Не існує.

Для дорослого, який робить статті, що живуть, я прочитав занадто повільно і дуже сором'язливо. Для мене, читання роману менше двох тижнів є привидом успіху. Якщо я люблю це багато від початку, я отримую його на тижні, але це, як правило, означає, що я повинен витратити кілька годин на день читання.

Є люди, які читають два або три або навіть сім або вісім книг на тиждень. Я завжди хотів бути одним з них, і пара місяців тому я вирішив спробувати і зробити це. Моя філософія була простою: Я буду робити все, що вони роблять.

Я думав, що люди, які читали п'ять або десять разів, як багато книг, як я повинен використовувати деякі спеціальні техніки, які я не мав.

Так я занурився в сумнівний світ читання швидкості. Я купив одну з кращих книг на тему і пообіцяв себе, що я буду працювати на програмі, описаній в ній.

Техніка була різною від способу, що я використовував для читання. Будьте обережні, щоб не перемістити пальці на кожній лінії. Не скажеш про себе слова. Не відчуйте на проходах, які ви не розумієте – виділіть важливі слова та перейдемо, дозволяючи природній надмірності матеріалу заповнювати проміжки.

І ті інструкції дійсно працювали. Я знайшов, що тепер я можу прочитати нехудожню літературу двічі так швидко, як і раніше розуміння більшості основних ідей. Слова заливають в голову в безперервному струмі, і я не встигав відволікати себе або мріяти про що-небудь.

Однак я не отримав задоволення від цього читання. Я відчув, як я зробив деякі кулінарні шоу і намагаючись приготувати щось велике, але я не можу зосередити через час, який був водінням мене в спині. Так, я прочитав швидко, але процес повністю позбавлений радості. Я не думаю, що я засвоюв матеріал.

Як я почав вивчати тему читання швидкості, я дізнався, що техніка, яку я хотів, щоб майстер був своєрідним читанням курсора. Дуже корисно для роботи з великими обсягами матеріалу (школа, робота тощо) або вилучення важливої інформації з будь-якого, що ви не хочете читати. Однак таке читання не приносить задоволення.

Я вказав в пошуку Google, «Як пекти люди читають так багато книг?» і знайшов тему, в якому десятки людей, які можуть поглинати велику кількість інформації, пояснили, як вони роблять це.

Я думав, що я знаходжу там, як перемістити очі навколо сторінки або як почати мислення по-різному про процес читання. Проте більшість відповідей:Я просто прочитав багато років і швидкість мого часу значно зросла.?

Я думав, що я був в мертвому кінці, але хороший мертвий кінець.Я не маю проблем. У цей час я був на неправильному шляху, в кінці якого я зміг повернутися на правий шлях і продовжити на ньому.

Секретний метод читання швидкості виявився порожнім, і тепер я прочитав без хвилювання про швидкість. Я просто витрачаю більше книг для читання часу в затишній стілець. Зараз немає бар’єрів.

Крім збільшення кількості інформації, яку я прочитав, я також помітив, що швидкість читання була набагато швидше. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це було тому, що я припинив бачити його як виклик. Я просто читаю слова, не думаю, що це робити швидше.

Детальніше і швидкість поліпшить свій час. Це найпростіше рішення для проблеми. Я мав йти так довго, щоб знайти, що нічого не було в кінці.

Колись у старшій школі ми попросили читати роман Карла Діксена Великих очікувань. Я зумів подолати це з великою складністю. Після такої травми велика жирова книга стала символом боротьби за мене. Щоразу я відкрив книгу більш ніж 600 сторінок у невеликому принті, був опір всередині мене і думка, що я не зміг закінчити його.

Ми заповнюємо наше життя з перешкодами, оскільки ми відчуваємо, що ми приймаємо простий підхід.

Я знаю багато людей, які думають приготування їжі і приготування їжі несумісні. Вони наполягають, що це або не дається. З цієї причини вони ніколи не варять. Але оскільки вони ніколи не варять, вони ніколи не можуть вчитися.

Закон про залучення у світ Дуету Він повернеться назад, і він повернеться з усіх сторін. Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть!

Ми прагнемо зробити проблеми для себе. Для того, щоб вам було якомога простіше прийняти цю секретну інформацію, яка не доступна, ніж визнати, що є більш простий, більш очевидний спосіб, який ви не використовували.

Дверцята буде виглядати як стіна, доки ви зрозуміли, що потрібно ввести її.

Кредит Brittany Стівенс

Джерело: muz4in.net/news/mozhet_byt_problemy_na_samom_dele_ne_sushhestvuet/2016-12-29-42547