Батьківський кодекс - Читати далі

Я хочу писати про правила, які я навчився з дитинства, і тепер я спробую дотримуватися їх з дітьми. Я буду писати мій список (що я пам'ятаю), і ви, мої дорогі читачі, завершити. Як створити колективний батьківський кодекс.

1,1 км Мама в усьому світі.

«Я ніколи не люблю тебе». Це слово: «Я хочу, що я тебе не даваю». "Я не хочу, щоб!" і так далі. Ці фрази викликають страх смерті. Чому? Тому що другий страх після того, як страх смерті буде вилити, викинути, відокремити, і тому вмирати. Дитина не виживає в миру. Мати - весь світ для дитини. По-перше, ми спілкуємося з нею в усьому світі, а потім, як ми виростимо, ми починаємо спілкуватися з світом як матір, даючи, що ми гідні її любові, прийняття та життя спадаю її.

Я часто спілкуюсь з дітьми про любов, і так це зробити. Я часто розповідаю, як це важливо, щоб моє життя стало набагато краще і цікавіше. Вони іноді запитують про це, починаючи від «Мама, це дійсно добре, що ви народилися мені?» Якщо я не був там, хто допоможе вам? ?

2,2 км Не відштовхуйте дитину, коли він піднімається на руки, поцілунок.

Для мене немає питання - домовитися або не звикати дитину до рук? Фізичний контакт дуже важливий, навіть для дорослих. Дитина потребує повітря. Моя мама заспівала мене і скажімо, "Ойди зі своєю телятиною ніжністю, ти великий." І були заборонені патернальні догляди з самого раннього віку.

Максимально до коліна. Я все ж тримаю фізичну відстань від людей дуже жорсткі, але якщо я можу доглядати, це незадоволений. Я можу тільки похати матері три або чотири роки тому. Я люблю її. Я свідомо працюю над ним. До тих пір я думав, що це нереально.

3. У Не сумнівайтеся в доброті вашої дитини.

Повірити в нього. Неважливо, що ви скажете, незалежно від того, що очі дивиться, перш за все з'ясуйте, чому він зробив щось або не зробив це. Але завжди, у всьому, припустимо, що він спочатку яскравий і всі його думки чисті. І якщо ви бачите прозорий злом, то припустимо, що він зробив його з хороших причин, які змішують з почуттям самозбереження. Ми повинні дивитися на дитину очима Бога. Слово любов – люди Бога, які знають, що це, хто шукає один одного, як досконалість.

Як дитина, було багато разів, коли мій мама сумнівав мене і розмовлявся мені, як монстр. Я відчував себе дійсно погано в тих моментах. Вона не почула мене, вона вже вирішила, що я був і що робити з мною. І відчував зраду. Добрий. Я часто запитав, як я можу довіряти дітям так безумовно. Я пишу про це докладно, бо це вимагає окремої дискусії. Зараз я кажу, що я тримую повторення в моїх семінарах: де є страхи, немає віри. Де немає віри, немає любові.

4. У Не продовжуйте карель і не тримайте гранату один за 30 хвилин.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Робимо швидко. Бо він билесіт. Не проголошуйте «бойкот» вашій дитині. Моя мама може тримати мене на дні, шукаючи мій приниження, сльози і блювотні рухи, щоб визнати, що я. У таких моментах дитина відчуває нулю, ніщо.

У зв'язку з тим, що він живе швидко, він більше не пам'ятає початок конфлікту, який правий, хто винний. Він страждає, тому що він був скиданням, він загинув. Як дорослий, непристойна відмова спілкуватись з мною, я маю на увазі до моєї смерті для цієї людини, але після того, як звикнути до помирання для моєї матері, це не турбує мене.

Я просто відходжу. Я припинив грати цю гру, коли мій мама, близько двох років тому, після іншого конфлікту, сказав мені, щоб ігнорувати її. Ми проживали в той час, і вона не відповіла на будь-які мої питання, прохання та ін., враховуючи мене порожне місце. Я отримав відляку, я почав гасити буквально. Він не працював, ніхто не дрочить, щоб зберегти мене і я вирішив - добре, ебать ви золоті риби.

