Чому чоловіки люблять укуси

Багато чоловіків обожнюють укус, не можна безпосередньо вдихати на них і не знімати очі, а праві дівчата з тонкою психічною організацією дуже дивуються - що це справа? Я побачила його і побачила його, купуйте сорочки, не хістерію і не турбуючись з обсесивними питаннями: Де ти? Коли ви будете?' і він повернувся до своєї дружини-завдяки, який тримається і пробиваючи його в обличчя з мокрим рушником.

Він має сенс.

Той факт, що перед тим, як зустрічати свій перший укус і любити її з усіма його душею, хлопчик спочатку народився. мамай І матір його не на церемонію з ним: якщо він зробив щось неправильно, вона не заспокоїлася над раковиною і не відбивала, але давав задню частину голови і позбавляв солодощі або не пустили ходити.

А замість «добрих ранок» він сказав: «Як ти фольга?» А замість затвердження - улюблена пророка суворих матерів - "Три, або ви будете джентом."

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Особливо завищені мами приймали ремінь.

Вирощування, такі хлопчики не дуже розуміють, коли протилежний секс з ними зв'язує, усуває їх углість, ковтати смоли і навіть собачі в спині.

Але, зловити статую в голосі жінки, команду тонувати і слова, як «Я починаю втратити терпіння» – вони відразу ж роблять підставку і тільки сниться, щоб вони кладуть на леш. Так звані укуси не мають нічого особливого, самі чоловіки перетягують їх до реєстру, затоплюють їх подарунками і заважають більш уважно, ніж з матір'ю.

Але як правило, щоб сформувати коханець укусів, одна мама не вистачає. Ефект зміцнює і консолі "перший вчитель"«Написати тест, як це, необхідно, щоб дитина не мала мозку взагалі», «Я працюю в школі протягом 50 років, але я бачу таку пумба вперше», і, можливо, навіть б’є хлопчика з токером на пальцях або правителем на спині. Зараз намагаються запобігти таким речам (головно в школах Центрального адміністративного округу Москви, але в всій країні ірденості на складі вчителя некомерційно). Деякі батьки навіть заохочують її. А потім поїхав додому, де його кохана мама чекала за його словами: «Я не думаю, що мій син буде таким некомпетентним. й

Ви знаєте, механізм? Мама - перша жінка.Він бачив у своєму житті і любив назавжди. Учитель є другою найпотужнішою жінкою.Її влада знаходиться в деякій точці, навіть сильніше, ніж мати її.Якщо перші два і основні жінки його життя були корепорціями в спідницях, він ніколи не сподобається сором'язливим олією.

Тепер він 20, 30, 40, можливо, навіть 50, і вгадайте, що дівчата цей хлопець любить? Не спекулятивно подобається, але на рівні інстинктів, підсвідомий, старий лібідо. Звісно, він безпосередньо приваблюється до егоїсів, які доглядають мало про свої бажання, благополуччя і плани. (Секс і діти тільки винагороджені за хорошу поведінку.) Під час своєї команди він відчуває звично в домашніх умовах.

І як він будувати стосунки з укусами? Він намагатиметься порадувати їх, зловити очі, вгадувати свої побажання і боятися закрутити. Намагайтеся бути хорошим сином для вашої нової мамий І, звичайно, є щось незадоволене. (Якщо ви щасливі, це не буде довго) І якщо він триває довгий час, він перестає його згасити.

Він, здається, не соромно чогось всього часу: він трохи заробляє, не вдома, забули чогось, забувши щось, не приділяв увагу проблемі, або її матері, або її запиту, і пішов: «Ви не люблю мене!» Що я, як, дешево? Це все, що він хоче. Він поспішає внести зміни для невибагливого провини, заробляє прощення і відразу отримує наступний відхил. І так по колу, а точніше, як на гойдалці. Не нудний дух.

р.

Якщо жінка здатна викликати в своєму чоловікові ці щасливі ненависті враження, нагадує дитячі оповідання, вона може не турбуватися про майбутнє сім'ї.

психіку працює просто: людина хоче випробувати свої дитячі емоції, знаходить жінку, яка нагадує його матері і будує схожі відносини. Його мати завжди незадоволений ним, боявся її і багато років дотримується тактики: так само, щоб не затягувати. Моя дружина, теж. У той же час страх втратити свій другий дитинство робить його ревнощами дружини для кожного стовпа і часто, в цій моделі відносин - не без причини.

У мене є більше таких чоловіків, ніж люди думають, але я майже щодня спостерігали їх у моїй консультації.

Тепер про жінок в цих парах. Вони люблять скаржитися на гірку долю, щоб розповісти про те, що вони повинні витрачати свої дні. «Я мучую», «Одружена дитина», «Я мріяв, що поруч зі мною буде сильний плеч, а потім ...», «У мене є два діти: мій чоловік – найдовший».

Як правило, це дівчата з сімей, де мама була сильно домінована, і батько був своєрідним придатком для пом'якшення сімейства. Ця сімейна модель знайома і зрозуміла.

Я кажу це дуже чітко: Якщо хлопчик виріс в атмосферу любові і поваги, був оточений турботою і підтримкою, він ніколи не займе трохи.й Патологічна тяга для різних видів укусів є ознакою серйозних проблем у відносинах з матір'ю. Проте, емоційна потреба бути в таких відносинах з партнером вказує на проблеми обох сторін.

Які чоловіки повинні робити

По-перше, розуміють, що ситуація в відносинах з жінкою дуже нездорова, і вона нездорова з причин, що далеко від романтики і жирних пристрастей. Вам не завадить багато любові. Причиною є те, що ви, як наркоман, відчуваєте необхідність конфлікту. Такі бурі, пристрасні, потужні конфлікти, на фоні яких зв’язки спокійні, здорові, «додатки» здаються до вас. Для того, щоб в кінцевому підсумку почати одяг: «У мене немає?», «Чому не варто поважати?» і «Чому робити це?» Всі ці невротичні симптоми з поганими наслідками. Ці симптоми не зникнуть самі.

Якщо ви не приймаєте рішення і не змінюєте, ви завжди будете в стані конфлікту, не входять до складу почуття провини і самоспадіння, в статусі виконавця, то потерпілий. Він нездоровий, неправильний і нещасливий, коли сім'я нещастя протягом років.

І до речі, не забувайте: Людина, яка змушує вас страждати, завжди сильніше, ніж ви.й Ви хочете залишитися слабким?

Якщо жінка підняла свій голос у вас, усуває вас, маніпулює вас, запалює двері (і я гарантію, що вона не заважає таким чином, шансом, це норма для неї, і вона пахнула відповідну жертву), підкаже її право від того, що якщо це сталося знову, ваші стосунки закінчуються там.

Цікаво: Сила немовляти

фраза після чого не має справу з жінкою

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Усвідомлюючи, що ви приваблюєте до певного роду жінки і знову, і з'ясуйте, чому ви навпіл для відновлення і півходу до жінки, які подбають про вас. Коли зіткнулися з проявами укусу – не болять голову, протистояли накладеному відчуття провини, не занурюємо себе в ситуації, не допускаючи її знову.

Звичайно, не відразу, після етапу реконфігурації, розбиття різної тяжкості, але ваш неприродний тягач для укусів обов'язково пройде. І ви починаєте реагувати на них як нормальна людина, не як садо-масо людини. Нормальна особа не продовжує відносини, в яких він не поважний. Але він навіть не почне його. опубліковано.

Автор: Михайло Лаковський

Джерело: www.qui.help/blog/pochemu-muzhchiny-lyubyat-sterv