311
У кожному іспанському будинку є ваза з пластиковими шапками. Причина дивовижна!
Іспанія досить знайома з російськими туристами, але не всі знають причину для дивного іспанського на замовлення - зібрати пластикові ковпачки. Веб-сайт Вона ділиться цим цікавим сюжетом з читачами. В Іспанії практично кожен будинок, на кухні є ваза з пластиковими шапками всіх кольорів і розмірів. Я ніколи не запитав, чому вони потрібні. Але один день на в'їзді в супермаркет, я бачив величезну коробку, де люди заливали своїх шапок, а поруч з нею картину семирічної дівчини. Тоді я став дуже цікавим, і я почав сумніватися в роботі. Виявилося, що ця дівчина потребує операції серця, яка проводиться тільки в Німеччині на суму 90 тис. євро. Допомогти на телебаченні, а один із підприємств з переробки пластику запропонували цю кількість на 200 тонн пластикових кришок.
Джерело: НовиниУ нашій країні вважається витонченим булінгом ... і в Іспанії кладуть коробки в супермаркетах, спортивних клубах, залах міста і т.д. Правою кількістю пластику було зібрано протягом декількох місяців. І взявся досвід.
На сьогоднішній день Фонд «Рідний народний фонд» та інші категорії мають договори з переробними компаніями. І люди збирають кришки... Я припинив думати про це як європейська ідіоциклія; у мене є чаша, наповнена кришками на кухні. Невеликий щоденний жест, який коштує мене нічого. Але вона змінює багато.
on timeallnews.ru/index.php?newsid=25312
Джерело: НовиниУ нашій країні вважається витонченим булінгом ... і в Іспанії кладуть коробки в супермаркетах, спортивних клубах, залах міста і т.д. Правою кількістю пластику було зібрано протягом декількох місяців. І взявся досвід.
На сьогоднішній день Фонд «Рідний народний фонд» та інші категорії мають договори з переробними компаніями. І люди збирають кришки... Я припинив думати про це як європейська ідіоциклія; у мене є чаша, наповнена кришками на кухні. Невеликий щоденний жест, який коштує мене нічого. Але вона змінює багато.
on timeallnews.ru/index.php?newsid=25312