Селеній: профілактика раку та інших захворювань

Доктор Дональд В. Міллер, кардіохірург і професор хірургії у Вашингтонському державному університеті Сіетл, ділиться вражаючими дослідженнями властивостей селену, які допомагають боротися з раком.

Вчені встановили, клітини всіх організмів - бактеріальні, тваринні або некомерційні походження - необхідні. селен для належного функціонування.

Дефіцит селену пов'язаний з широким спектром порушень і захворювань, в тому числі:

• Гіпотиреоз
  • погіршення пізнавальних здібностей
  • рак (включаючи легені, простати, товсту кишку і прямої кишки, шкіра)
  • серцева недостатність
  • ішемічна хвороба серця (атеросклероз)

Рекомендований рівень споживання (RDA)Рада з харчування та харчування США, 55 мікрограми селену в день Дана норма ґрунтується на результатах двох досліджень, які показують, що дана кількість селену підтримує оптимальне утворення глутатіону пероксидази. Це думано, що на 98% населення.

Однак ці урядові рекомендації не враховують попередній знахідок, що показує, що доза в чотири рази вище (200 мкг) має протиракові ефекти і не токсичний.

До числа наукових роз’яснень для антикорозійного ефекту селену відносяться:

• Підвищення антиоксидантного захисту та зміцнення імунітету
  • Регулювання проліферації клітин і апоптозу (програмована смерть клітин)
  • Пригнічення росту судин, які поставляють пухлину поживними речовинами
  • Пригнічення новоутворення клітин.

Перші ознаки отруювання селену є «гарним диханням» і сухою шкірою. Як сп'яніння підвищується, на нігтях з'являються білі плями, нігті стають крихкими і падають. За даними одного дослідження, випадання волосся і нігтів відбувається при прийомі селену досягає 4,990 мікрограм на добу.

Від д.-р. Меркол.

Багато людей повинні переконатися, що вони отримують достатньо селену. Особливо якщо ви живете в області, де ґрунти бідні в селені, адже в цих регіонах спостерігається захворюваність раку в популяції, яка повинна перевищити захворюваність населення, які живуть в районах з багатим селеновим грунтом.

Я недавно зустрівся з доктором Вільямом Лавальлі з Остіном, Техасом. Я був вражений своїм комплексним виглядом лікувального харчування для лікування хворобливих умов з природними методами лікування.

Протягом багатьох років він навчав літературу по-ширині, віддаляючи час розуміння складних молекулярно-біологічних шляхів, щоб надати йому клінічно звукову форму.

Я запитав його про це і думав, що ви можете знайти інформацію корисною.

Для профілактики раку і інших захворювань причини яких пов'язані з високою окисленням, досить невеликі дози - до 200 мікрограм на добу, особливо у вигляді селенметіонін. Вищі дози можуть викликати проблеми.

Для лікування раку є хороша доказова основа, що підтримує використання значно більш високих доз у правильній формі дозування — особливо крапель селену — в складі комплексного інтегративного і доповнює протокол лікування раку.

Однак ця інформація може бути введена в оману.

Низькі дози рекомендовані при профілактиці захворювань, при цьому для лікування використовуються більші дози. Вищі дози призначені для регулювання проліферації клітин шляхом стимулювання апоптозу (програмована смерть клітин).

Деякі пропоненти натурального здоров'я призводять людей, щоб вірити, що 200 мкг селену досить для антикаберного ефекту через механізм стимулювання апоптозу. Я не знаю ніяких доказів для цього.

200 мкг дози селену спрямована на клітинний антиоксидантний механізм, що знижує навантаження ROS (активні види кисню) і це пояснює свої антикаберні властивості, а оскільки селен також підтримує краще функціонування клітин, ймовірно, підтримує імунітет. Також можна обговорити інші специфічні імунні переваги інших молекулярних шляхів.

Більш високі дози викликають виробництво реактивних видів кисню (ROS) і є цитотоксичними при гострій дозі. Поступово, повільне збільшення в селеновому дозі, ймовірно, дозволяють клітинам адаптуватися до селену, не схильні до токсичних ефектів, крім того, що клітини потім менш здатні реагувати на антиоксидантні переваги глутатіону.

У сухому залишку

Для гарного здоров’я необхідно трохи якісного селену. Більші гострі дози є цитотоксичними і можуть бути шкідливими або корисними, залежно від мети використання. Свідчення підтримує використання високих доз під відповідним медичним наглядом для контролю раку, проаптотичного стимулювання та активації молекулярних шляхів обміну речовин, які гальмують / блокують проникнення новоутворення.

Для підтримки здоров'я селен слід використовувати в хорошій біодоступній формі, в низькій дозі (наприклад, 200 мкг). Це, ймовірно, забезпечує благотворний антикаберний ефект через збільшення клітинних шляхів метаболізму кишечника. Більшість доз слід уникати і приймати тільки під наглядом компетентного лікаря, який розуміє, які шляхи стимулюються. Такі дози повинні бути зарезервовані для цілеспрямованого контролю раку.

Не приймати високі дози селену протягом тривалого часу, як профілактичний захід для боротьби з раком. Селеніум у високих дозах стимулює утворення цибулі перекису, що може викликати проблеми.

Проблемою антиоксидантного використання та профілактики раку є комплекс. Якщо тіло ще не виявило клітинки в хибній стадії або раком, використання антиоксидантів може добре сприяти виживання ракових клітин і погіршувати ситуацію. Такі люди потребують цілеспрямованого про-аптотичного, анти-очисного лікування.

Проблема полягає в тому, що багато хто з них ще не знає. Дослідження раку вольфраму, що показують, що споживання курців бета-каротину та вітаміну Асоціюється з підвищеною захворюваністю раку, швидше за все, завдяки такому ефекту «записатися».

До випуску цих досліджень я думав, що споживання курців певних антиоксидантів (якщо розмір зразка дослідження був досить великий) буде пов'язаний з підвищеною частотою раку легенів (до цього ефекту антиоксидантної підтримки при виживання ракових клітин повністю зрозумілий). Коли результати вийшли, я думав, "Це буде очікувати."

Вроджена медична громада, а природне здоров’я було настільки мало. Я думаю, що є дуже мало людей, які розуміють молекулярну біологію, тому відповідь на дослідження є значною мірою керована особистими біазами. Я прогнозую аналогічні наслідки для інших раку, за умови, що когорта адекватно розмірковується. Видання

浜у 涓 蹇

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

Також цікавим є Йосип Мерло: Як бути здоровим з простими методами

Walter Last: новий підхід до лікування раку

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: russian.mercola.com/sites/articles/archive/2016/03/17/%D1%81%D0%B5%D0%B5%D0%B5%D0%BD0%BD.aspx