400
Ідеальні кадри: ви не вірите, що ці портрети тварин не зроблені в студії

Дикі тварини можуть бути так важко ловити на камері! Деякі фотографи проводять години спостереження за тваринами до тих пір, поки вони не отримають правого пострілу. І іноді результат їх роботи дійсно вражає! Веб-сайт Хочу познайомити вас з іспанською фотографією Pedro Harque Krebs, який провів багато часу з камерою в руках, щоб отримати ідеальний постріл. І ні, вони не в студії!
Всі ці фотографії є результатом важкої роботи Педро. До тих пір, поки він був ідеальним фото. Потім він додав фон до них, щоб отримати бажаний настрій картини.
Педро вдалося об'єднати три рамки гойдалки в одну, взявши ударний постріл

Фоторепортаж: Dailymail.co.uk Коли ви бачите ці асинхронні зуби, ви не зможете відчути страх

Педро Кребс зняв драматичну сцену: чотири фламінго борються між собою

Моделі не завжди хочуть фотографії. Педро отримав цей постріл від колінного і грубого шампаньзе

Тигр є одним з найбільш химерних престолів на Землі, але коли ви подивитеся на цю фотографію, ви починаєте сумніватися в

Two kangaroos lie назад показувати їх м'язові задні ноги

Здається, що цей кажан стоїть на малюнку. Але це не так. Насправді вона висить вниз, і підсвічування показує повну потужність своїх крилах

Цей сімейний портрет мавпи був виготовлений з декількох різних пострілів

Тілікан дуже доторкнувшись обійти крила своїх дітей, захищаючи їх

Madryl робить дуже захоплюючий жест, можливо, він не схожий на фотографії або

Алегатор розкриває свої величезні зуби у відкритому роті

Фото леопарда і чорна сковорідка отримала шляхом об'єднання двох зображень

Ця панда, здається, граючи тією, але це насправді бамбук

Хороша фото двох мандрилів, які піклуються про одне одного

Дуже інтимна фото atelope мати годування молока до її куб

www.dailymail.co.uk/news/article-3993546/Strike-pose-Stunning-pictures-animals-wild-look-just-like-taken-inside-photographer-s-studio.html? JavaScript licenses API Веб-сайт
Різдвяна ялинка в клітку: це те, що ми повинні йти на хутрію оліганізм!
"Я думаю, за дні." Михайло Жванецький про раціональне використання людини з будь-якою професією