358
Ця жінка проведена, що є не ідеальний одяг розмір
Один день, Deena Shoemaker був втомлений крупним планом і, перейшовши через речі, помітили, скільки різних розмірів всіх її штанів. Вона спробувала їх і виявила, що розмір 46 штани і шорти ідеально підходять на малюнку, як і 48 і 52.
44338629
"І тоді я пам'ятаю свою роботу з дівчатами підлітків протягом 6 років. Про раціони та обговорення нездорових способів схуднути. Я закликав їх не пропустити їжі, спійманий їх, коли вони намагалися викликати блювоту, щоб позбутися від нещодавно їсти.
Але сьогодні все впав на місце. Повідомляємо, що моделі та актриси несуть фотошопи, перш ніж покласти на чохли журналів. І це створює помилкову ідею того, що ідеальне жіноче тіло має виглядати.
Але що я можу зробити, коли 9-до 16-річного бачить себе в категорії плюс розмір? Скаргайтеся на дівчину, як працює фотографія моделі, одна річ, але як ви переконуєте її, що розмір одягу на етикетці також брехня? Як не пропустити обіди на наступний місяць, тільки тому, що її розмір не ідеальний?
р.
Потім Dina опублікував цей колаж на Facebook, щоб показати, скільки ми помилилися номерами на етикетках.
Вона сподівалася на деякі дівчата, які вона працювала в минулому, буде бачити пост. Але результат перевершив всі її очікування - більше 57,000 людей перенесли цей запис на своїй сторінці.
Найголовніше, що суспільство може зробитиЩоб змінити нездорову схильність до тонкості, Зосередитися на здоров'я, не розмір і пам'ятайте, що два не завжди пов'язані.
Якщо ви розмір 44 або розмір 58, знаєте, що ці параметри не визначають вашу красу. Не дозволяйте суспільство диктувати те, що ви повинні бути. Ви красиві, як ви.Діна говорить, і ми повністю погоджуємось з нею.
Фото Deena Shoemaker/facebook preview
На основі Deena Shoemaker
Дивитися також.
8 знаків, які допоможуть відрізняти щиру людину від гіпокритту
Журналіст дізнався більше 500 мільйонів і зробив цікавий висновок про своїх сімей
Цей чоловік вважає, що один раз одружений не означає жити з однією жінкою.
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/etot-muzhchina-uveren-chto-odnazhdy-ne-znachit-zhit-s-odnoj-zhenschinoj-1405615/
Цей простий трюк допоможе вам дізнатися, якщо ви хочете короткий стрижень.
Зустрічайте Полуниця - собака, емоції якого заздрять будь-яку акторку