Про кварцову, п'яну соду і доказової медицини

Метод лікування онкологічних захворювань з питною содою не є нецензурою або кваркою, це терапія.

Ми спробували з'ясувати, де починається кварка і медицина.

р.

Все почалося з того, що ми отримали від читача лист, присвячений статті «Не знає, скільки людей дійсно постраждали від щеплення. й

Лист від зчитувача

Це містичний переклад статті американським лікарем Йосипом Мерколою, тому я приділяв особливу увагу коментарю.

Поважний читач порівнює д-р Меркола з Геннадім Малаховом і звинувачує його в charlatanism.

Це порівняння дивує мене трохи. Я регулярно читаю статті автора, але я ніколи не бачив його рекомендації на основі рецептів олень або місячних фаз. На відміну від Йозефа Меркола відноситься до медичних досліджень практично в кожній статті. У статті я переведений не більше, ніж аналіз дослідження, проведеного Американським інститутом медицини, дуже авторитетною організацією, в тому числі для уряду США.

Я не погоджуюсь з читачем, що автор називає відмову від вакцинації. Доктор Меркола, звичайно, дуже пристрасний до критики сучасних американських практик вакцинації, як небезпечних і хірургів всіх батьків, не сліпо слідувати графіку вакцинації, але ретельно зважити баланс переваг і ризиків ускладнень для кожного. Однак це положення не тільки він, але і величезна кількість медиків, які практикують в рамках офіційної медицини.

Єдина вакцина, яка викликає вакцину проти папіломавірусу. Але він не один. Ця вакцина викликала бурхливий протест не тільки серед медичних активістів, але й серед лікарів, які займають досить високу позицію в офіційному медичному світі Європи.

Важко не погоджуватися з Йозефом Мерколою та критикою фармацевтичних компаній, враховуючи, що у кожного є власний перелік втрачених правочинів за звинуваченнями незаконного маркетингу, а також викликати інвалідність або навіть смерть у пацієнтів, які приймають свої лікарські засоби. Варто відзначити, що у своїх критичних статтях про виробників та їх лікарських засобів Меркола суворо дотримується фактів, опублікованих у багатьох американських та британських виданнях.

р.

Йосип Меркола.

Але одна з скарг читача, щоб зізнатися, покласти мене на мертвий кінець. Микола д-р звинуватила за підтримки «іншого charlatan», зокрема, Туліо Симончіні, які переважають, що рак - грибкове захворюванняй Симоначі відмовилися хіміотерапії і почали лікувати злоякісні новоутворення з звичайною питною содою, яка відома мати грибковий ефект, для якого він був позбавлений своєї ліцензії в його батьківщині, Італії.

Я ніколи не чула Д. Саймончі, і я вирішив, що це час, щоб заповнити цей проміжок. Я додав ще один елемент до списку актуальних тем: Симоначі. Лікування раку при бікарбонатом натрію. У мене є довгий список, і це було б місяця або два перед черги прийшли до «аноземного вугілля», якщо шансом на один з інтернет-ресурсів, які не безпосередньо пов'язані з лікарськими засобами, я не бачив посилання на статтю Грант до дослідження раку палива Сода, що буквально означає наступне: «Гарантувати підтримку досліджень в галузі питної соди як терапія від раку».

"Попередня біржа!" Я прокинувся, «Університет Арізани отримує $2 млн від національних інститутів охорони здоров’я для досліджень!» та пияної соди, разом з Д. Симоначіним, переїхала знизу мого списку до списку.

Університет досліджень Арізо

Почати з ним. Тут видається з тієї ж статті з офіційного сайту університету:

«Дізнається, що кормова сода знижує або повністю припиняє поширення раку груди до легенів пацієнта, мозку та кісткової тканини, але зайве може пошкодити здорові органи». Двомільйонно-дельлар Національний інститут медицини дасть змогу Університеті Арізона поліпшити методи вимірювання ефективності питної соди в боротьбі з раком грудей.

Ось який керівник проекту Mark Peigel, учасник відділу біомедичної інженерії університету коментує:

«... злоякісних новоутворень під час їх зростання виробляють молочну кислоту, яка руйнує сусідні тканини, пом'якшуючи спосіб новоутворень на сусідні ділянки, таким чином метастазують до інших органів. Кислота також підвищує стійкість до хіміотерапії. й

Дженніфер Бартон, професор

Ось думка професора Дженніфер Бартона, завідувача біомедичної інженерії:

«Особливі ракові препарати ефективні тільки на певному рівні кислотно-лужного балансу у пацієнта. Пацієнти можуть регулювати кислотно-основний баланс і тим самим зробити препарати ефективними дуже легко, просто приймати розчин з питної соди, але обов'язково під наглядом лікаря.

У медичних базах я знайшов кілька посилань на раніше дослідженнях Університету Арізона вчених з питань використання питної соди для лікування злоякісних новоутворень, а також дуже цікава робота китайськими науковцями, які спостерігали поліпшення стану 88% онкологічних пацієнтів з артеріальною адміністрацією розчину бікарбонату натрію.

Чудовий, це не так? Що може бути гірше злоякісної пухлини, як октоплю, що дає свої натяки в органи і тканини живого тіла людини? Що може бути простіше питної соди, яка в будь-якому, навіть наймодніші і недорогі кухонні шафи? Ідея поразки монстра з щіпкою пенні білого порошку на перший погляд, дійсно, здається захоплюючим, але можна уявити, що як університет Арізона, так і Національні інститути охорони здоров'я США захоплюються charlatans тільки в кошмарі.

Що про гриб?

Є багато матеріалів в Інтернеті, як російською, так і англійською мовами, присвячених прискоренню способу Туліо Симончі. Деякі його критики напишіть, що італійський лікар вважає раковою пухлиною грибковою колонією, інші, які він викликає грибок причину цього страшного захворювання. Гіпотези дуже відрізняються один від одного, але обидва характеризуються білками як нестійкі, не підтверджені сучасними ідеями про походження раку.

, Україна

Тюліо Симоначі

Щоб дізнатися саме те, що теорія Симончі, давайте нам дати підлогу до обвинуваченого себе.

"... Відповідь на питання про те, що викликає дегенеративне захворювання можна знайти в дисципліні, яка давала ліки блиск, перетворила його з простої практики в науку, а саме мікробіології," Симончі пише на своєму сайті. «Це зрозуміло, що за винятком бактеріології, наші знання мікробіології все ще дуже обмежені, особливо в вірусах, підвірусах і грибах, патогенетичний потенціал якого на жаль дуже погано зрозумілий. Я впевнений, що, фокусуючись тільки на одному з тінистих зон, а саме мікології, яка вивчає грибкові інфекції, ми зможемо відповісти на багато питань, пов'язаних з проблемою пухлин." Є елементи знань, які підтримують погляд, що всі види раку — як відбуваються в рослинному царстві — приходять з грибкових інфекцій.

Заява про те, що всі види раку виникають з грибкових інфекцій, що проціджують, інакше логіка Симончі здавалося мені досить звук. Ракові клітини мутовані здорові клітини тіла, але фактори, які провокують такі мутації, тобто мають карциногенність, численні: випромінювання, різні хімічні агенти, і навіть віруси, тому гіпотеза карциногенного потенціалу грибка, здавалося, кварка до критики Симончі? Так я розумів, коли я увійшов в медичні бази, варіанти фраз, пов'язаних грибковою інфекцією і раком. І тут я чекав іншого відкриття.

Медикаментозне лікування

Тільки в електронній базі даних досліджень, опублікованих в авторитетних наукових журналах, SpringerLink в найбільш надфісовому пошуку, знайдено 664 посилання на дослідження, що підтверджують кіногенні властивості мікотоксинів. В іншому надійному медичній базі - на PubMed. Найдавніші дослідження я виявив, що японські вчені сорок років тому, Annu Rev Microbiol (1972; 26:279-312, Карциногени виробництва грибів). Еномото М, Саіто М. Ось 1985 папір, Мікотоксини як карциногени. Гусаїн А.

Микотоксини - це отрути, секретовані мікроскопічними грибами, які паразитують крупи, бобові, насіння соняшнику, а також овочі та фрукти. Вони можуть формуватися при зберіганні в багатьох продуктах і можуть бути з'їдені тваринами і людьми. Для підтвердження карциногенності мікотоксинів для них достатньо експериментів з тваринами, що підтверджують карциногенність мікотоксинів, а 1995 р. дослідження китайськими науковцями виявили кореляцію раку езофагіту у жителів ци Сіані та високий вміст мікотоксинів пшениці в цій області. Це не тип грибка, що Симончі має на увазі, але той факт, що грибковий токсин є карциногенним для людини, говорить про те, що ідея зв'язування грибкової інфекції з раком не строго анти-науковий.

р.

Сторінка ФБ Центру Симоначі Сода

Симончі, на своєму сайті, цитує сучасні дослідження, що показують, що для онкологічних пацієнтів як супутні захворювання характеризується кандидоз (Виявлення тіла штамами грибка Candida). Дійсно, у вересні 2000 року, на Міжгалузевій конференції з антимікробних агентів та хіміотерапії в Торонто, звіт міжнародної групи дослідників, чинників ризику та прогностичних чинників для онкологічних пацієнтів з резистентним кандидозом, зазначив, що ризик смерті значно підвищується у пацієнтів, які страждають стійкими (необхідними) формами кандидозу порівняно з хворими, чиї кандидоз був залік.

Схожі дані можна знайти в останніх публікаціях творів грецьких та французьких науковців. Француженські дослідження відзначають, що до 70% пацієнтів з онкологами, локалізованими до голови та шиї під час радіотерапії, постраждалих від кандидозу. У грецькій мові ми говоримо про підвищений ризик смерті для пацієнтів з інвазивними формами грибкових інфекцій.

