsya