Приват

Для отримання повної міцності необхідно позбутися від страху. Припустимо, ви вже виконали цю частину завдання, або принаймні почали рухатися в правильному напрямку, тому зараз я хочу привернути увагу до іншого важливого аспекту, а саме, проблема витоків думки.

Немає, я не маю можливості зберігати свої секрети — це важливо, звичайно, але це не так. Ці витоки, які будуть обговорюватися нижче, відбуваються через звички звертати увагу на випадкові речі і відволікаючись від будь-якого випадкового випадку.

Джулі де Waroquier

Щоб отримати щось, необхідно, щоб розум закохався з ним і думає тільки про це, не звертаючи увагу на все інше.е. Вам потрібно закохатися в любові з тим, що ви хочете, як якщо ви зустрілися з дівчиною, яку ви хочете маррі.

Я не говорю, що ви повинні стати маніаком про це і втратити інтерес у всьому світі, оскільки свідомість повинна бути відновлена і змінена. Я маю на увазі, Ви повинні бути так «ображені» з тим, що ви хочете, що все інше стане вторинним.й

Любитель може бути приємним іншим, виконувати свої зобов'язання і насолоджуватися життям, перебування в гарному настрої, але всі його думки і дії спрямовані на досягнення місця розташування коханого і оснащення будинку, в якому вона буде щаслива.

Ви знаєте, що я маю на увазі? Вам необхідно закохати в любові з тим, що ви хочете - закохатися в любові щиро. Це не одноразова фліртація, не гра любові, яка сьогодні і завтра не є. Ні, це те, що старомодна любов, коли молодий чоловік не може закохатися до тих пір, поки він ходить навколо дівчини, просто щоб переконатися, що він не пішов. Що це таке!

Успішні чоловіки і жінки повинні бути заповнені пристрастю до їх призначення. Яскравий - ось чому ми говоримо про це жіночним способом. Він вимагає повного відказу від людини і, якщо він починає мухуватися з іншими красивими вихованцями, швидко повертає його назад на нього. Якщо людина перестає ловити кожен момент удачі і починає зацікавити щось інше, він втратить.

Потужність думців краще концентрується. Саме тому вам потрібно відмічати ваші найкращі і щирі думки, які ви хочете.

Людина, яка щиро любить свою роботу, думає тільки про те, як порадувати кохану. В результаті сотні і один план народжуються в свідомості, багато з цих планів можуть принести безглузді переваги.

Пам'ятайте, що на підсвідомому рівні ваш розум практично завжди зосереджений на Вашій головній пристрасті або бажанні.й Він записує те, що відбувається, робить плани і, коли вам потрібно, кидає їх в свою свідомість, і ви готові відштовхувати “Hurrah!”, якщо ви отримали цінну допомогу ззовні.

Але якщо ви даєте Примушені маніпулювати, підсвідомий розум не буде знати, як порадувати вас. В результаті ви будете вирізати з цього джерела допомоги і підтримки. Крім того, ви не отримаєте результат свідомої концентрації думки в детальному розвитку планів.

Тож людина, яка свідомість наповнена багатьма інтересами, не вдається розвивати силу залучення, яка продемонстрована тими, кому живе одна головна пристрасть. Така людина не керує залученням людей, речей та обставин, які сприяють реалізації своїх планів. І він також не в змозі потрапити в потік залучення тих, хто міг і буде радий допомогти йому через переконливість своїх інтересів.

З власного досвіду я помітив, що якщо, за якусь додаткову причину, я повинен вийти з основного шляху, дуже скоро мій дохід почав падати, і мій бізнес поступово становив. Багато людей скажуть: «Що я не робив те, що я зробив, якщо я думав про це». Так, це правда, але я відмітив аналогічний результат навіть тоді, коли мені не потрібно дій - все було зроблено, насіння висаджували, а урожай буде очікувано.

Але, як тільки я почав думати в правому напрямку, насіння проростають. Я не маю на увазі, щоб відправляти сильні хвилі думки для впливу людей. Просто правий спосіб мислення буквально вдихнув життя в мій бізнес.

р.

Не існує питання про будь-який випадок тут - такі речі трапилися мені неодноразово, крім того, обговорюючи цю проблему з багатьма людьми, я переконався, що наш досвід повністю збігається. Тож нехай ваші думки витікають. Нехай Ваше бажання бути свіжим і активним. І все ж, нехай він працює без перешкод від конфліктуючого бажання.

Підтримайте свою удачу – полюбите те, що ви хочете, і уявіть, що ви вже знайшли, що ви хочете, не втратите інтерес до нього. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І уникнути «полюгам» думок – любов не більше однієї думки.

Деякі вчені стверджують, що основа всього життя є феноменом, який можна назвати «ловим». З точки зору цих науковців це «лове» рослини для води, що викликає його вирощувати коріння до тих пір, поки вони знаходять об'єкт любові. Так само любов квітки для сонця робить його доступними для світла.

Таблиці почуттів, які допоможуть зрозуміти себе20 Важкі факти з психології

Наше бажання – прояв цієї універсальної любові життя. В інших словах я не просто запроваджувати нову мову, кажучи, що вам потрібно знати, що ви хочете отримати.

Тільки міцна любов додасть вам силу внести вагу завдання перед вами. Чим більше пустині ви відчуваєте для чогось, тим сильніше ваша любов для об'єкта Desire ви відчуваєте, а тим більше ви приваблюєте те, що ви хочете.

Так люблять тільки один об'єкт в кожному періоді.

Аткінсон В.У. Закон залучення та влада думки. 2008 рік

English, Українська, Français...