Я не зроблю це простіше! Дозволяти себе складно

«Чи просто!» – потім інструктовані консультанти: найчастіше незапрошуються. Ви можете зрозуміти, що чим простіше ви, тим комфортніше ви. Ви можете відповісти на ці дзвінки, або ви можете дозволити собі бути складними і отримувати від життя багатоступеневе, багатошарове і багатокомпонентне задоволення.

До 40 Я почав захищати свою шкіру і піти в море тільки ввечері. Цього літа, вже в темному смуженому купальнику я бачив тисячі світлих скорботів в серф. Один з них зловив на моєму кільці і пожовтий на той час як після того, як хвиля була Він був красивим. Море гасло. Я згадував свою дочку, ми захопили світлий світ і цей момент разом і пам'ятали його.

«Я не сумний, я ускладнений», - сказав доктор Хаус, «дівчина, як це. йй

І це правда. Але складні жінки (особливо складні жінки) плутають з сумним, похмурим і, навіть гіршим, нещастям. «Що важко для вас!» вони кажуть в звикання тону і розгляньте її недолік.

Що таке неправильно? Це означає, що у вас є багато причин, як і раніше (глибше, зрозуміло), але багато способів насолоджуватися. А це буде розкішним, багатоповерховим, складним задоволенням. Навіть якщо це пиво зі спратом. У комплексі є більше рецепторів, більше асоціацій, більше підсилювачів смаку. Вони мають гострі відчуття і більш об'ємні реакції. І так вони повинні бути щасливими. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони можуть зробити це самостійно.

Якщо ви є складними, то з віком світ для вас стає все більш багатовимірними, відкриваєте як чайний лист в окропі.

Ви знаєте, хороші парфуми, коли пахнуть її на шматку паперу, пахнуть різні, ніж на тілі, за вухо, не люблять на зап'ясті, а ввечері не люблять вранці. Уранці простіше, ввечері він міцний. І в моєму світі кожна людина і кожен об'єкт обприскується такими духами. Все в ньому рухається, всі зміни форм і смислів, глибини і кольору, а далі, більш інтенсивні. Це те, що я викликав зрілість і зрілість.

У мене є друг 12 років старше. Коли я був тридцять, і вона була сорок-два, вона витягала клавіатуру один день, виходила на стілець, розтріскувала її кістки і видихнула, "Для цього ми все ще маємо стільки висот попереду". Я не мав ніяких причин бути оптимістичною у віці сорок. Але зараз вона є 54, і не можна визнати, що були дійсно багато високих, і така ж сума очікувана. Якщо ви є складними, то з віком світ для вас стає все більш багатовимірними, відкриваєте як чайний лист в окропі. Це як секс: у підлітків є кількість, у дорослих є якість. У нижню білизну, у дорослих є віскі та ортопедичний матрац. І це природне перебіг речей.

р.

Вирощування засобів, які отримують багато успішних способів прийти до умов з собою і життям.

Вирощування не означає, що починаючи з збору взуття і побудувати новий гардероб. Це не багато нових речей, це багато нових пристрасних інтересів і почуттів. І багато успішних способів приїхати до умов з собою і життям.

І досвід, він не збирається кудись. Він поплаває. Це також дає об'єм для сприйняття, дає ефект 3D до всього. Ви вже пробували багато речей, у вас є уподобання, вкладення - за кольором, запахами, тактильні відчуття, оббивка стільців. й

Так, ви подбаєте. Якщо оббивка, скажете, коричневий синтетичний килим, не лід, звичайно, але ви будете вижити - дорослий. Але якщо світлий льон - ви можете бути щасливими вже з цього. Ви можете посидіти в лобі готелю, почекайте когось, подивіться на свою руку на підлокітник і сплести нитки в тканину і бути щасливими.

І так в усьому: в їжі і спирті, в містах, в їх архітектурі (див. що сходи!), місця, бізнес і маршрути, погода і природа, кіно і музика, спілкування і дружба - в чому важливо і чим закривати очі в людини. Вибрані з багатьох - їх високі і улюблені смаки. Це не робить вас простим, але полегшує його.

Фінансові можливості можуть підвищити це, але вони не можуть замінити його.

Ще одна річ, якщо це не сталося. Не сталося. І ви не маєте глибокого внутрішнього ресурсу – великі та маленькі вкладення, любов, подобання, радості, смаки життя. Фінансові можливості можуть підвищити це, але вони не можуть замінити його.

А якщо є дуже мало, ви можете сказати, "О, я люблю його!" Я дуже люблю його. Що таке, можна сказати – любов не працює. Але іноді ви повинні бути щасливими, і ви дивитеся всередині себе і попросіть, що я люблю більшість в житті? Хто я хочу бачити прямо зараз? Для того, щоб зробити мене так щасливим, що це право – wow! І тиша. І можна скручувати ложку над латуньою сковородою побажань, але не загартувати. І це, коли він починається, "Чи мій п'ятий зволожувач?" Чому чай холодний, шампанське тепло? І кубики льоду в неправильному склі.

Але якщо все доросле, то вам подобається. Включаючи свої риси і непарності, зерна піску і тріщин, які я давно відкрив, з якими я жив, і які також прикрашають життя щодня. Краса полягає в тому, що ви вже пробачте себе і у вас є історія відносин з усіма: denial, небезпечна, пригнічена, пригнічена, приймання – все позаду. Ви любите їх і ви знаєте, що вони роблять вас різними. Я впевнений, що.

Милосердя і складність, коли можна клацнути рани, плямистості або носити їх гордо, як замовлення.

Тексти пісень, а це означає: І ваші помилки, які були істинними помилками або істинною любов'ю, які завжди вірно. Але дорослість, зрілість і складність, коли ви знаєте, як клацнути рани, фарбувати рубці або носити їх гордо, як замовлення. І рідше відчувається самотність, і якщо ви відчуваєте його, не боятися цього.

Як дивно слухати дзвінки за простоту, «прості» людські радості, невибагливі насолоди, посипати голову з попелицею – так, кажуть, що мені потрібно більше умов для щастя, більше аксесуарів і я вже не маю достатньо дешевих портових вин і сигарет «один» для задоволення. Довгий для підліткової недискримінації, безперешкодності і розпаду в все - іноді попросить. Але коли ви знаєте і люблять так багато різних речей, люблять стільки деталей, прикус з таким савором, не шкодуйте, що ви не 20 років. І як за години лежачи на пляжі, не боїться загорнути, і обпекти до повної зміни шкіри, пам'ятати без солодкої ностальгії.

Як один дуже успішний кондиціонер Salesman коментує: Коли ви знайдете своє місце на сонці, ваш вибір буде залишатися в тіні. Є абіс цікавий і довгий список серіалів, які все ще потрібно дивитися.

Цікаво: Де бувають чорні смуги після білого?

Не хвилюйтеся! Ваш поїзд не йде в будь-яку точку.

Що ми відчуваємо справжню насолоду? Уміння бути себе і довіри в іншому випадку, можливість прийняти свій час і чекати, говорить нейрофізіолог.

Що краще, дрібні насолоди або все більше задоволення? Неймовірно щасливі ті, хто знає, як зловити яскраві моменти життя, побачити їх значення і насолоджуватися ними. Але щоб дізнатися це, ви повинні спочатку слухати себе ...

Автор: Поліна Санаєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: sopli-i-vopli.ru/zenshina/ya-ne-budu-proshhe