15 ультрамодних простих візерунків для тих, хто не тримав голок своїми руками!

Кожна жінка любить одягати красиво, оригінально і стильно. "Сайт" Я знайшов шаблон для вас, за допомогою якого навіть школярка може легко шитий Граб ідеї і отримати роботу!

Хтось візерунок
  1. Для будь-якого випадку підійде легкий тунік.

2. Блуза стане відмінним доповненням до щільного штани або джинси.

3. Сукня для миття. Неповторний На основі одного візерунка з різних видів тканини можна створити колекцію нарядів. Наприклад, з шовку - для особливих випадків, від трикотажу - для повсякденного носіння.

4. І це тунікове плаття з категорії "розрізати і покласти на".
    р.

5. Ця спідниця, хоча вона складається з 2 елементів, дуже проста в виконанні.
    , Україна

6. Універсальна в'язана шапка.

7. Ніщо простіше, ніж зробити блузку таким чином.

8. Ми талії.

9. Поточна модель!

10. Сукня для всіх випадків.

11. Дуже жіночна блузи!

12. Це як за допомогою старої футболки ви можете відкрити новий для більшого розміру.

13. Тіло з довгих ярсей? Так!

14. Я закохався в цю модель сукні.
    р.

15. Дівчина втілює ретро візерунок. Я думаю, що це добре.

Як можна побачити, щоб створити будь-який з пропонованих нарядів, досить мати базові навички пошиття. Не тільки це можливість одягатися стильно без особливих витрат, тому що творча реалізація!

Поділіться своїм натхненням, ваші друзі оцінять це!

від 1 2 3 4 5+

Марина Артемова Любить фотографувати красу природи, помадою ручної роботи. Сонце Ваня навчила мамі впоратися з будь-якими побутовими завданнями: Марина знає, як видалити найскладніші плями і очистити будинок в матерії хвилини. Зацікавлена в найсвіжіших, найрізноманітніших життєвих питаннях, ніколи не залишається від чого сподобаються турботи! Улюблена книга Марини – гон з вітерцем M. Mitchell.