2 Види психологічних садів

Слово «садизм» походить від імені відомого Маркіса де Саде, який став відомим для своїх моностройних робіт: «Юсттин», «Особливості вірту» та багатьох інших. У цих романах Маркіс описав всі різновиди в'яжучих переверсій, переважно пов'язаних з перевалкою інших людей. Очевидно, з сексуальним фоном. Маркві навіть кладуть в Бастилі, але з вікна підземелля він продовжував кинути нові хребтові памплети і розповіді мешканцям, що нібито відбувалися поза стінами тюрма. Таким чином, Маркві безпосередньо пов'язані з Днем Бастилії, національним святом Франції. В’язниці, де, згідно з марквами, неприступними до За час перебування в Бастилії було лише сім тюрма. Наполеон прийшов до влади і звільнити Маркві. Маркви відразу ж давав Наполеон своїх волюколюбних робіт, після чого правителю, після чого почитавши пару глав, замовив де Саде, щоб зафіксувати в кодамі на інші дні.

Садизм має насолоду, в тому числі сексуальне задоволення, від страждань нанесених на інші живі істоти.

Садівник користується терпінням і терпінням людей і тварин: іноді садівник управляє широкий спектр. Під час оформлення замовлення, наприклад. Або десь в нацконцентраційному таборі. Садизм є загальним для багатьох, багато людей.

Це розкрито під час психологічного експерименту. Один суб'єкт був призначений «чиф», «вчитель», а інший став «студентом».

Учитель повинен перевірити, чи правильно запам’ятовується студентка слів. Якщо студент був невірним, вчитель допускається покарати ступеню і ледачий електричний удар, а потужність розряду стабільно зросла. Учні та викладачі були в окремих кімнатах: нічого особистого.

Для кожної помилки вчитель активізуватиме «електричний кар’єр», а експериментатор-науковець скажеш: «Покарати його!» Ви не отримаєте нічого для цього! Я роблю повну відповідальність! Звісно, «розпило» була посадка качки: і подяки Богу, адже вчителі, які вийшли за смак, всі збільшили силу струму, незважаючи на кричу і кричить, що надходить з наступного приміщення. Ви не можете сказати, що це знову! Отримати більше! А ще Навіть коли кімната була запеклою і зціленням, як, "Я загинув!" У мене є хворе серце!, сумлінний "вчитель" продовжував покарання. У деяких випадках шоки продовжували навіть тоді, коли студент загинув. Як він був вмирає або несвідомий. Важко уявити, що це було «протяго». й

Вчені розпочали цей експеримент, щоб зрозуміти, як звичайні громадяни Німеччини, звичайних молочників, хлібопекарів, постменів, працівників та посадових осіб перетворилися в монстри, садівники під час Другої світової війни. Але в експерименті виявилося, що національність і країна резиденції неважливо; відсоток садівників всюди, в Норвегії, в Сполучених Штатах, в Англії, про те ж саме. Тільки невелика кількість людей відмовилася брати участь в експерименті, а деякі припинили натискання кнопки на першому кріці нещастяної жертви. Решта – це страшно сказати – 75 відсотків (!) продовжили покарати довгий силует і приступ.

Зокрема, вчені відзначили фактор неспроможності: Коли експериментатор повторив, що жорстокий “вчитель” мав абсолютно нічого не боятися, що все відповідальність лежить з організаторами, «вчитель» запалився і займався таким розривом, що не вдалося зупинити його.

Таким чином, торкнувшись іншої людини, садистець прекрасно розуміє ступінь відповідальності і не хоче бути покараний самостійно. Таким чином, тільки деякі з них, непристойно, здатні перетворювати куртку Ripper, щоб на лижах London вечірки вирізати і розмазувати непристойні дівчата легкої поведінки. Або, як Чікатіло, щоб потерти своїх жертв в ліс, щоб змусити їх, і тільки потім вбити їх. Тим не менш, що навіть у цих випадках садівники вирішили потерпілих, які, очевидно, слабкіше, ніж самі, непідготовлені і непідготовлені, щоб боротися назад. Діти, жінки ...

Психологічний сад Людина, яка катування і катування інших з словами і запереченнями, з дотриманням правила непристойності.

Як правило, психологічний садовик вибирає професію, пов'язаної з спілкуванням, з харчуванням над іншими. Він може стати викладачем, лікарем, поліцейським, або він може перетворюватися в іншій сфері, досягаючи позиції і влади.

Нещодавно у Франції розпочалася високопрофільна судова практика у справі 35 (!) На відміну від жорстокості і самогубства боса Дієра Ломбарда, 35 з яких тільки перевірені випадки явного поселення з життям. Кількість онкологічних пацієнтів, які перенесли інфаркти і інсульти (і все це психосоматичні захворювання) не враховано. Дідєй Ломбард спокійно і наполегливо відповідав журналістам і суддею, що він був просто "до своєї роботи". Це те, що нази говорили на Nuremberg Trials. «Чому ви робили світильники і сумки з людей? Чому ви вбиваєте дітей в газових камерах? Чому ви робили ці страшні медичні експерименти? "Я просто робив свою роботу!" Я вгадаю Lombard, щоб зробити свою роботу. З задоволенням. Зволожений, який відбувся в погодженнях і страхах, погрожує звільненням, виведеним психологічним тиском.

