Я не мій w *, або нехай це неприпустимо!

Я не впізнав жінку в дзеркалі або на фото. Він був страшним. Я почав думати, що я мав психічний розлад, так як мій обличчя здавалося дивним для мене. Потім я вирішив, що це був вік: зморшки обличчя, зміна лінії підборіддя, +10 кілограм ваги, пігментне пляма на лобі ...

І, нарешті, прийшов до мене -- Я просто не бачив, що обличчя більше двадцяти років. Просто окремі частини. Вперше в моєму житті я побачила повну дорослу обличчя. Я не зустрівся. Ми розбили, коли ми були тільки 12 і ми почали змінюватися від дівчини до жінки.

Потім пляма з'явилася на обличчі. Ні, Блюр. Чи знаєте ви, що це подобається мати великий червоний лаковий патч навколо носа, коли ви 12? Чи не реагує на ліки і росте з тонального крему, як непристойна тропічна метелика? Лікарі-дерматологи розповіли про мене в третій особі як складний випадок. Опишіть мазі, гормони і «загальна». Ніщо працює. І я не був більше обличчя, просто пляма.

Фотограф: Азія Нуруліна

Всі зусилля пішли до того, що кожен день, щоб вийти на зло-двічі і тримати пучок. Після кількох років люди почали зацікавити не тільки в місці, але і в утвореному грудях, ас, ноги. Більше не було. Просто набір деталей. Деякі частини (дрібні) були розглянуті в'язкістю і необхідним акцентом. Інші (ноги) повинні регулюватися кольором затяжок і підборів.

Журнали для дівчаток і дівчат, друзів, родичів – всі мали думка про те, що подарувати драпір і що подарувати. Життя стала щоденною проблемою, щоб підкреслити заслуги та усунути недоліки. Особливо важко, коли консультанти почали суперечать один одному.

Ця неоднозначна і конфліктна оцінка кожної частини є невід’ємною частиною сучасної жінки. Спочатку я був розібраний на шматки навколо мене. Тоді я використовую для неї і почав його робити. Я ніколи не бачив обличчя в дзеркалі знову. Просто пляма, брови, губи, чоло...

Ви знаєте, де є амбаш? Людина трохи більше, ніж проста сума деяких елементів. Не можна сприймати себе в цілому, якщо деякі частини тіла повинні бути м'ясними, як свіжі м'ясні в вітрині. А деякі необхідно приховати, щоб не відірвати очі про красу цінителів. Ви не можете бути в миру, якщо ви не подбаєте про естетичне почуття незнайомців.

Не можна перенести звук, цілісне повідомлення до світу, якщо ви сприймаєте себе як набір костюмів і не так добре. В ній є глибока тріщина, прямо вниз до серця. Про мене не океї. Я не дуже хороший. Необхідні поліпшення, корекції та безперервна корекція. Я не створив в образі Creator. Я просто модель чоловіка, Буратіно, який, при бажанні, може бути модифікований іржбанком і файлом на толерантний рівень. Він все ж стане дерев'яною людиною, але плінтуси не злипнуть.

Шлях, в якому зовнішній вигляд є основною, спосіб демонтажу себе на частини тіла є мертвим кінець. Після того, як жінка кладе появу спочатку на її переліку пріоритетів, вона втрачає. Розведення неминуче вводять в стосунки з тяжінням, а шкіра втратить світіння молоді. Особа змінить. І найголовніше, суперники в певній точці починають дочку вік. Вони не мають болю в спині, вони можуть пити всю ніч і виглядати чарівно вранці. Вони не бояться нічого, тому що життя не вдарив їх досить важко. Вони вирішили, що вони будуть жити назавжди, і так далеко все буде добре.

Порівняти з ними грамотно пітчингувати себе як зрілий сир на плащі? Дякую, ні. Форма мого бенкету не може і не визначить, хто я. Я не мій.

Я досить хороший, і це моя суперпотужність. На деякий момент я дозволяв собі більше шукати на любителях, щоб розібрати, зважити, вимірювати жінку і розпізнати її (не) Я дізнався свободу носити помаранчеві колготки на кроковані ноги, свобода викинути каблуки взуття. Свобода видалити волосся з обличчя і вибрати найбільш ідіотичний лак для нігтів.

р.

Фотограф: Азія Нуруліна

Це було лише тоді, коли я допомогла зробити це, щоб я зрозумів, що я раніше дозволяв собі стікер навіть цей вибір п'яти. Було прийнято рішення сусідів і незнайомців, журналів і сайтів, самопроголошених експертів і досвідчених любителів. Кожен з них знає щось про пару моїх частин. Не можна сказати мені, що робити з усім іншим.

Не носите тісні люди.

Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть!

Тоді я бачив дива в дзеркалі, і я боївся, я збираюся божевільно. У мене є проблема самоідентифікації або щось. Тексти пісень, а це означає: І раптом це вдарив мене - Я просто не маю ніяких проблем. Це просто мене - все це. За всі ці роки.

Добре, hello ... опубліковано

Автор: Марія Скатова

Джерело: po-drugomu.co/ya-ne-moya-zhopa-ili-davajte-prekratim-etu-raschlenenku/