Що таке мотивація і чому потрібно

Відразу, на самому початку, прямо на обличчі, процитую Артемій Лебедєв – «Як мотивувати себе робити щось?» Не пропустіть своє життя!

Чи можу я сказати?

Про нас

Не проведеться навчання, не допоможе відео або аудіоматеріали. Ви думаєте, ви подивитеся, ви слухаєте, ви натискаєте, і це йде, це йде. Ні в житті. Це буде працювати тільки в одному випадку, коли ви, нарешті, зрозуміли для себе, що ви хочете від вашого життя і докладе максимум зусиль для його досягнення.

Після цього з’являться можливості та люди. Головне, що не втратити віру, незалежно від того, наскільки важко. І труднощі зустрінеться, але якщо ви підійдете їх з ставленням, що не виходите тільки з підгину труни, а ще, деякі вдається вийти звідти, то будь-яка перешкода буде не більше дощу - вам просто доведеться відкрити парасольку.

Так як ви опините свою лазу і запустіть щось робити?

Поговоримо, що ви йдете в тренажерний зал тільки для компанії або адже це модно зараз. Але всі ці класи виконуються без ентузіазму, звичайно Ви можете спробувати і зробити певні зусилля. І через кілька місяців, дивлячись у дзеркалі, ви очікуєте, щоб побачити нове втілення Jason Statham або деякі відповідні моделі фітнесу. Але знову, але така ж людина дивиться на Вас з ознаками зайвої ваги і впливу сидячого способу життя.

І все, що коли ви починаєте абсолютно будь-який бізнес, який ви повинні бачити кінцевий результат, і так чітко, буквально до кожного кома.

Якщо ви хочете бути такими, як хтось, як ідеальний персонаж у вашій думці. Але пекло, що вам не сподобалося, ніхто не буде! Що ви можете зробити це краще, ніж його.

Наші можливості безмежні, візьмуть, стають!

Японці називають Кайзен і є те, що ви повинні зробити одну річ, не відволікаючись на що-небудь за 1 хвилину. Занурення мене за 1440 хвилин в день, що ви будете робити з іншими 1439? Перегляд телевізора знову і витрати на порожнє життя. Звичайно, цей метод передбачає збільшення часу пізніше. Але питання є, ви збільшите його?

р.

Якщо ви хочете, щоб повернути любов вашого життя, який залишив вам, тому що ви порожній. Залишайтеся ще якщо ви думаєте, що ви не заслуговуєте на вашу роботу.

Зберігати очі на телевізорі або комп'ютері екран, дивлячись на фотографії та відео інших країн, хочете відвідати їх. Продовжуйте запалювати в водоймі, але пам'ятайте, що це штучна і не свіжа вода надходить до неї. Відповідно, в дуже близькому майбутньому буде цвісти і починають пахнути і не стане запахом троянд.

Ліз Гілберт. Краща порада мого життя

Люди, чому ви лежите весь час?

Але якщо ви хочете виїхати з куполи, то стрибайте швидко в бурхливу річку, повною чистою і чистою водою і приступайте до занурення, але не тільки з потоком, але де ви хочете. Ви можете змінити своє життя, крім себе. Безсумнівно. Ви і ніхто не є творцем вашого життя і долею.

Пам'ятайте, немає нічого неможливого.Новини

Автор: Роман Суворкін

Джерело: vk.com/wall-123922872?own=1&w=wall-123922872_2