Про маленькі і дорослі сніжки і сніжки

Про маленькі і дорослі сніжки і сніжки, люди, які «збирають сміття з дому», і бійці за справедливість. Тема яблуня – складна і дуже неоднозначна. Це, мабуть, просто початок мислення.

1,1 км Діти (до 5 років), як правило, не знаю, як тримати секрети, не знаю, як стримані імпульси, не відчувають кордони, розповідайте про один одному і про інші різні речі без шкідливих непристойних. Вони особливо захоплені, коли авторитетний дорослий заохочує цих оповідань. Для дітей важливо поговорити про особисті кордони і поважати їх територію.

2,2 км Діти, які відреагують на «правощі» — «поганість», «справедливість», «справедливість» — неспроможність» — неспроможність негайно повідомити.

3. У Майже всі діти спочатку розповідають про правду, незважаючи на те, що «проти» може бути суб’єктивним або шкідливим.

Важливо враховувати:

• Купання – прояв пасивної агресії. Наприклад, наймолодші дитячі сніжки на жилеті, щоб отримати можливість знецінення.

• З метою «відновлення справедливості» у дозуванні, знижувати важливість і повернути увагу старших людей. "снітри" - є вигода, ви можете уявити образ - вони збивають не на кого-небудь, але на кого-небудь - опускаючи його і "сходження" над ним, помститися.

• Дуже чесний ідеоніст дітей говорять про своїх однокласників до вчителя, щиро бажаю покращити. Вони рідко кладуть на себе переваги. Вони часто думають, що вони доглядають, відновлюють баланс, чесно виконують обов'язки, дотримуйтесь інструкцій. І це важливо для вчителя, щоб дати дитині знати, що він цінує турботу, що він цінує, що дитина хоче поліпшити, але що знає ситуацію. Важливо перенаправити енергію дитини в конструктивні дії – дати відповідальні інструкції. Не про оцінку дій інших дітей. І важливо поставити думки в дитину - як ви думаєте, що ви можете зробити речі краще, щоб діти могли це зробити - - це не зробити. І ви думаєте, що ваші дії допомагають своїм однокласникам або ні. (Примітка, звичайно, тільки мудрий і гармонійний вчитель може призвести до таких розмов.) Вони, безумовно, роблять.

В'язка і сніжка без годування. Нерідко дорослі самі заохочують ці прояви у дітей. Розробляється де немає повноважень і гармонії дорослих. Дорослий прихований процес уточнення і перетворення напруги, він шукає потреби після дій. й

Сніч виростає з нездорового конкурсу. І від почуття безпорадності – що я не можу впливати на ситуацію. (але важливо пам'ятати, що є ситуації, які дитина не може впливати на себе.)

Якщо ми помітили в дитячій сніжці, важливо зрозуміти, що потрібно за цією моделлю. Сам прояв можна назвати «з ім’ям» – це називається «повільненням». Можливо, ви відмовляєтеся від вашого брата і хочете зробити правосуддя так? Можливо, ви думаєте, що я не можу побачити його і ви хочете допомогти мені? Ви хочете бути ближче до мене, ви хочете бути покарані, або ви хочете, щоб дізнатися, як жити в дорозі, що робить кожен з вас комфортним?

Важливо подумати про самооцінку дитини, чи ми допускаємо їх до здійснення своєї влади іншими способами, чи навчаємо їх захищати кордони, чи навчаємо їх як боротися з конфліктами, чи відчуваємо вони важливі і чи відчувають вони у них місце в системі.

Іноді дорослі кадри діти, наприклад, голова класу, закріплюючи їх для написання списку пізніх, не зробивши домашню роботу, не зношуючи форму. Дитина, таким чином, потрапляє в етичний форк - лояльність до групи та лояльність лідерів. Головний (і керівник класу) повинен подбати про клас і він виходить, одночасно, щоб бути на боці примітивної адміністрації. Якщо всі студенти знають про обов’язки головного майстра в класі, попереджають про наслідки своїх дій і розуміють, що це їхня відповідальність, вони не згубляться до цього. Але тут, в будь-якому випадку, є конфлікт.

Діти віком від 10 років вже знають, що сніжки і сніжки не люблять - і не говорять про те, що вони вкрадені - від страху, що:

1,1 км Ви не дадуть вам підтримку.

2,2 км Або це так емоційне, що болить.

3. У Що він буде вважатися снігою і більше не поважав.

Діти повинні бути вбудованими в знання, які вони можуть розраховувати на нас, що коли нам потрібна наша допомога, ми будемо на їх боці, що їх безпека – фізична, емоційна та безпека інших – це трага, яка відокремлює відмивання від інформування та здорового догляду.

Хочу все зробити в системі. Але система не завжди готова до зміни. Часом – «Виготовити сміття з дому» – з точки зору «Бедер» – єдиний спосіб змінити щось. І іноді його помста на системі. Помста завжди від ролі жертви – відступна дитина. Зміна дорослих.

Дитина, яка висить між системами, життям між батьком і матір'ю, дідівцями і світоглядами батьків – бути прийнята скрізь, щоб балансувати ці системи в самому себе, може почати «кнок» – мама на тато, бабуся на мамі... і це доросле завдання для переговорів освітніх концепцій, зупинити конкурувати за любов дитини, дозволити йому відчувати любов і радість біля всіх членів сім'ї. (Мама, яка зустрічає дитину після спілкування з батьком (якщо батьки розлучаються) може зняти напругу дитини, щиро кажучи, що я радий, що ви і тато дрібні.)

Як розвивати емоційний інтелект у дитини: 3 ключі до успіху

Вчити дітей сниться, не боятися.

Є багато концепцій, які говорять про те, що людина має внутрішнє почуття правди, і в кожній ситуації це «правда» може бути власне. Я дуже вірю, що у нас є цей компас, який показує напрямок на науку. Але це часто не вдається, коли ми не несемо відповідальності. І індикатор зрілості і внутрішньої міцності - коли ми тримаємо цю вертикальну совість.

Кредит: Світлана Royce

Джерело: www.facebook.com/svetlanaroyz/posts/ 14527141437553