Кріноа каррі з овочами

Куйноа стала все більш популярним, тому я вирішив зробити експеримент.

Що так чудово про квіноу:

• Перш за все, дуже смачно. Я варила квіноу в солодкому і пряному посуді, вона вийшла однаково добре. Я віддаю перевагу змішати з рисом і вівсяною.

• Quinoa є одним з найпростіших продуктів для травлення, крім того, він не має клейковини. Для всіх. Але пам'ятайте, хоча це зерно легко перетравлюється як інші зерна, рекомендується замочити його перед варінням.

• Quinoa - це чистий білок. Великі новини для вегетаріанців і вегетаріанців.

• Quinoa багатий марганцем, магнієм, залізом, мідь, фосфором і триптофаном (tryptophan має великий вплив на настрій).

Як зробити квіноу?

Злаки рекомендують не тільки замочити перед приготуванням, але і дозволити їм стояти на деякий час, щоб пройти процес бродіння.

Приготування квінои дуже простий: взяти 1 склянку зерна, додати достатню кількість води, щоб покрити їх повністю, і столову ложку кефіру, кефіру або лимона, щоб бродити зерна, потім залишити на ніч.
Хочу сказати, що замочування зерна бажано, але не потрібно. Я також чув, що кваріа може мати гірку післясмак, якщо не замочений принаймні два години до готування. Я ніколи не відчував такий післясмак - ймовірно замочував його роботу!

Якщо замочити квіноу, то промийте зерна перед варінням. Потім варіть таким же чином, як рис: для кожної склянки квінои, візьміть 2 склянки води (або одну і половину, якщо вам подобається, коли зерно забивають на зубах). Враховуйте, що протягом ночі в водній квіноі буде набрякати, але розрахунок варто орієнтуватися на початкову кількість, а не на новоутворену.

Доведіть воду до кипіння, після чого додайте квіноу, опустіть вогонь на середину, накрийте кришкою і кип'ятіть близько 15 хвилин або до тих пір, поки зерна замочують всю воду. Насіння повинні бути “відкриті” – коли це відбувається, ви відразу дізнаєтесь, що це про.

Кріноа каррі з овочами

Для однієї порції нам необхідно:

• приблизно 1⁄2 склянки варених квіноа

• кокосова олія

• 1⁄4 цибулини, дрібно нарізані

• 1 ч.л. з каррі порошок слайд

• відварені і нарізані овочі на свій смак (Я люблю кабачки, морква, гарбузи і т.д.)

Як приготувати:

Нагрівайте кокосову олію над середнім теплом у великій сковороді. Покладіть цибулю і обсмажте її до тих пір, поки воно м'яке, потім додайте каррі і обсмажте разом з цибулею буквально пару хвилин. Додайте, перемішуючи, всі овочі та ще одну хвилину або два дайте суміш, щоб перемішати аромати. Подається з квіноа. Бон привіт! Видання
Кредит Олени Стівенс

Лассі з турмеричною - напій молоді та краси

Смачна пухнастка борошна і гарбуза

Джерело: макробіотики.ru/articles/food/259/

Категории

Смотрите также

Новое и интересное