291
А російська людина зустріне всіх в пеклі!
Про винахідливість російської людини є легендами по всьому світу. Іноземці впевнені, що ми зможемо знайти вихід з будь-якої ситуації, і навіть залишатися в позитиві одночасно.Веб-сайт Повідомляємо про великий жарт!
Американська, індусия і росіянка пішли на пеклі. Девіл зустрічає їх і каже,
до Будь-який, хто отримує тут, я даю вам шанс піти на небо.
І він отримує великий кісточок.
- Будь-який, хто може витримати три штрихи без кричущих, нехай! Ви можете захистити себе від будь-якого способу, який ви хочете.
Американський прийшов першим.
до Що потрібно захищати?
Америка взяла здоровий гранітний камінь:
- Я готовий!
Девіл вперше загинув, кам'яний затінок. Другий раз, американський кричущий як арабська...
- Далі говорить девіл.
Це індійський.
до Як захистити себе?
- Я був практикуючий йога протягом 80 років, і в медитації організм не відчуває болю!
- Всі права.
Перший удар. Індуїсти:
- Ух-хмм.
Вдарити два. Індуїсти:
- Ух-хмм.
Три удари. Індуїсти:
- Ух-хмм.
- Довг. Немає одного, поки не збере три удари. - Сайд Дамн. Ну, ви можете перейти на небо.
до Ні, говорить індійці, хочу залишитися і побачити. У всіх жартах росіяни перемагають. Я хочу побачити, як він робить цей час.
- Проживання, перебування. Ну, що ви думаєте, щоб захистити себе? - Девіл на російську мову.
до Що захистити? індуси, звичайно.
Веб-камера
Американська, індусия і росіянка пішли на пеклі. Девіл зустрічає їх і каже,
до Будь-який, хто отримує тут, я даю вам шанс піти на небо.
І він отримує великий кісточок.
- Будь-який, хто може витримати три штрихи без кричущих, нехай! Ви можете захистити себе від будь-якого способу, який ви хочете.
Американський прийшов першим.
до Що потрібно захищати?
Америка взяла здоровий гранітний камінь:
- Я готовий!
Девіл вперше загинув, кам'яний затінок. Другий раз, американський кричущий як арабська...
- Далі говорить девіл.
Це індійський.
до Як захистити себе?
- Я був практикуючий йога протягом 80 років, і в медитації організм не відчуває болю!
- Всі права.
Перший удар. Індуїсти:
- Ух-хмм.
Вдарити два. Індуїсти:
- Ух-хмм.
Три удари. Індуїсти:
- Ух-хмм.
- Довг. Немає одного, поки не збере три удари. - Сайд Дамн. Ну, ви можете перейти на небо.
до Ні, говорить індійці, хочу залишитися і побачити. У всіх жартах росіяни перемагають. Я хочу побачити, як він робить цей час.
- Проживання, перебування. Ну, що ви думаєте, щоб захистити себе? - Девіл на російську мову.
до Що захистити? індуси, звичайно.
Веб-камера
20 історичних фотографій, які показують, що світ пішов через
Діти! Стара єврейська батьківщина бідної матері