Ліз Гілберт. Краща порада мого життя

Я отримав від жіночого художника набагато старше мене.

Я був у моїй твіції в той час, я скаржав її, що я не встиг зробити творчу роботу: У мене є три вакансії, життя настільки страшний, я жити з великою кількістю сусідів, у мене є багато речей, щоб зробити, я хочу писати спокійно і не відволікатися, але завжди не вистачає часу. Вона слухала мене, бліда і сказав:

Що ви готові відмовитися від життя, яке ви нібито мріяли?

Слово було слово. "Нелегально"й

Все в мене реагують. Я був жахливо відхилений. Що означає «пропоновані мрії»? Я? Всім відомо, що написання є найважливішим для мого життя.

Вона сказала:

Чому ви попередили, що написання є найважливішим для життя, коли ваше життя належить до інших речей?

Як я дихав, вона атакувала знову:

- Покажіть, що у вас є три вакансії. Що таке ім'я улюбленого шоу?

- Сопранос.

Як сьогодні ви скасуєте підписку на кабель. Якщо ви не встигли жити?

Я мовчав.

Який бар ви йдете до ваших друзів? Забудьте свою назву. Який ваш улюблений журнал? Бажаєте, ви не прочитаєте його більше.

Я люблю свою пораду. Вони не мають ілюзію, що «Ви можете мати все, що ви хочете». Ви не можете. Що ви робите щодня. Якщо Ваш сон не має місця у вашому повсякденному житті, то є щось важливіше.

Єдиний спосіб зрозуміти себе, щоб зупинити обману. Дві години на добу. Що важливо мені і що не? Ви можете накопичувати час і енергію, щоб стати кимось. Для себе.

Стати не існує, але дієслово.

У моїй книзі Big Magic я пишу, щоб захистити свої творчі сили, я повинен спочатку визначити, що мої творчі наміри.

Я недавно приєднався Марк Непо на мій подкаст. Марк – поет. Він сказав: "Не нікуди, але дієслово". Я хочу, щоб він сказав мені, що перед тим, як я написав книгу про творчість. Я поставив цю цитату в книзі і розповість вам, що я думаю про це.

Що думають про неї? Ми зазвичай визначаємо наші творчі наміри як іменники. Я письменник. Але важливо стати дієслово: я пишу. Варто звернути увагу на себе і більше уваги до ваших дій.

Яка життєрадісна робота? Це нескінченно цінне, обмежене видання, сакральне право людини. Що ви витрачаєте на сьогодні?

Не бути письменником. Зареєструватися
Не бути художником. Зареєструватися

Це, ймовірно, навпаки, що я писав в книзі Big Magic. Але право Марка. Що потрібно не те, що ви самі зателефонувати, але що ви самі робите.й Зателефонуйте нам:

Я написав протягом десятиліть до того, як я хотів би назвати письменником. Я використовуюсь для того, щоб я працював письменником протягом десятиліть, поки інші почали називати мене так само.

Я не хотів би бути письменником.
Я вибрав іменника на основі того, що я провів час на.

Успішні книги "Особливості, любов"

Я не знаю, що успіх їсти, промінь, любов.

Ми ніколи не знаємо. Це очевидне явище, на макрорівні неможливо визначити його характер до кінця (як і повторювати успіх без змін умов).

Я кладу стільки енергії і пристрасть до роботи, як я вніс в інші книги. Вони не мали успіху. Мені важко сказати, чому.

Не існує секретної формули для успіху. Моя версія така: Щоб поділитися свободою з іншими, варто описати свій шлях до свободи.й

Я не хочу писати книгу, щоб допомогти жінкам. Моя мета була допомогти одній плутати жінці: себе. Я вирішив писати книгу. У мене є книга, яка допомагає іншим жінкам.

Ви не можете поділитися своєю свободою. Про те, чому вона не існує, чому вона була потрібна, і як я знайшов її.

Як дізнатися ризики?

Я сказав, що я даю і надихаю інших. Але я теж запитав питання: Які люди, які бояться приймати ризики? Не кожен може стати вільним журналістом і подорожувати світом. Як ви вирішили ризикувати?

