Зворотній зв'язок

Думки різні. Тут, наприклад, є спинка і передні думки. Як вони різні? Я дивився мої думки і прийшов до цього висновку: думки фронту думаю вперед, і думки спини думають назад.

Скарга.Запобігання – це наша голова, яка живе в даний момент:Спостереження ситуації та розробка стратегії дій. Тут, наприклад, ви збираєтеся в кіно, щоб піти на прем'єру: потрібно залишити будинок, ходити на зупинку автобуса, приїхати до метро, потім піти підземелля і, після іншого півгодини, вирушати в правильному напрямку і т.д.

Ось ваші предки і вже прокочували маршрут, розраховуючи час, щоб прибути вчасно, не пізнаючи і не годину і половину перед початком. Вони також перевірили наявність гаманця в кишені і гроші в ньому, подивилися на небо - чи можна взяти парасольку, і на дорозі муліне про те, як краще повернути - по метро або приймати таксі.

І назад Ми хочемо, щоб наш охоронець від The Bodyguard. слідкувати за виконанням завдання та зауважити будь-які помилки, аналізувати їх та проводити організаційні висновки:

Потрібно залишити на півгодини раніше, після чого не доведеться поспішати.

Я повинен поставити на більш комфортне взуття - ви не можете стрибати далеко в цих підборах.

Далі потрібно перенести на іншу станцію – це буде швидше.

- Я повинен прийняти більше грошей з мене - ці сумки цікаві для продажу.

- повинні залишити всі гроші в домашніх умовах - або очі на всілякі дрібниці і відкрити широку;

Вам потрібно купити ще одну парасольку – це важко і не буде дощу.

— квиток слід ближче — в такому приміщенні в 17-му ряду — далеко від екрана;

- вже фільм завантажується рекламною рекламодавцем - цікаво, скільки режисерів платили компанію за виробництво автомобілів, автомобілебудування яких настільки красиво;

Це правда, що вони кажуть, що комп'ютер може зробити ваші очі так хворим, або просто такий сюжет і т.д.?

Найцікавіше, що обидві спини і передні думки присутні в голові одночасно. І думають одночасно. Виглядаєте себе: подарує слухати, а задньої підозри - що якщо є лов? А потім у висновку буде зробити: чи є лову або ні, і чи є такі задні погляди на все, і чи варто читати текст далі або лякати через неї і отримувати до солодких проби якомога швидше. . й

Назад думки, як правило, слідувати всім і не пропустити нічого - як тільки вони вирішили, що щось потрібно звернути увагу, тому відразу ж вперед думки керуються там. А потім всі види речей одного типу починають зловити наші очі - як обсесія! Ось коли ми йдемо в магазин GUM - тоді думки спини дивляться абсолютно всі товари - але тільки на певних об'єктах дають сигнал переднього: подивіться, які милі кросівки! Це хороший валіз!

Ось що я хочу сказати - ми і знаки зовнішнього світу дивляться вас таким чином! Я маю на увазі, Наші думки про спину Всі об'єкти і явища, Проаналізуйте їх і порівнюйте їх, а потім подаруйте сигнал до закусок:Увага - Переглянути тут! І попередня думка прослуховуються в зазначеному напрямку!

Ліссі Мусса від «Чи є точка підтримки, або Гуморон OK»

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8