Кошти від Babi Duri: ми пишемо інструкції

Знаки Babi Duri (BD): Він приходить раптово і безперечно. Триває від п'яти хвилин до двох годин. Тоді ви шкодуєте. Невинна людина страждає, зазвичай чоловік. Ви розповідаєте про такі випадки, як це: «Такий коза» і «Все втрачено, головний!» «Я зламав дерево...» Моя мама зазвичай говорить: «У нас була боротьба... це його вини». . . ?

Наслідки Baby Duri: покаяння як похмілля, «що зробив я?», часові апології і навіть в особливо важких випадках відчайдушні клітки після. Поранений учасник носить свій хрест, як правило, мовчистий, з гідністю, хоча в середині вашого атаки може захопити і пучок на стіні, що тільки заохочує вас.

Я навіть чув дивні звуки на телефоні під час атаки DB, якби співрозмовник, вирощування, оббивання залізного штанги (для браку мене), незалежно від того, що я дивився. По-перше, я з куркою. Але вона не зупинилася.

Ускладнення є у вигляді текстових повідомлень необмеженої кількості та вмісту insane, які під час атаки ви читаєте з voluptuousness, а після атаки ви закривите очі з жахом, негайно видаліть.

р.

浜у 涓 蹇

Що таке полегшення. Я тільки знаю два способи. Один був протестований, другий сказав мій великий Першим є несвоєчасна смерть грошей на телефоні і фізична доступність жертви (докладно різні міста). Як тільки я хотів відповісти на мій дід Микита, я пішов і збирав воду в роті. Я не ковтати протягом двох годин.

Внесок:

1,1 км Я не буду текстуватися на Новий рік. Тому що в цьому стані я неадекватно і тоді я дивився.

2,2 км Я пишу магнію належним чином, щоб звільнити PMS.

3. У Хочу не мати ніяких причин, а також можливостей (якщо я раптом знайшов причину або винахідника), в тому числі технічних, для відображення.

4. УТак що я дізнався не надсилати сердитися листи відразу, а потім не надсилати на всі. Не писати будь-які особисті листи. Забудьте, що я можу писати. І говорити.

5. УманьЯ хочу не думати, але тільки відчувати себе з усім серцем і тільки добре.

6. Жнівень Після того, як торкнутися "Побачити тебе, П'яти" Я повинен негайно вимкнути телефон, закрити рот, парашут, щоб відволікати себе і не повернути думки далі.

7. Про нас Коли атака наближається, він моносильний відповісти на все з двома фразами: «Дякуемо, П'яти» і «ОК, П'яти», а потім відразу закрийте рот у бабусі.

Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть! Не носите тісні люди.

8. У «Я вбити тебе, поклавши свій телефон!»

9. Навігація Табу на словах: «Знайди» і «Наші відносини» і фраза «Я все ще хочу зрозуміти».

10. Не запустіть діалог першим. Дівчина прикрашена скромністю. Видання

Автор: Юлія Рубльва

English, Українська, Français...