Я думаю, що іноді ризик виникнення неполадок вище ризику не приймати ризики. Мій друг Роб Белл говорить, "Не безпеки". Ми всі дорослі тут, щоб я зрозуміла: завтра не гарантується всім. й

Небезпечна людина. Політайте через всесвіт на земній кулі, де все може статися з вами кожен другий. Але це означає бути людиною.

Ви не можете ризикувати, тому що ви не маєте сил. Якщо ви не захочете ризикувати.

Але ризиками є дуже великий ризик. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Життя в цілому складається тільки з ризиків. Немає нічого схильного. Всі можливості та ризики.

Перед тим як взяти ризик, я серйозно запитую себе: які інші варіанти там?
І якщо інші варіанти не підходять мені, я ризикую.
Вони зазвичай смоктати більше, ніж ризикований бізнес.

Час свободи.

На другий день жовтня я написав на Facebook, «Я втомився від того, щоб зробити себе добре». Час свободи. й

За моїми спостереженнями, жінки мають бажання бути приємними, хорошими, комфортними. По суті, ми хочемо довести, що ми є таким чином. Перш за все, ми доведемо до себе.

І довести його в вагу.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Нерідко це соціопат. Але ми не говоримо про нього зараз.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Щось, що приносить нам свободу, радість, натхнення. Одне, де немає намірів викликати шкоду. Звичайно, хтось, ймовірно, крок на хвіст. І ми будемо. Але ми не маємо намірів болячень.

Не намагайтеся бути найкращою версією себе.

Ви не повинні шукати ваші рішення та дії під мікроскопом з двадцяти різних точок зору, чи добре я чи що це виглядає так.

Всі збережені сили можна покласти на вашу улюблену діяльність: милуватися, створювати, зацікавити, знімати, відбивати, підняти, радіти.

Свобода звертати увагу на те, що я можу впливати.
Свобода сьогодні і наступна година.

Свобода – люди, які хочуть бути з.
Свобода – це те, що робить мене живими.

Це моя свобода.

Значення слова «саїш»

Жінки, які мають відвагу витрачати час на себе, іноді називають себе самолюбом.

У Мандаріні (Північна Китаянка) слово "Людина" Має два значення.

• Першим є зробити те, що добре для вас.
  • Другим є те, щоб бути жаді і хардові речі.

У нашому західному розумінні слово «самість», на жаль, поєднує в собі ці два абсолютно різні значення.

Де ми отримуємо цю божевільну ідею, якщо я хочу щось важливе для мене, я боляче інших?

Не боятися робити те, що добре для вас. Люди не стають монстрами, які беруть участь у важливих, захоплюючих, цікавих речей.

Навпаки. Вони мають силу і бажання скористатися іншими. Але тільки в цій послідовності.

Сисип повинен бути щасливим.

Молодих письменників часто приходять до мене. Я запрошую їм питання:

Якщо ви не читали?

Якщо відповідь так, буде корисною.
Якщо ні, буде багато сумності. Якщо значення є тільки в тому випадку, як інші приймають текст, ви не будете робити без перекидання.

Камус написав, «Сісіф повинен бути уявленим щасливим. й

Будь-який художник, будь-який письменник, будь-яка людина, яка створює щось, витрачає багато енергії, щоб розкачати його камінь. Уранці знову покривається камінь. Починається знову. Щодня!

Питання не як вибрати життя без скель і гір – питання, яке камінь вам подобається так багато, що ви погоджуєтесь на її розгортання. Який камінь твої?

Якщо ви все ще прокочуєте кам'яну плитку, то має сенс вибрати більш цікавий камінь.

Тоді я досить прокочував мій скелястий, ніж некоректний канал пива перед телевізором. У мене є такий цікавий камінь!

Якщо ви попросите мені вибрати між днем повільного письма і днем будь-якого іншого успішного переслідування, я оберіть письмо. Я люблю мій камінь.

Я пишу молодим письменникам: ваш камінь цікавим?

І якщо так, відмінно. Ви можете зробити це.

Якщо не вибрати інший. Цікаво. Опубліковано.

Кредит Ліз Гілберт

Ліз Гілберт: Бізнес життя – це те, що робить нас живим

Ліз Гілберт: Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Джерело: Український переклад І. Огієнка