15 хитрощів, які навіть безкомпетентно в'яжуть як майстер!

Кожна рукодільниця знайома з прагненням зберегти енергію і час на рутинних дрібницях. "Сайт" Головна 15 Прийоми для тих, хто в'яжемоТак що улюблене хобі приносить ще більше задоволення і користь.

Легке в'язання
  1. Так що пряжа рулонів під час в'язання не запускається в будь-якому місці, можна зробити цей тримач ...

2. Або побудувати просту, але функціональну систему намотування з канцелярським кліпом.

3. Пластикова пляшка є незамінним! Найзручніший пристрій для різнокольорового в'язання.

4. Ще одна ідея для різнобарвного в'язання. Сонце

5. Ось такий табло з гаком - нитка обов'язково не йде в будь-яку точку, перевірте!

6. Ідея для легкого зберігання спиць і гачків.
    р.

7. І такий простий пристрій допоможе не плутати в схемі в'язання. Тепер права лінія не втрачається!

8. Після закінчення в'язання кладуть звичайні винні пробки на спицях - петлі не захопиться. Замість джемів трафіку можна використовувати тирси.

9. Обертайте кінчик в'язання гачком, щоб покласти його на брелок. Тепер можна в'язати завжди і всюди!
    123456Наступний

10. В'язання на лазерних мечах є нове слово в рукоділлі! Але серйозно гак з підсвічуванням дуже зручно.

11. Браслет з магнітом так, щоб невеликі металеві деталі завжди під рукою.

12. Я обов'язково зроблю себе схожим пакетом!

13. Залишки ниток зручно зберігати на рукавах з туалетного паперу.
    472387.

14. Так що трикутники не розморожують, закріплюємо нитки за допомогою затискання волосся.

15. Зручна ручка гачком від старого зуба щітка.

16. Але є все-таки, що проти якого інженерія неспроможна.

Чудова, я обов'язково буду використовувати всі ці техніки! Не забудьте поділитися своїми друзями.

Артикул

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.