І скільки Ломбаров вранці піти на роботу, випрямити краватку перед дзеркалом, очищати, засобі, акуратний, строгий ... Вони працюють з задоволенням.

У будинку психологічні садиби двох типів. Перші відкриті, щирі люди, які вважають себе чесною. Я не можу мовчати, я скажу вам правду. Я така людина, я страждаю за чесність, але я не можу допомогти собі. Ви отримуєте дійсно жир. Я просто не знаю, як ви є! Ця сукня не підходить для вас. Ваш чоловік, ймовірно, зрада! Учора я побачила його купити гамбургер і там була молода дівчина, що стоїть поруч з ним. Ваш син, що збирається в'язниці, і ваша дочка була побачена на панелі. Я думаю. Тексти пісень, а це означає: І я розповідаю вам правду, тому що ніхто не розповість вам, крім мене!

Другий тип садівників м'який, солодкий, солодкий. Дійсно, після того, як всі черв'яки не мають зубів або кігтів, кліщів і вошей теж - дрібні, неприпустимо ... якщо у вас є хтось у вашій сім'ї хворий, така людина обов'язково запитати, чи хворий настає гірше. Якщо говорити про проблеми вашого здоров'я, ви відразу ж будете описати смертності всіх подібних захворювань. Якщо у вас є хтось, Бог заборонений, сидячи – розмова обов’язково повернеться на цю тему. І все це торкнеться, не з добрістю (що мученик є добротою), але з добротою. А після спілкування з садом, ви насправді втратите бажання жити, ви можете почати відчувати реальні проблеми зі здоров'ям, з роботою, з грошима, з сімейними відносинами. «Приміром, заслуговують його,» консультував одного працівника телекомпанії (вже ніколи не був одружений) відомого телеведуча. до Ви отримаєте розлучення в рік. І ваш вік вже... Ви і ваша мама буде жити, прямо? На її життєвому шляху вона стала серйозною. Він сказав, що нічого не може бути зроблено, і гроші на операцію все ще будуть корисними. Похорон.

Психологічні садиби – викладачі – це окрема історія. Щоб запалити психологічну травму на дитину, просто щастя для садівника.

Після того, як дитина спочатку в повній потужності вчителя, і іноді неможливо пояснити батькам, як він був принижений і ізольований - після всього, є багато законних способів запалити біль в арсеналі дорослого і досвідченого катування. Справжній, професійний учитель садівників навряд чи нащадить на пряме ім'я-розмальовування і побиття – це не час. Ви можете посміхатися і розкачати очі під час відповідей дитини в класі.

Можна говорити з тонкою праскою про зовнішні і психічні якості жертви. Ви можете зробити задоволення від інших дітей, нудьгуючи деякі дефекти студента, його помилки. Ви можете знизити свої оцінки або попросити питання, такі як: «Що два кінці, два кільця, в середині ссатьора?» Потерпілий настій і її спроби примусити речі стануть джерелом задоволення для усього класу. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Дівчата, тому що вони красиві і молоді, бо психологічний садизм завжди сексуальний.

Це помста на тих хлопчиків, які зростали, ставали чоловікам і забути, щоб зробити садизм щасливим. А батьки м'яко, з комфортом і підтримкою, пояснюють, що їхня дитина є кандидатом на школу для психічно відреставрованої. Або до ювенільної делінкентної колонії. А потім дитина кладе своїми руками на себе, як підлеглість Діда Мороза. І здивовані всі. Сам садистець, кульприт інциденту, іноді висихає теж - по суті він втратив жертву, джерело енергії і розваг. Не варто збігатися з тим, що в жахів кіно і кримінальних службах ми бачимо, що основне завдання для садиби – продовжити страждання жертви якомога довше. Смерть дуже легко доставити.

Класичний приклад психологічного нападу садівника я переживав по-перше. Коли я був 17, я втратив мій дід, який підняв мене. Він мертвий. Я був окремо в будинку з незнайомцями. Закінчила школу, пройшли всі фінальні іспити за «експлуатант» та вступила до університету, філософський факультет.

Я одружився однокласником шахти, і мій батьки приймав мене на крихітну двадцять метрів квартиру. Вони були Мій чоловік проголосував в армію в 1988 році. Так я стояв там з живітцем, на знесення, чекаючи трамваю, щоб піти на лекції, в університет. Застудний, дощ, жовтень, пальто на животі не підходить, і немає іншого. Є підручники в сумці.

