Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть!

Якщо ви не хочете їхати кудись, не зайдіть. Якщо ви не хочете спілкуватися з кимось, не спілкуйтеся. Якщо ви не хочете піти або літати, відмовтеся від поїздки. Нескінченно йти через аргументи у вашій голові, шукати навики, змушувати себе, проконсультуватися з близькими - це спеціальна «релюкція», важко пояснити словами.

Я не хочу! І мудрі люди вірять, що почуття. Як і банкір Morgan, який перетворився в квиток на Титан: добре, він сказав, щоб пекти з цим Титановим. Я не збираюся кудись. Я не хочу йти на цьому кораблі з якоїсь причини. І це П'єпонт Морган зробив величезну ворожість, оскільки він слухав його внутрішній голос.

Він може рідко пояснити свої рішення логічно, але вони завжди були правими. Він копчений сигар, виводив солярію і сказав тільки так або ні - можливо, направляючи солітером? Хто знає його... Але це те, як він став багатим і накопичував численні скарби. Я врятував життя.

Однак життя збереглася і простий пожежник. Він плавився на титані, а потім прочитав страшну книгу про корабель Він покрилий на перший порт після втрати великої праці. І пішов він. У роботі, до речі, він скоро знайшов - знову стекер. Ви можете грати на фондовому ринку!

Так, якщо ми відмовляємо подорожувати або спілкуємося з неприємною особою з якоїсь причини, ми відчуємо себе. Поїхали гроші. Подорож не відбувся. Ми зробили щось приступне, ми сиділи вдома і втратили щось задоволення або корисне. Краще зупинитися в домашніх умовах, я запевняю вас.

Інтуїція не вдається, вона старша, ніж причина. І це через те, що наші предки збереглися в жахливих і небезпечних часах, і тут ми, народжуються і живуть. Не думайте занадто багато іноді, змусити себе, заперечувати провини та інші дивні, мало вивчені речі. Збережено банкір і пожежник, а не тільки вони. Я часто розповідав історії, як це. А Агата Крісті має цілу серію історій про «червоний сигнал», і вона зберегла дві війни. Небезпечна подорож.

Закон про залучення у світ Дуету Він повернеться назад, і він повернеться з усіх сторін.Люди, чому ви лежите весь час?

Так ви повинні вірити «релюктант». Просто віра - все. Далі ми йдемо, ми плавимо, ми летемо, ми зустрічаємо когось. Я думаю, що краще не дати. Не спокусити долі ... опубліковано

Автор: Анна Кирянова

Джерело: www.facebook.com/profile.php?id=100003261390679