Симоначі сперечають зі звичайним виглядом кандидозу як наслідок ослаблення організму в результаті раку і під впливом протипухлинної терапії. Він сам вважає причину, а не наслідком злоякісної пухлини. Але причина або ефект є кандидозом, і шляхом його лікування ми підвищуємо шанси пацієнта виживання.Це те, що доказова медицина говорить і італійський лікар, який назвав charlatan на величезній кількості інтернет-ресурсів, базується на його терапії на тому ж.

На додаток до невідповідності до оцінки причинних відносин раку та кандидозу, теорія Симончі має ще одну важливу різницю з точки зору доказової медицини. Він принципово вважає, що введення бікарбонату натрію спрямоване лише на позбавлення від грибка, а вчені з Арізона бачать свою важливу функцію в регулюванні кислотно-лужного балансу тіла. Чи можна сказати з цих відмінностей, які Туліо Симончі є charlatan? Якщо з дуже специфічною діагностикою лікар застосовує ту саму терапію, яка, деякий час після першого досвіду, визнається дуже перспективним, в мій глумий погляд, це не можна назвати кваркою. Ще одне питання - які особисті якості Туліо Симоначі? Після того, як лікар навіть високої кваліфікації може бути безглуздим лікар-трюк, для якого його хворі є тільки джерелом збагачення.

Хто ви, доктор Симоначі?

Алас, не прийшов до певного висновку. Є багато блогів і сайтів в Інтернеті, які критикують не тільки метод Симончі, але і його власний. На своїй совісті є смерть кількох пацієнтів, на яких захворюваннях не вдалося отримати прибуток.

Здається, що ця стаття дещо упереджена, якщо тільки тому, що автори напишіть, що теорія та методика Симончі повністю виходять за межі сучасної доказової медицини, не турбуючись про те, що це правда. Можливо, інформація про похилого віку і втрачене життя авторами статті не перевірена і не є свічковими ромлянами? Також можливо, що перераховані пацієнти гинуть, але лікар не блюво, тільки рак - це захворювання, яке, на жаль, для багатьох кінців в найгіршому режимі.

Найімовірніше, можна довірити інформацію про судовий вирок, отриману і подається Симончі за смерть пацієнта в 2003 році, особливо з цієї інформації супроводжується посиланням на італійську газету. При запровадженні розчину бікарбонату натрію загинув пацієнт. Незрозуміло, що жирова помилка обумовлена видимою недбалістю лікаря або є результатом трагіальної аварії, але навіть в ситуації, коли пацієнт є обов'язковою, така помилка покарана законом.

І в статті про смерть іншого хворого Симончі, зазначено, що сім'я померлого не є позовом до лікаря, оскільки шанси їх батька і виживання чоловіка були надзвичайно низькими.

Непристойно шкода для дівчинки, яка загинула у віці від 25 років від раку матки, яка, згідно з повідомленнями блогу, Симончі заперечували, кажучи, що вона була повністю залікована. Але при раку матки, від якого страждала молода жінка, дуже високі шанси на виживання з своєчасним хірургічним втручанням. Але це точно так, як ми говорили в блозі?

Вони також пишу, що італійський лікар любить розкіш і, навпаки, не люблять платити податки на далекі від скромних, принаймні, доходів.

Звичайно, веб-сайт Туліо Симончі та інші онлайн-ресурси мають відгуки пацієнтів, які він лікував, але знову незрозуміло, чи можна довіряти. Можливо, ми можемо краще оцінити його як практикуючий лікар, маючи до наших очей свою особисту (надійну!) статистику та офіційну статистику щодо співвідношення ліків та загибель для онкологічних пацієнтів.

Я намагаюся подарувати портрет Туліо Симончі, як він, здається, мені після того, як я прочитав всі доступні матеріали про це, очевидно, неординарний. Я не претендував бути об'єктивним, для того, як я зауважив вище, кількість фактів залишаються в питанні. Так: талановитий лікар, позашкідливий погляд, захоплений, зловмисний, розірвав візерунки, люблячі гроші і розкіш, схильний до шахрайства, прийняття рішень і дії без затримки, збереження життя і прийняття трагійних і нечутливих помилок.

Але неважливо, що сталося в Симончі, Метод лікування раку з питною содою не є сенсом або кваркою, це терапія, яка дає сподіватися, що результат раку все частіше не буде смертю, але життя. Чи буде надія бути реалізована? Це, як завжди в медицині, питання, але наукові дослідження дають причину оптимізації.

Оцінка: новий підхід до лікування раку

Життя Марії: Стрітення Ісуса Христа

Я хочу подякувати моїм шановним читачам для надихання мене до пошуку, плодам яких було ця стаття. Видання

Автор: Марина Солодовникова

Матеріали ознайомляться з природою. Пам'ятайте, самолікування – це життєво-треатний, для порад щодо застосування будь-яких лікарських засобів і методів лікування, консультації з лікарем.

Джерело: www.miloserdie.ru/article/pro-sharlatanstvo-pitevuyu-sodu-i-dokazatelnuyu-medicinu/