Ми не говорили протягом шести місяців, що проживають в одній квартирі. Я не сердився або відхилений. Я був готовий спілкуватися, і діти пояснили, що родичі можуть пройти через різні етапи і що бабуся все ще розуміють, що це stupid і непотрібна гра. Якщо нічого не сталося. Вона не зробила це з.

5. Умань Не зайдіть до сну, якщо є щось погано в душі.

Не гірше, коли ви лежите, як дитина, все поодинці, після шаутінгу «Ойди на ліжко!» з великою кількістю думок, і завтра бояються її невизначеності, адже ви перетягуєте всі сорти ягняти в неї. Потрібно сказати прощати один одному за ніч, даючи піти з усіх поганих, що сталося протягом дня і приймати наступний день тільки добре.

Сонце невелика смерть. Ніч розділяє наше життя в багато маленьких життів. Хлопці і я більше не маю ритуалів, які важливі для маленької дитини. Але говорячи блювотні, прогулюючись один одному і говоріть щось тепле, говорячи все, що турбує, мріяти є обов'язковим.

6. Жнівень Ви не можете розпочати ранок вашої дитини, говорячи: Скільки часу можна прокидати! при натягуванні ковдри.

Аукенинг завжди був важливим для мене. Коли я прокинувся, день буде йти. Я знаю, як важливо, щоб «солодитись» від сну. Це, як ви народилися. І мама бачить уві сні і позбавляє від сну в дитинстві. З таких дрібниць формується відчуття стабільності фізичної реальності. Або просто, «Все буде відмінно». Мій молодий - a lark і gets вгору до мене.

Він прокидається і лягає в ліжку на час. Тексти пісень, а це означає: Тоді він приходить до мене, поцілунає мене і йде про свій бізнес. elder це як сонний, як я, так що я прокину його на сніданок. Я сидю на краю мого ліжка і почати говорити щось смішне. Він посміхається перед тим, як він відкриває очі. Тоді він простягається і бажає мені гарного ранку. Не дивлячись на те, що він прокинувся, чекаючи мене, щоб прокидати його, не втрачаючи. Ні, коли він повинен отримати рано, він прокидається на власній і прокидає мене вже одягнуті і промивають. Зміїться акуратно. Я зробив.

7. Про нас Виходите до дверей і познайомитеся з дверима, коли він прийшов.

Я написаний про це. Відчуття будинку, як фортеця, в якій завжди чекають і люблять, повинна бути кожна людина.

8. У Не кладемо матеріал над дитиною.

Ну, я говорю про тантруси про зламану чашку або рвані штани. Моя мама переконувала, що потерти мене за псовану річ, вона закріпила в мене тягу. Не знаю, що не важливо її, вона не була ізольована. З тих пір я вирішив, що в моєму світі люди будуть більш важливі, ніж речі, незалежно від того, скільки цих речей коштує і незалежно від того, як вони пам'ятні. Фруталість – це те, що це стосується вас або коли ви піклуєтеся про радість іншої людини. Але не одягатися.

9. Навігація Поговоріть з дитиною чесно, на всі теми і викликайте речі своїми правими іменами.

10. Запропонуйте дітям про проблеми, які впливають на життя.

11. Спостереження особистого простору.

Не читайте листи, листування, тексти, не слухайте розмови і не запитайте, що він не хоче сказати, якщо це стосується вашого життя і безпеки.

Вчити дітей сниться, не боятися.Чим смарт люди роблять, а інші кладуть своїх дітей на голку планшетів і смартфонівНу і все, що я пам'ятаю так далеко. Звичайно, є винятки цих правил. Я живу. Видання

Автор: Єлизавета Колобова

Джерело: vetka0.livejournal.com/151850.html