І підійшов до вчителя історії Альбіна Олександрівна, повноцінна жінка з колишньої школи. На її губах з'являється ентузіазмічна посмішка, і починається розмова. Або ж, монологія, під час якої вона повідомляє про те, що моє життя руйнується (згадайте, Аня, фільм «Школа Вальца?». Що я не випускника. Що все буде йти на відходи. Що мій чоловік не підходить мені, і батько його простий працівник. Моя мати-в-право має чотири класи освіти. І дитина буде знищити життя назавжди. І трамвай не є... Черепки садиби заливають рум'янкою, очі віджимають дротом, слину з'являються в куточках рота. І нічого не скаже, бо всі ці страшні речі вона говорить в спеціальному «доброму» тоні, піклуючись про мене і долі. І мій шлунок, «положення», не дає мені відповіді належним чином. Ця зустріч залишила відбиток на мене і навчила мене багато. І я хочу навчити вас найважливішим. Розкажіть, що ви розумієте свої плани та наміри.

Що він свідомо болить вас. «Як допомогти мені?» - одна з відповідей. «Я розумію, чому ви думаєте, що. Тексти пісень, а це означає: Якщо ви не маєте чоловіка, ніхто не любить вас, ви старий і, ймовірно, хворий. «Перхапс психічно» є другим варіантом, можливо ірде, але в боротьбі з садистою це єдиний засіб. Після того, як садист потребує сльози, страждання, безпорадність, залежність, невагомість і контемп. У будь-якому випадку, негайно перервати розмову; повісити телефон або поверніть і залишити. В іншому випадку ви будете відчувати себе погано. Садиба дрібна.

Якщо ви не можете залишити, особливо якщо ви залежите від сідничного боса. Ви можете змінити лікаря, знайти хороший, відпустити від вчителя катування до іншої школи, розлучення сумистої дружини, з часом. «Життя» придбала чимало уваги на сальвацію від «визвольних босів». Але це були жорстокі серпандомні часи, коли бос управлявся життям своїх рабів. Він може покласти на ставку, поховавши собаки, поховавши живу в землі ...

Я вже писав, тому скаржаюся на ваші переваги. У вас також багато психологічних садівників, які з радістю візьмуть на свій трментор. Ви маєте намір взяти участь у акції. Додайте сертифікат від лікаря про своє здоров’я. Не боїться, і не покажуть страждання і зав'язки, для вас буде спалювати виконавця ще більше. І в крайніх випадках, плюють на все і залишити, евакуювати, як з Чорнобиля або з підводного човна K-19. Якщо ви вирішили взяти цей крок, то ви обов'язково знайдете роботу. Пишний і сміливий зазвичай виграш.

Агата Крісті була гарним психологом, вона була через себе. У одному романі вона описує чоловіка, який зловживав дружиною і образив її почуття. Авторка підпорядкована нотатки: якщо дружина коли-небудь дала торментора, він скоро повернеться. Він припинив психологічні експерименти.

У сім'ї психологічний сад може катування близьких протягом років.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. До вашого будинку, дзвінків по телефону, вимагає уваги і любові.

Немає нічого, що ви можете зробити, не виходячи з відкритого конфлікту. Саме те, що вона потребує. Поганий для вас, щоб боляче, для вашої стосунки з чоловіком, щоб згорнути, для вашого життя, щоб перетворитися в пекло. Дад – психологічний сад – любить займатися дитиною, незалежно від занять або спорту. Будь-який вид діяльності дозволяє психологічному садівнику висипати образи, такі як «недбалість», «нехай ти торкнуєш, як жінка», «покрашати»...

Він щиро вірить, що він вирощує Nordic спортсмен і сильний, і підсвідомо користується катуваннями і сльозами невеликої жертви. Нерідко бажання перевірити щоденник роздягання і займатися уроками виникає від такого торментора в пиві, коли підсвідомий надходить до соку. І психологічні приниження співіснують з фізичними особами, кажуть вони, хороший ляпас не болить всіх ще.

Психологи також можуть бути психологічними садами. У твітах останнього століття один такий психолог поїхав багато своїх пацієнтів до самогубства. Він симпатізував своїм стражданням і неприємностями, погладжуючи голову сумно, в'язуючи і лікуючи ними. Він також погодився, що ситуація була бездії, не було, життя безглуздим і повною страждань. Він поділився грязьом і депресією своїх пацієнтів, він заохочує їх пам'ятати всі гравітності і несправедливості і думають більше про смерть, вічний багато всіх живих речей. Я погоджуюсь на те, що самогубство іноді є єдиною. Особливо в пацієнтоподібній ситуації.

Виготовлений чоловік, відмінно опанував психоаналіз, симпатізований. І натяки й сурогативні вироки порушують людей до самогубства. І я отримав незрівняне задоволення. Коли він був виявлений, він був занадто пізно – залишилося практично не хворих. Тому при прийомі я намагаюся заохочувати і підтримувати, а не посипати голову з попелицею з хворими, описуючи безглуздість і кишеню всього.

І у висновку, для розкидання, трохи про мазохістів – про тих, хто любить страждання.

Автор: Загер Масох. Він був від імені того, що слово «масохіст». Він також писав непристойні романи з сексуальним фоном. Він завжди лікував зуби без болю, за умови, що його дружина була там під час лікування і «відповіла йому жорстоким виглядом». На жаль, він жив і працював після смерті Маркви де Саде, і вони не змогли зустрітися з друзями.

Автор: Анна Кирянова

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: www.kiryanova.com/p_sadisty.html