Чи можна вирішити злочин в одній деталі?

р.

Невеликий теплий макіяж для розуму не зашкодить навіть у суєти Нового року, коли всі думки зайняті з майбутнім святом.

Веб-сайт Запрошуємо Вас відчути себе поліцейським інспектором, розв’язуючи детективну проблему.

Інспектор Варнікке був на обов'язках протягом новорічних свят і пішов на виклик вранці 1 січня. Він назвав, а через хвилину двері відкрився сплячим власником квартири. Інспектор запровадив себе і сказав:

- Обов'язково перевірте свою квартиру. Напередодні Нового року у вас є гості. А поки він і ваша сім'я співали пісні під ялинкою, славляться яскравими світловими лампами, ви зламали в свою квартиру і закривали низку цінностей.

Власник квартири відповів:

до Не вірно! Ми провели всю сім'ю з друзями. Ми пішли бачити їх в обідній час, я ледь встигла прикрасити дерево в домашніх умовах перед виїздом. Повернувшись до нас на ніч. Якщо ви хочете, я пробуджу дружину і сина, вони підтвердять мої слова. й

до Мені здається, що немає необхідності для цього, Варніке переривав його.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Який інспектор Varnick управляти зловити сусіда лежачи так швидко?

Різдвяне дерево гірлянда не вистачає однієї лампочки, і без неї прикраса не буде світитися. Властивість дуже красиво оформлена дерево перед виходом і не перевірила працездатність гірлянди. Сусід не міг знати це і зв'язав, що він засмагляв пісні під блискучою різнокольоровою ялинкою. Але зношений шнур роботи гірляни не заважає.

Ілюстратор Наталія Попова Українська Веб-сайт

Дивитися також.
Чи можна ви вирішити детективну таємницю на одному малюнку?
4 Дитячі проблеми, які не всі дорослі вирішуються

на www.adme.ru/zhizn-nauka/4-detskie-zadachki-kotorye-reshat-ne-vzroslye-903460/