Якщо ви хочете знати любов, зупинитися.

«Для того, щоб люди почувалися краще, але це не швидше за все, щоб допомогти їм дізнатися любов». (Bell Hooks)

Я використовую, щоб бути страшним сльозом. Я не розумію. Невідомо.

Лі не просто слів. Наші дії також можуть бути помилковими. Ми лежимо, коли ми мовчить. Ми лежимо, коли ми закриваємо очі на щось. Ми лежимо від того, що ми не будемо жити.

Моє життя було повною.

Я мав змінити свої маски весь час. Коли я сказав, чи зробив щось, що не отримав схвалення людей навколо мене, я поставив на маску, щоб порадувати всіх. Я був двадцять років. У той час я не мав ідеї моєї істинної ідентичності, яка була прихована за сім замків.

У школі я відчував. Для того, щоб стати популярним і любити всіх, здавалося мені, що багато роботи довелося зробити, тому я вирішив дати намагатися змінити все. Але замість того, щоб стати себе, я, навпаки, приховавшись в моєму оболонці, намагаючись приховати від всіх. Це був найпростіший.

Коли я пішов до коледжу, я отримав шанс змінити життя. Однак я швидко зрозумів, що я не можу довести себе, щоб бути відповідальною і доброзичливою людиною. Я хотів бути реальним, але я не знаю, як це зробити. В кінці я став ще більш самодостатнім. Моє тіло став затиском, мої рухи збиваються і згасають, і небезпека з'явилася в голосі.

Я почав дивитися інші люди імітує їх. Я приймав чужий сміху, стиль зв'язку і сланцев. Я думав, що це зробити мене більше, як люди навколо мене, але це просто тримати мене з правди.

У мене були друзі, але ніхто не знав, хто я був. Я втратив людину. Про те, що я був. Я вирішив зрозуміти. Я не можу визнати свою неперевершеність і витривалість, бо для мене це буде кінець світу.

Коли ми нібито маємо ідентичність, ми не можемо її розбити, тому ми лежимо. Ми отримуємо більше масок і далі від правди. Наша его знає, що якщо ми прибираємо навіть одну цеглу, результати нашої важкої роботи зникнуть.

Коли ми заперечуємо, що ми дійсно, ми лежимо. Тексти пісень, а це означає: Лілінг - це вибір, який болить нас і людей навколо нас. У пошуках любові, ми зробимо все, щоб досягти нашої мети, навіть якщо ми повинні відмовитися від нашого справжнього себе.

Правда в тому, що любов неможливий без чесності. Якщо ви хочете дізнатися про любов, вам спочатку потрібно зрозуміти, наскільки чесно ви самі.

Як ви дійсно знаєте себе? Як носити маски? Ви турбуєтеся про те, що інші люди думають про вас? Чи буде ви змінитись на інші? Всі ці важливі питання допоможуть вам зрозуміти, наскільки комфортно ви повинні бути, які ви дійсно є.

6594654

Знайти себе є частиною подорожі. Ви не розумієте щось, втратите життя, втратите, відчуваєте біль, в процесі навчання тощо.

Якщо ви не розумієте щось, це нормально. Коли ви починаєте відкрити і спілкуватися з іншими без носіння маски, ви даєте можливість дізнатися, яка любов.

Люди, які відкривають свої серця, ви створите простір любові навколо вас. Ті, хто не приймає вашу істинну природу, будуть йти далі. Не тримайте їх. Не втрачайте торкнутися з правдою і подбайте про людей, які залишаться у вашому житті.

Коли я відчув, як я мав реальні друзі навколо мене, я почав ділитися своїми почуттями з ними. Ця практика дозволяє нам відчувати любов, що змушує нас відчувати себе захищеним і бажати.

Ми часто лежимо, коли ми боїмося правди, коли ми боїмося, що ми не будемо любити, як ми. Якщо ми покажемо наш істинний характер і не приймаємо, ми приймаємо його як сильний удар.

Ви повинні любити себе. Ви не можете зробити це, якщо ви знаєте, що ви дійсно є. Ви не можете самі зателефонувати одержувачу. Ви не знаєте, що ви не знаєте, що це дійсно.

Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть!

5 малюків енергії життя

Якщо ви хочете дізнатися любов, покажіть себе. Вимкніть маску. Зупинити енергію, яка намагається будь-ласка. А замість того, щоб зрозуміти, хто ви дійсно є. Подаруйте любов до світу, і це обов'язково сподобається вам.

Автор: Мішель Д'Авелла

Джерело: muz4in.net/news/esli_vy_khotite_poznat_ljubov_prekratit_lgat/2016-12-23-425