330
Дад прийшов з несподіваним способом зануритися до своєї дочки, і доторкнувшись тисяч людей по всьому світу
Після того, як сім'я Чесні пережила сім'ю, вони вирішили не відзначити Різдво і Новий рік і не дарувати один одному подарунки. І поки голова сім'ї Павло, знайшов несподіваний і солодкий спосіб жувати дочку Люсі, який був дуже сумним.
Сім'я живе на околиці Лондона, майже в лісах, а лісні кальмари відчувають себе вдома на своїй ділянці. Со Павло вирішив зробити крихітні подарунки з вибраними горіхами для пишних тварин.
Люсі розмістили фото білків, що відкриваються подарунки в Twitter, і вони швидко розсіюються в Інтернеті. Павло був вражений популярністю картин і сказав, що він піднімав настрій своєї дочки, що є найважливішим.
МиВеб-сайт Ми вважаємо, що цей тато добре.
Люди люблять історію, і багато хто писав, що він відобразив різдвяний дух спільного з усіма, включаючи наші менші брати.
Я не чекав мільйонів людей, щоб побачити наші фотографії. Ми є нормальною родиною і завжди жили скромно, намагаючись не привернути увагу, говорить Павло.
«Для того, що реакція зробила наш різдвяний запальничок і дійсно підняла дочку». Тексти пісень, а це означає: І це те, що мені важливо! він додав.
У кожному подарунку Павло став розкішним ласощом: мигдаль, кешью, бразильський горіх і арахісу. Шукаємо тварин, за смаком.
Для сімейства Чесні це здавалося б солодка тріфле також стала особливою подією, адже вона допомогла розбити похмурий настрій і відчути єдність зі світом.
Фото з SHESAMERlCVN/Twitter
Дивитися також.
12 кращих дій 2016, завдяки яким ми пишаємося людством
На фото доторкнулися серця тисяч людей по всьому світу.
www.adme.ru/zhizn-semya/eto-foto-zatronulo-serdca-tysyach-lyudej-po-vsemu-miru-1415665/