Як ми обираємо життєвий партнер

Як ретельно вибрати, хто ми підемо до найближчого магазину, коли збирається велика партія, але раптом виходить, що ми забули купити хліб і серветки? Не дуже ретельно, це? Це трифлінг, ви можете прийняти будь-який з вами, так що це не нудно, протягом тридцять хвилин ви завжди можете знайти щось, щоб поговорити про.

І якщо ми йдемо на двотижневий відпочинок, ми подивимося трохи більш тісно на людей, прямо? Знайте, якщо ми живемо в різних будинках, і якщо кожен знаходиться в одній кімнаті, ми намагаємося вибрати тих, хто приємний, більш-менш адекватний і мають подібні інтереси, а потім ви знаєте, як часто буває: деякі хочуть спати, друга прогулянка, одне вікно для ночі потрібно відкрити, інші москіти будуть заважати і «програші, зловити холод знову раптово», деякі їсти м'ясо і пити пиво, і інші проголошують себе вегани. Якщо люди занадто різні і не дуже намагаються зрозуміти один одного.

Тоді уявіть, що ми вирішили піти на експедицію на деякий час і непростий маршрут (до гір, наприклад,), люди у вашій команді будуть ретельно підбиратися? Почати! Заплановано серйозні події. Краса, говорити, почуття гумору, фінансового благополуччя, безсумнівно, добре для розважальних поїздок і приємного відпочинку, але для походу в горах це не буде достатньо.

Гори, ви знаєте, вимагають розуміння того, що бажання дістатися до вершини повинні бути міцними, координовані дії, фізична підготовка на хорошому рівні, а також професіоналізм, широтність, витривалість, готовність допомогти тим, хто втратив або втомився, забезпечивши один одному на небезпечних ділянках маршруту і т.д.

Але найголовніше розуміння того, що кожен має свій сходження, відповідальність за це цілком на нас, ніхто ще не зробить цю роботу. Ми всі разом, але кожен для себе.

Якщо ми починаємо розглянути варіант експедиції для двох, то все вище стає надзвичайно важливим. Якщо він втомився або змінює його розум, то інші доведеться зупинитися поруч з ним. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Так виявилося, що вони не розуміли себе, маршрути не обговорювалися, сили не були розраховані, то кажуть, що все достатньо для мене, другий зітхає, намагається випустити його, щоб пересуватися, але розуміє, що партнер «і добре тут». Тоді ви повинні залишатися поруч з тим, хто досяг вершини його вершини, або залишити його тут, і рухатися далі, який також не найпростіший і найкрасивіший варіант. Я говорю про реальну різницю в цілях і масштабі життя, не втечу від обов'язків серії - "О, наша сім'я і діти були помилкою, я пішов до медита в Хималаї".

Звичайно, ви можете здійснити свій партнер в руках, намагаючись показати йому свою вершину, ви можете витягти або натиснути, ви можете вмотивувати, але нижній рядок є те, що нам здається великою пригодою, бажаним досягненням і значенням нашого усього сходження, може сильно втомити кохану людину і навіть викликати його багато страждань.

Міцність для досягнення мети дається після того, як ви не захочете її в самому серці, мета виростає з бажання, прагнення повинно бути нашим, не дивним. Інші бажання людей не ростуть в ціль і не надихають великих досягнень. До того, як ви запрошуєте когось до спільного сходження, варто запитати, людина хоче піти, де ви йдете?

Як варіант, ви можете, звичайно, залиште кохану людину в затишному будинку, підкоріть свою висоту і поверніться з перемогами, але часті (або навіть постійні) відсутність вас вдома костюмом? Вікторії є перемогами, але більшість людей не хочуть підкорювати будь-які вершини. Сім'я, будинки, діти, тихий виміряний життя – це достатньо для них. І добре.

Так буває, що чим далі ви сходження, тим менше ви можете зустріти людей за схожим маршрутом. Так, це правда, що навички, розроблені протягом багатьох років, дозволяють пройтися біля будь-якої людини на далекі відстані - луки, поля, рівнини, траси, дороги, магазини, вечірки - і що-небудь можна подолати після складних маршрутів.

Є тільки одна складність – хтось всередині вас постійно повертає вашу увагу на дуже шляхи, на які можна знайти кілька людей, але це спосіб, який цінний. Одна гора, інші річки, треті поля та ліси. Не гірше або краще, кожен має своє, і велике щастя, якщо ви можете піти разом з тим, хто має однакову висоту з вами.

Тексти пісень, а це означає: І щось говорить мені, що ви не можете знайти в цьому випадковому режимі. Я не знаю, як це дійсно, але я вірю, що ви повинні тримати сходження на вершину, не маючи високих очікувань, що хтось буде чекати вас там, просто збирається ваш власний спосіб і зробити те, що ви прийшли до цього світу. Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, життя дізнається, як оформити зустріч для тих, хто йде в одному напрямку. Я повністю погоджуюсь.

На жаль, більшість людей перестануть розвиватися занадто рано, і де немає розвитку, буде застій. Без бажання працювати над подоланням внутрішніх і зовнішніх перешкод, не розвиваючи необхідних якостей персонажа, людина не отримує велику радість від маленьких і великих перемог над собою. І в кінцевому підсумку виходить з ідеї намагатися "купити" все, що оточує себе великою кількістю матеріальних цінностей. Непроможна діяльність, я кажу вам!

Найцінніше в житті людей. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть!

Зворотній зв'язок

Коли мова йде про супутники, ... Це буде добре почати з стати планетою з потужним центром атракціону і правильним ступенем сили, планета на орбіті якої я хотів би обертати той же супутник, а також бути готовим перетворити в супутник, який летить і летить навколо тільки привабливою і дивовижно красивою планетою. Видання

Кредит: Деена Річардс

Джерело: www.facebook.com/dina.v.richards?fref=nf