6 шарів паперу, 2 дні роботи, а результат - бомба! Подарунок, який не залишить байдужим

Це незвичайне мистецтво, яке "Сайт" Сьогодні вона представлена, особливо для тих, хто хоче порадувати коханої людини оригінальним подарунком. Задня паперова панель Не буде байдужим!

Як зробити блискавку Вам буде потрібно
  • акварельний папір або картон хорошої якості
  • двосторонній скотч на спінений основі
  • канцелярія
  • стельовий лист
  • рамки
  • легкий
  • 12-вольт
  • плоска підкладка (панель, килимок для планування, скло)

Прогрес роботи
  1. Ескіз майбутнього Lightbox можна придумати себе, і ви можете зробити композицію з картинок, завантажених з мережі. Ви визнаєте дахи цих будинків? Ба, вони з мультфільму "Baby і Carlson!"

2. Намалюйте ескіз на щільні листи, плануючи послідовність шарів. З канцелярським ножем вирізати необхідні елементи. Якщо ви не можете вирізати папір першим часом, скористайтеся тим самим рядком кілька разів. Почати різання з найменшими частинами ближче до центру листа. У ході роботи ви будете розуміти, що тиск краще вирізати.

3. З стелі плитка розрізаємо основи, на які за допомогою двосторонній стрічки потрібно приклеїти заготовки.
    р.

4. Середня фаза.

5. Це сендвіч!

6. На внутрішній периметр дерев'яної рами на двосторонній скотч клей LED стрічки, потім з'єднати його до джерела живлення. Вставте клеєну паперову роботу в каркас.

7. Lightbox в режимі, тепер ви можете насолоджуватися плодами праці!

Переглядайте приголомшливу красу відео, яка показує процес створення картин з освітленням. Я захоплюю цю майстерність хлопця!

Чоловіче диво! Уява людини безмежна.

Фантастичний тривимірний ефект.

Дуже важко працювати, але результат варто.

Проста композиція, але яка гра тіней!

Випадок на знамениту роботу Ван Гога. Завдяки світлодіодам різних кольорів, картина виглядає чарівно.

Я загубив миру: Я хочу, щоб працювати якомога швидше! Я вже шукаю фотографії для ескізів...

Ваше ім'я, щоб побачити цю красу, поділитися статтю з ними!

від 1 2 3 4 5+

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.

Tags

See also

New and interesting