Ви будете здивовані, щоб дізнатися, хто допомогла дівчатам перемогти парі.

На своїй сторінці в Facebook незвичайне фото. Автор: Том Ганкс та фото актора перед дівчинкою.

Виявляється, що це незвичайне повідомлення Ганки, які надсилають своїм шанувальникам особисто. Але чому б це зробити?

р.

Все почалося з того, що Xena зробив ставку з друзями, переможець якої був дівчина, яка перед іншими змогли отримати її фото з знаменитістю. Як виявилося, ніхто не відчував спір серйозно. Тим не менш, Xena все ще вирішив спробувати свою удачу і відправити листа до свого улюбленого актора, пояснивши ситуацію в ньому і прикріпивши її фотографію з лемою.

Через три тижні дівчина отримала відповідь. Твитнуть Ганкс відправив пакет до вентилятора, який виявився його картиною на фоні самовідгуки Zena з llama.

Ганкс прикріпив наступний лист на фото.

Гей, Xena!

Чи варто розраховувати на себе? Я збираюсь, що я збираюсь. Ця картина не є новим, але я не відправив її прямо.

Торонто, право? Велике місто, дамн. Вирощування швидко, всі висотні на озері. Він повинен бути чудовим виглядом звідти. Я не був там з кінофестивалю.

Різдвяний ранок. Ви готові?

По дорозі, я все одно іноді лову себе співати "Щоб ти тебе робити!", як ти робимо. Я завжди мав особливий вплив на Танцювальну ніч і драйв. Цей Polaroid зображення показує весь час, коли я був натисканням. Він виглядає трохи хрустким. . й

Покинути його назавжди.

Том Ганкс.

Том раніше забрав незвичайні фото з вентиляторами. Отже, випадково біля молодят він додав родзинку своїх весільних фото.

Фото з Zena Gopal preview
CBN Новини

Дивитися також.
З днем народження, Том Ганкс!
Це Що Happens Коли Ваш Secret Santa є Bill Gates

www.adme.ru/zhizn-dobro/vot-chto-sluchaetsya-kogda-tvoj-tajnyj-santa-bill-gejts-1423765/