Ця історія насправді сталася. . й

Психотерапевтична функція

У циркулі був слон. Його ім'я був бозо і він був дивним слоном. По-перше, він допоміг цирку: коли вони переїхали на нове місце (це було циркове шапіто), слон перетягував важкі колоди, застрявши стовп в землю, на якому намет був проведений, а також зробив багато корисних речей.

І по-друге, він брав участь у виступах: Бозо стояв на своїх задніх ніжках, підіймала красиву танцівницю на стовбурі, і вона танцювала на голові. А Бозо їздав дітей на спині, і всі люблять його.

А потім щось відбулося до слону.

Фото Gregory Colbert

Спочатку він відмовив їсти, пом'якшився навколо клітки, розтоплюється від стопи до ноги, і очі перетворилися червоними. Він також звучав ввічливо!

Ветеринар був названий: він досліджував Бозо, поставив термометр на нього, подивився в рот. Але все було дрібно. Що таке ветеринар:

- Фізично здоровий слон.

Але що сталося в Бозо. Він став дуже агресивним, що дрочить навколо клітки, трубки і не пускати людей біля нього. І він навіть атакував тренера!

А потім директор цирку сказав,
до Позбутися від слону необхідно: не можна давати перформанси - циркус страждає значними втратами. Так, бозо треба загинути!

А режисер вирішив зробити шоу його смерті. Але потім маленька людина з'явилася в арені в пальто, з шапкою на голові, з валізом в руках.
до Давайте мені спробувати допомогти, він сказав.
до Але є щось неправильне з слоном! Небезпечний! режисер кричав.
- Я знаю, що маленька людина відповіла, і режисер погодився.

Потім маленька людина зняла своє пальто і шапку, поклавши валізу і викласти на руки режисера. Він ходив до клітки: Бозо збивається з стопи до стопи, злоякісно оглянувають всі своїм маленьким, знеболюючим поглядом і гучно проколюється. Людина прогулялася повільно навколо клітки і сказав щось до слону, але ніхто не міг чути, що це було. І... Бозо спокійний!

А людина тримала ходьба і збиваючи до слону, потім він відкрив клітку і ввійшов її, до сходження. Він прокинув бозо на стовбур і вивів його з клітки. Кожна пилка сльозиться, що розгортається з очей слона. І знову Бозо приступав на своїх задніх ніжках і звучали, але вже радісно, і не на всіх виправах!

Директор побігає чоловіка.
- Як ви це робили?

до Ви бачите, Бозо з Індії, він не чув мови на рідній мові протягом багатьох років, Хінді, і я говорив йому в Хінді, і тепер все буде добре протягом тривалого часу.

З цими словами, чоловік взяв валізу, надягнув на пальто і капелюх. Ми не знаємо, якщо він не помітив про вихід директора, або якщо з якихось причин він не хоче його збочити, але він перетворився і зникнув в натовп.

Тільки після того, як режисер запам'ятував замітку, чоловік дав йому перед вступом до слону. Зауваження читати: «Якщо що-небудь трапиться до мене, адміністрація цирку не несе відповідальності». А підпис «Реддя Кіплінг».

Ця історія насправді сталася.

Ген Беребі у презентації Ігумена Євменія (перісто)

Фото Gregory Colbert

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.facebook.com/mostpsy/posts/469216459941260:0?_mref=message_bubble