313
15 хитрощів, які навіть безкомпетентно в'яжуть як майстер!
Кожна рукодільниця знайома з прагненням зберегти енергію і час на рутинних дрібницях. "Сайт" Головна 15 Прийоми для тих, хто в'яжемоТак що улюблене хобі приносить ще більше задоволення і користь.
Легке в'язання
Чудова, я обов'язково буду використовувати всі ці техніки! Не забудьте поділитися своїми друзями.
Артикул
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Легке в'язання
- Так що пряжа рулонів під час в'язання не запускається в будь-якому місці, можна зробити цей тримач ...
- Або побудувати просту, але функціональну систему намотування з канцелярським кліпом.
- Пластикова пляшка є незамінним! Найзручніший пристрій для різнокольорового в'язання.
- Ще одна ідея для різнобарвного в'язання. Сонце
- Ось такий табло з гаком - нитка обов'язково не йде в будь-яку точку, перевірте!
- Ідея для легкого зберігання спиць і гачків.
р. - І такий простий пристрій допоможе не плутати в схемі в'язання. Тепер права лінія не втрачається!
- Після закінчення в'язання кладуть звичайні винні пробки на спицях - петлі не захопиться. Замість джемів трафіку можна використовувати тирси.
- Обертайте кінчик в'язання гачком, щоб покласти його на брелок. Тепер можна в'язати завжди і всюди!
123456Наступний - В'язання на лазерних мечах є нове слово в рукоділлі! Але серйозно гак з підсвічуванням дуже зручно.
- Браслет з магнітом так, щоб невеликі металеві деталі завжди під рукою.
- Я обов'язково зроблю себе схожим пакетом!
- Залишки ниток зручно зберігати на рукавах з туалетного паперу.
472387. - Так що трикутники не розморожують, закріплюємо нитки за допомогою затискання волосся.
- Зручна ручка гачком від старого зуба щітка.
- Але є все-таки, що проти якого інженерія неспроможна.
Чудова, я обов'язково буду використовувати всі ці техніки! Не забудьте поділитися своїми друзями.
Артикул
Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.
Місце ялинки: для кар'єри - на півночі, для вагітності - на заході!
Ви ще не варили свинину! Вишуканий, смачний і дуже соковитий ...