Святі і незаймані не ходять на цю землю. . й

Я був другом, який чекав пенсії. почати житий

Вона мріяла про розкладання на дачі, отримання курчат і життя старого віку в саду, в саду, побалувати себе ванною, свіжими фруктами і чистим повітрям.

Все вона зробила в її житті призвело її до цієї мрії. Я думав, що вона була дуже зрілою жінкою. Я шукав її створення матеріального багатства: вона бореться з свого екс-люда, нібито в інтересах її сина, але насправді піти в ту ж саму дачу; методично і систематично виживає з її брата котедж, так що її батьківське спадщина мала одну господиню; вона працює неяскраву роботу, щоб вона могла б вийти з неї і зробити щось корисно в сільській місцевості.

р.

З часом я навіть почав думати, що вона заміжна протягом третього часу з єдиною метою мати робочу людину в будинку. Покладіть гараж, побудуйте ванну, зробіть теплицю, закріпіть проводку, протримайте воду - в цілому, людина була руками. Десь дбає, десь годування, десь затишку, вона пов'язана, як вона думала, людина для себе міцно. Вона здавалося їй, що вона провела всі рядки в руках – вона керує життям.

Відмовляючи минуле, говорячи все, що вона думала про кожного з них, вона втратила майже всі її друзі. З’ясувавши непереносимість і перекреслила загальну яскраві моменти, вона втратила всіх родичів в свою чергу. Її колеги відрізали її через занадто mercantile підхід до ділових відносин.

Але незважаючи на все, вона під проводом ідеї - здається, що вона побачила себе як власником нерухомості. Пофарбувати довге життя в пенсії, де ви можете, нарешті, жити. Всі роки перед тим, як тільки підготовка до щасливого періоду вона була створена для себе. А потім вона загинула. На п'ятдесят-чотирьох. пухлина мозку. Залізо, вона не живе на рік.

Одна з її музинок, яка знає і відчуває більше, ніж більшість людей розуміють, попросила її відобразити на все, що вона зробила в своєму житті, переосмислити, допускати помилки і, можливо, до апологізації людям, ставити, виправити те, що можна зробити. Вона вірила, що це може зупинити хворобу. Мозок є першими і найбільшими думками. Свідомість може змінити ситуацію і навіть загадувати, потрібно лише знайти точку, де почалася розбиття.

Я не хочу... Не чули... Ліворуч без дозволу...

Мій чоловік знайшов ще одну жінку і залишив мій друг, не чекаючи закінчення, а потім, провівши її діти, розселившись в одному котеджі.

Чому я сказав, що?

Я не знаю. Іноді я відчую цей момент, Я знаю, що завтра може не приїхати. Відображення причинно-ефективних відносин з іншими людьми. Це болісно пропустити. Я шкодую про недбалість і недбалість іншим людям. Я соромлюся себе, якщо я болить себе, навіть якщо я впевнений у мій погляд.

Я не думаю, що це шкідливі якості. Живий чоловік не Бог. Тексти пісень, а це означає: Це страшно, коли він думає.

І професіонали, які працюють з душами, неправильні. Що про інші?

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Всі Не виняток. Невірно. Святі і незаймані не ходять на цю землю.

Кожен з нас залишає за собою могильний двір. Я бажав шахту менше. І я дійсно хвилююсь, якщо я збільшю його. До тих пір я хотів би мати час, щоб реалізувати і ставити. Видання

Автор: Лілія Ахремчик

Фото: pticavpolete.com/svjatye-i-neporochnye-po-etoj-zemle-ne-hodjat.html