Менеджер віртуоз вирізати її ста... Я впала в любов з чим вона зробила йому!

Я завжди захоплюю людей, які можуть перетворити щось страшно в красу своїми руками. Сьогодні видання. "Сайт" Я покажу вам деякі ідеї. свінгери До абсолютно нових і практичних речей.

Кожен має таку зношену річ. Отже, не поспішайте кинути його в сміття може: взяти ножиці і створити з нами.

Що робити з старого светра
  1. Капуста
    светр - кращий матеріал для Зимовий дизайнй Візьміть одну з ваших шапок у вигляді візерунка. Покладіть його біля п'ятниці і виріжте дві половинки. Пришийте їх. Це дуже простий варіант для тих, хто не в'язаний.
    р.

2. Кошик
    Старий светр може прогрівати руки в холоді. Поставте свою руку на светр і обведіть його. Просто пам'ятайте, що потрібно залишити 1-2 см для швів і вільного простору, щоб бути комфортним для носіння продуктів. Миття половинок рукавиць і носіння для здоров'я!

3. Абазур
    Просто витягніть светр над існуючими світильниками. Залиште 1-2 см у верхній частині. За допомогою гарячого силіконового клею прикріпіть цю частину светри на внутрішню частину світильника. Дуже цікаво!

4. Подарункова обгортка
    Ви можете вирізати смугу з светра і прикрасити подарункову коробку з ним. Також можна обмотати весь подарунок светром. Чудова ідея напередодні Нового року!

5. Новорічний вінок
    Зробіть круглу насипну основу. Обгорніть її навколо старою потилкою. Додати ювелірні вироби і це зроблено! Дуже простий і швидкий варіант Новорічний вінок!

6. Собака светр
    Так що ваш вихованець не замерзає холоду взимку, зробіть тепле одяг для нього. Відріжте частину рукава необхідної довжини. Візьміть вимірювання з собаки, щоб дізнатися, де повинні бути отвори.

7. каструлі
    Рукави йдуть назад. Виріжте необхідну довжину і затягніть горщик. Закріпіть краю гарячим силіконовим клеєм.

Тепер ви бачите, що немає зайвих речей. Як ви можете зробити? І якщо ви знаєте, як в'язати, можна легко розчинити виріб на нитку і створити щось нове.

Повідомте нам у коментарях, які ви робите з непотрібними речами. Поділіться своїми ідеями з друзями!

Стать

Оксани Дудник любить живопис, готовий захопити картини весь час! Оксана знає багато про парфумерію, добре розбирається в модних тенденціях і подарує главу початок багатьох відомих блогерів краси. Її любов спорту повернулася до спорту плавання! Ksyusha віддає перевагу м'ясних страв, не думають день без них. Улюблена книга чарівної дівчини – «Принц» Ніколо Мачивеллі.